Jump to content

Oppo Find 5 - συζήτηση

narta

Recommended Posts

[MENTION=129]Chosen[/MENTION]

Μαλλον ετυχε το συγκεκριμενο, μπορει να ειναι και ****ed up to συγκεκριμενο build. Τα προβληματα που ειχα εγω προσωπικα ηταν οτι δεν ειχα μπλε δοντι και κολουσε η οθονη αλλα λυνοταν με sleep-wake

Ακομα δεν ειναι ετοιμη για prime time αλλα πιστευω συντομα aka end of July να εχει fukll stable rom

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

αμα σου βγάλει με το real racing 3, 2 ωρες πάνω κάτω , τότε είναι οκ

μην ξεχνάτε οτι πέρα που εχει 2500mAh μπαταρία, τρέχουν τα νέα(& updated) παιχνίδια σε 1080 ανάλυση

tip: turn off τα notifications του facebook, γιατί τρέχει "δυνατά" στο background και βιάζει την μπαταρία(if u dont mind)

Τελικά μάλλον είχε φάει κάποιο glitch κάποια εφαρμογή ή έφταιγε ότι ήταν η 2η φόρτιση. Στον 3ο κύκλο μου έβγαλε 1 μέρα και 6 ώρες με 3:36 οθόνη και 2 και κάτι ώρες gaming.

Αν στρώσει κι άλλο και βελτιωθεί ελάχιστα το software, το βλέπω να βγάζει ανετότατα 1.5 μέρα με φουλ χρήση.

Edit: ένα μειονέκτημά του είναι το ότι δεν παίζει το USB OTG, είναι κλειστό από την Oppo. Το καλό είναι ότι hardwarικά το σηκώνει κανονικά (το USB port έχει αρκετό ρεύμα για OTG) οπότε είναι θέμα να ενεργοποιηθεί σε κάποια ROMs.

Τελικά μάλλον είχε φάει κάποιο glitch κάποια εφαρμογή ή έφταιγε ότι ήταν η 2η φόρτιση. Στον 3ο κύκλο μου έβγαλε 1 μέρα και 6 ώρες με 3:36 οθόνη και 2 και κάτι ώρες gaming.

Αν στρώσει κι άλλο και βελτιωθεί ελάχιστα το software, το βλέπω να βγάζει ανετότατα 1.5 μέρα με φουλ χρήση.

Αμα ηταν μετα το αρχικο στησιμο, λογικο ειναι αφου δεν εχει ηρεμησει το file system και η ολοκληρωση της cache/dalvik cache. 1.5 μερα με φουλ χρηση με ανοιχτα radios δεν παιζει που να χτυπας τον απαυτουλη σου κατω με μανια :hehe:

Αμα ηταν μετα το αρχικο στησιμο, λογικο ειναι αφου δεν εχει ηρεμησει το file system και η ολοκληρωση της cache/dalvik cache. 1.5 μερα με φουλ χρηση με ανοιχτα radios δεν παιζει που να χτυπας τον απαυτουλη σου κατω με μανια :hehe:

Για την δική μου χρήση μιλάω, δουλεύω 4 μέρες από το σπίτι με ανοικτό μόνο WiFi και GSM. Τις Παρασκευές που πάω στο γραφείο ανοίγω 3G & mobile data για 10 ώρες. GPS & Bluetooth κλειστό.

Με αυτά έβγαλα 30 ώρες χτες, οπότε δεν το βλέπω απίθανο να βγάλω 36 με λίγο στρώσιμο ακόμα. Αν ήθελα ταπάνταόλα ανοικτά, δεν θα άφηνα το Note 2 :)

Η μπαταρία έχει αρχίσει να ψιλοστρώνει, βγάζω την μέρα με ~10% υπόλοιπο.

Φυσικά το Note 2 βγάζει μέρα με πάνω από 30% υπόλοιπο, αλλά το θέμα είναι ότι αν πεις ότι θα το φορτίζεις κάθε βράδυ ούτως ή άλλως, τι σημασία έχει αν έμεινε 10% ή 35% υπόλοιπο;

[..] τι σημασία έχει αν έμεινε 10% ή 35% υπόλοιπο;

Δυστυχώς έχει, αν πχ το παρακάνεις μια μέρα με την οθόνη (ή gps, data κλπ) θα ξεμείνεις. Πρόσφατα το έπαθα με (περισσότερη από τη συνηθισμένη) χρήση gps/πλοήγηση και data και τελικά έμεινα από μπαταρία (όχι με το συγκεκριμένο βέβαια). Και να φανταστείς πως τις υπόλοιπες μέρες τη βγάζω μέχρι το βράδυ με 30-40%.

Οπότε το 35% με το οριακό 10% έχει διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός κι αν είσαι άνθρωπος της ρουτίνας. :p

Επειδή η χρήση GPS ρουφάει την μπαταρία (οθόνη always on + το GPS module καθεαυτό), έχω πάντα τον φορτιστή αυτοκινήτου συνδεδεμένο όταν παίζει GPS.

Κατά τ'αλλα ναι, το φοβάμαι το 10% πριν πάω σπίτι και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτομαι σοβαρά να το στείλω πίσω.

Είναι πανέμορφο σαν τηλέφωνο, αλλά το πόρισμά μου είναι: αν έρχεσαι από κανένα iPhone ή από κάποιο mid-range Android, είναι επική αναβάθμιση, από κάθε πλευρά (ποιότητα κατασκευής, οθόνη, επιδόσεις, κλπ).

Αν όμως έρχεσαι από το Note 2, οι συμβιβασμοί είναι αρκετοί.

Πολλά π.χ. από τα μικροκολλήματα ξέρω ότι θα φτιαχτούν σε κάποιο update και με 2 updates το μήνα, όλα αυτά τα προβληματάκια είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθούν. Το θέμα όμως είναι όταν έχεις στο συρτάρι το Note 2 που δεν έχει κανένα από αυτά τα προβληματάκια, γιατί να περιμένεις και να αγχώνεσαι; Γενικά, παρ'όλη την καταπληκτική εμφάνισή του, δεν βλέπω να έχει κάτι το "wow" που να με κάνει να θέλω να το κρατήσω έναντι του Note 2 :(

μη τα ξαναλεμε..

το οτι το φορτιζεις καθε βραδυ δε σημαινει οτι δεν ειναι θετικο να κραταει παραπανω η μπαταρια..

γτ σιγουρα καποια μερα θα βγεις εκτος προγραμματος και με το note2 δε θα σε απασχολησει η μπαταρια του.

Ξεκίνησα από προχτές τις διαδικασίες επιστροφής, αν και δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που το επιστρέφω είναι η μπαταρία (και η διαχείρηση ενέργειας γενικότερα), οπότε δε νομίζω να με δελεάσουν τα περισσότερο power-hungry χαρακτηριστικά :(

• 3 weeks later...

Μόνο λόγω μπαταρίας έφαγε το άκυρο ? ή σε χάλασαν και άλλα στο κινέζο ?

έχω παραγγείλει και εγώ κινέζο για την wife που με έχει πρήξει (xiaomi, όχι oppo γιατί είναι μεγάλο για τα χεράκια της)

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] και γενικότερα μικροπροβληματάκια που αν και ξέρω ότι με 2 updates τον μήνα θα λυθούν σίγουρα, από την άλλη με το Note 2 δεν τα έχω καν, οπότε γιατί να συμβιβάζομαι χωρίς λόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.