Jump to content

αγορά νεές ram ddr2

gdoop666

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδία.. θα ήθελα να ρωτήσω για μια αγορά μνήμης ram ddr2..

έχω επεξεργαστή lga 775 δεν ξέρω ακριβώς μοντέλο και θέλω να ρωτήσω άμα παίζει ρόλο η συχνότητα της ram. Για παράδειγμα η ram που είχα μέχρι τώρα και μου κάηκε δούλευε στα 667 Mhz, άμα αγοράσω μια ram στα 800MHz που εχω βρει σε προσφορά ενδέχεται να μην ταιριάζει?

Στο μανιουαλ της μητρικής λέει οτι δέχεται ram και 667 και 800Mhz.

παίζει ρόλο ο επεξεργαστής αν θα μπορεί να λειτούργει και με ram στα 800Mhz

ευχαριστώ

Συνήθως η ram είναι backwards compatible όσο αφορά την ταχύτητα. Συνεπώς δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα άμα βάλεις ταχύτητα μεγαλύτερη της 667. Όμως, πολλές μητρικές τότε είχαν κυκλοφορήσει για το 775 πριν βγουν τα επίσημα specs για τις ddr2 στα 800 οπότε γίνεται ένας χαμός όσο αφορά τον συγκεκριμένο χρονισμό, Καλό θα είναι να κοιτάξεις σε site κατασκευάστριας και να δεις με ποιες μνήμες και σε τι ταχύτητες έχει δοκιμαστεί η μνήμη. Μου έχει τύχει μόνο μια φορά αλλά είχα πετύχει ασυμβατότητα μητρικής/chipset με επώνυμη και καλή 800άρα μνήμη ενώ με άλλες πιο χαμηλής ποιότητας επώνυμες στα 667 να δουλεύει απροβλημάτιστα η μητρική.

Μην τυχόν και αγοράσεις καινούργιες DDR2. H συγκεκριμένη τεχνολογία έχει πεθάνει απο το 2009.

Ψάξε σε sites όπως το e-bay.de, ricardo.gr για μεταχειρισμένες. Μόλις πρίν μια ώρα πούλησα τις δικές μου στο e-bay.co.uk 23 λίρες αγγλίας.

Τα 1GB modules πωλούνται μεταχειρισμένα το πολύ 6 ευρώ το ένα και συνήθως βρίσκεις τα 2 (2Χ1) απο 11-18 ευρώ και τα τέσσερα (4Χ1) απο 18 ευρώ. Καινούργιες απο το e-shop.gr πέρισυ που είχα κοιτάξει είχαν τα 2 (2Χ1GB) 55 ευρώ...

Αφού λέει ότι έχει προβληματικές μνήμες αλλά καλύπτεται από εγγύηση. Εσύ λες το eshop να του κάνει επιστροφή χρημάτων; Θα του δώσει καινούριες μνήμες ddr2.

Αφού λέει ότι έχει προβληματικές μνήμες αλλά καλύπτεται από εγγύηση. Εσύ λες το eshop να του κάνει επιστροφή χρημάτων; Θα του δώσει καινούριες μνήμες ddr2.

Mπέρδεψες τον χρήστη Holy Diver με τον χρήστη gdoop666 και το θέμα http://www.thelab.gr/mnimes-ddr-ddr2-ddr3/agora-nees-ram-ddr2-123778.html με το θέμα http://www.thelab.gr/mnimes-ddr-ddr2-ddr3/allagi-xalasmenwn-ddr2-123739.html

Φτου ... να τι παθαίνω με το να έχω ανοιχτά καμιά 20αριά παράθυρα στον FF.

Ευχαριστώ παιδιά.. θα πάρω ότι πιο οικονομικό βρω εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στο τι Mhz Θα είναι η ραμ.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.