Jump to content

Oppo Find 5 - συζήτηση

narta

Recommended Posts

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] φαίνεται ότι ακούσαν τα παράπονά σου :smoke:

Oppo Find 7 with 5" 1080p screen, Snapdragon 800 to cost $700 - GSMArena.com news

4000 mAh μπαταρία στο επόμενο oppo :drool:

Τι να το κάνεις, και στο 5άρι καλή μπαταρία έχουνε. Η είδηση θα ήταν άμα μου έλεγες ότι βγάλανε update που λύνει το πρόβλημα κατανάλωσης, τότε θα το ξανασκεφτόμουν...

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
Δοκίμασες να το rootάρεις και να απενεργοποίσες κάποιες χαζοεφαρμογές που τρέχουν, του στυλ MiMarket (για τα Xiaomi) ή SamsungPlay (για τα samsung) και άλλες τέτοιες π@π@ρίτσες ?

Από τη στιγμή που θες να επιστρέψεις το κινητό και να πάρεις πίσω τα χρήματα, θα ρίσκαρες root?

τα oppo δεν είναι προστατευμένα όπως άλλα με locked boot loaders, flash counters etc.

Μία που φλασάρεις όποια rom θές, μία που φλασάρεις την mama-rom και είσαι φρέσκια σαν την πρώτη μέρα :p :P

• 4 months later...

έφτασε :D Φορτίζει, και τώρα κατεβάζω την τελευταία color για να την περάσω μόλις τελειώσει η φόρτιση. Σαν ποιότητα κατασκευής είναι φανταστικό. Άντε να δούμε τι λέει η τελευταία έκδοση του λειτουργικού (και να ελπίσουμε ότι η cyanogen θα υποστηρίξει κανονικά τη συσκευή στη CM11 - kit kat)

μεγεια! με την προσφορα @299;

Βάλε και MIUI να δείς πως θα πρέπει να είναι το Android

Με 'γιες

ισχυει δυστυχως αυτο. απο τον σεπτεμβρη εχω εγκατεστημενη μονιμα την τελευταια σταθερη. ειναι πολυ πληρες,αλλα και πολυ "κινεζικη"! κατσε ακομα δεν το πηρε μπαλα παει και ετσι!:p

Παιδιά, από αυτονομία και κάμερα, πως τα πάει ; Συγκρίνεται (γενικά) με τα S4/G2/One/Nexus 5 etc ;

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω στα 300€ που το έχουν τώρα αλλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει σε σχέση με τις 'μεγάλες' ναυαρχίδες των γνωστόν εταιριών.

Παιδιά, από αυτονομία και κάμερα, πως τα πάει ; Συγκρίνεται (γενικά) με τα S4/G2/One/Nexus 5 etc ;

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω στα 300€ που το έχουν τώρα αλλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράει σε σχέση με τις 'μεγάλες' ναυαρχίδες των γνωστόν εταιριών.

Από αυτονομία είναι οκ. Εγώ το δοκίμασα τον Ιούνιο για καμιά βδομάδα και το επέστρεψα γιατί έχω το Note 2 που είναι από τα καλύτερα κινητά σε αυτονομία. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει κακή αυτονομία. Από αυτά που βλέπω, πρέπει να ήταν στα ίδια με το S4, κι αυτό πριν από 5 μήνες.

Έχε υπόψιν ότι η Oppo βγάζει 2 updates κάθε μήνα, οπότε ο ρυθμός βελτίωσης είναι ίσως ο ταχύτερος της αγοράς.

Επίσης, να ξέρεις ότι δεν έχει περιορισμούς από άποψη φλασαρίσματος, root κλπ. Έχουν πολύ δυνατό community και δεν έχουν πρόβλημα με τα φλασαρίσματα, σαν πολιτική εταιρίας.

Τέλος, ειδικά στα 300 ευρώ, είναι άδικο να το συγκρίνεις με τις ναυαρχίδες άλλων κατασκευαστών. Για 300 ευρώ, είναι πολύ δυνατή επιλογή.

