Jump to content

Ποιο απο τα δυο πακετακια λετε παιδια?

vaggelisp7406

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχω στο μυαλο μου να παρω ειτε αυτο το πακετακι Intel Core i7 4770K 4x 3.50GHz So.1150 WOF - Hardware, Notebooks μαζι με Gigabyte Z87X-OC Intel Z87 So.1150 Dual Channel DDR3 ATX Retail

ή να παρω αυτο

Intel Core i7 3930K 6x 3.20GHz So.2011 WOF - Hardware, Notebooks μαζι με Asus Rampage IV Extreme Intel X79 So.2011 Quad Channel DDR3 EATX

Εκτος απο το οικονομικο θεμα αφου θα παρθουν απο μαγαζι φιλου και θα γινει εκπτωση..Περα απο το θεμα της τιμης ποια ειναι καλυτερη επιλογη αναμεσα στα δυο αυτα πακετακια?

για ποιά χρήση το θές ? Αν κάνεις πχ rendering ή BR-ripping, πας στο 3930. Το θές για gaming με sli/cf σε μεγάλη ανάλυση? τότε πάς στο 4770 μιας και τα games επωφελούνται περισσότερο με υψηλές συχνότητες και όχι τόσο με πολλούς πυρήνες.

Για ολες τις χρησεις..Μιλαω γενικα περα απο το οικονομικο κομματι..Και για games και για ολα..Καθαρα για επιδοσεις μιλαω..

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]

Για games που επωφελούνται από υψηλές συχνότητες όπως λες και προτείνεις 4770???!!!:boxed::no:

Άσε που ο 3930 πάει και πιο πάνω!!!

Παει και πιο πανω απο τι??

Εχουμε βρει που παιζουν οι 4770 ή απλα εχουμε μεινει στο οτι ειναι ζεστοι-"δεν αγορζω λεμε" κλπ??

Οπως και να χει πιστευω ενα 4.5 θα το εχει οτι και να παρει.-δεν εχουν ολοι νερα-

Τωρα αν θα δει frame απο 4.5 σε 4.7 ή παραπανω ..και με τι "κοστος" σε ωρες-ρευμα(οχι δεη)-θερμοκρασιες ειναι αλλο θεμα.

Αν θες μια μέση λύση - gaming - rendering - επεξεργασία μεγάλων projects μπορείς να πας σε 3930Κ και μια πιο οικονομική μητρική να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει και όχι απλά να σκέφτεσαι " ο κοίτα έχω την τάδε μητρική των τάδε χρημάτων πωπωπωπω" και τελικά να μείνει ανεκμετάλλευτη

Προτείνω

Intel Core i7 3930K 6x 3.20GHz So.2011 WOF - Hardware, Notebooks

και μητρική

ASRock Fatal1ty X79 Intel X79 So.2011 Quad Channel DDR3 ATX

ή

ASRock X79 Extreme6 Intel X79 So.2011 Quad Channel DDR3 ATX <- καλύτερα η δεύτερη ώστε να σου μείνει και κάποιο ποσό στην τσέπη για κάποιον ssd ή ψύχτρα

Αναμεσα σε αυτα τα 2 πακετακια ειναι προτειμοτερο να παω στον 3930k ή στον 4770k?

Εκτός απο games, τι προγράμματα χρησιμοποιείς ;

[MENTION=20143]vaggelisp7406[/MENTION] δες λίγο το αποπάνω πακετάκι με 3930Κ.

Φιλε μου οπως γραφω και στο πανω ποστ δεν με ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο,κανω επεξεργασια βιντεο παιχνιδια,γενικη χρηση και θελω να μου πειτε ποιο απο τα δυο πακετακια με βαση επιδοσεις και ΜΟΝΟ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.