Υ.Γ: η οθόνη του είναι η καλύτερη που έχω δει σε κινητό, με την μικρή μου εμπειρία.

Άρα να ξεχάσω τα S4/One/G2 etc που είναι ακριβότερα τουλάχιστον κατά 100€ και να προχορήσω στην αγορά ;

Καλή αυτονομία, καλή ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη + 1080P, εε αν έχει και καλή κάμερα, δεν θέλω κάτι άλλο :p

- Από software πως τα πάει ; Είναι γεμάτο με κινέζικα όπως ήταν και μια MIUI που είχα περάσει στο Galaxy S ακόμα και στα αγγλικά ;

Άρα να ξεχάσω τα S4/One/G2 etc που είναι ακριβότερα τουλάχιστον κατά 100€ και να προχορήσω στην αγορά ;

Καλή αυτονομία, καλή ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη + 1080P, εε αν έχει και καλή κάμερα, δεν θέλω κάτι άλλο :p

- Από software πως τα πάει ; Είναι γεμάτο με κινέζικα όπως ήταν και μια MIUI που είχα περάσει στο Galaxy S ακόμα και στα αγγλικά ;

Είναι κουκλί σαν κινητό και έχει τρομερή υποστήριξη. Θα σου έρθει από Αγγλία με πλήρως Αγγλικό λειτουργικό και φορτιστή για την χώρα σου.

Ευχαριστώ για τις απαντήσες [MENTION=129]Chosen[/MENTION], από κάμερα πως τα πάει που με ενδιαφέρει ;

Διάβασα ότι έχει πολύ καλό σένσορα αλλά δεν τον αξιοποιεί το λειτουργικό -(ή δεν τον αξιοποιούσε όταν το έγραψαν).

Επίσης αυτό ή το Nexus 5/16GB από Γερμανία αν βρεθεί τρόπος ; Για G2 δεν το συζητώ γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. 100€

Ευχαριστώ για τις απαντήσες [MENTION=129]Chosen[/MENTION], από κάμερα πως τα πάει που με ενδιαφέρει ;

Διάβασα ότι έχει πολύ καλό σένσορα αλλά δεν τον αξιοποιεί το λειτουργικό -(ή δεν τον αξιοποιούσε όταν το έγραψαν).

Επίσης αυτό ή το Nexus 5/16GB από Γερμανία αν βρεθεί τρόπος ; Για G2 δεν το συζητώ γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. 100€

Απο κάμερα δε τα πάει καλά , έχει φοβερή οθόνη και πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που ζητά. Αντώνη αν βρεις τρόπο για nexus υπολόγιζε και μένα. Το 5αρι κάτω από 400 κοστίζει το 32αρι. Το LG g 2 το είδα από κοντά. Πολύ όμορφο,δυνατό αλλά τεράστιο για το χέρι μου, αυτό με χάλασε σε συνδυασμό με τα πλαστικά μέρη κατασκευής του. Με δυσκολία το κρατούσα στο ένα χέρι .

• 3 weeks later...

Για όσους θέλουν να δουν μαζεμένες μερικές πληροφορίες για το κινητό, έχω κάνει ένα review στο site μου:

Liveplace.gr - Δοκιμάσαμε το Oppo Find 5

Έχει και samples της φωτογραφικής για όσους αναρωτιούνται.

• 4 weeks later...

100%->2% σε 17,5 ώρες, με 4,5 ώρες οθόνης, 3g/wifi ανοιχτά, και χρήση gps. Δεν είναι και LG G2, αλλά καλή αυτονομία έχει.

Αν βρεθεί τρόπος να αλλάζει από το tasker το 2g/3g σε διάφορες καταστάσεις (συγκεκριμένα το θέλω όταν είμαι σε wifi και όταν είναι σβηστή η οθόνη για πάνω από 1 λεπτό) νομίζω ότι θα βγάζω 24ωρο εύκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.