Jump to content

Oppo Find 5 - συζήτηση

narta

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Είναι κουκλί το ρημάδι...

Το Oppo Find 5 εμφανίστηκε σε κόκκινο χρώμα! | Digital Life

Αλλά είναι και ακριβό, συνάμα...

EDIT: ΑΑΑααααα... π@παριά. Δεν είναι dual sim ?

Με τόσα λεφτά που κάνει, παίρνεις κινέζικο με dual-sim, καλύτερο επεξεργαστή και λιγότερα λεφτά. Λέγε με

UMI X2 Turbo

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363590

Neo N003

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362897

IOCEAN X7 Premium

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357643

και το κορυφαίο και πανέμορφο (αλλά ακόμα αναμενόμενο)

Jiayu G4 Advanced

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354248

Κατα βαση η σχεδον διπλασια τιμη του oppo (430 vs 230-240) απο τις κινεζιες δικαιολογειται απο ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη και επεξεργαστη?

Τον επεξεργαστη τον πληρωνεις Τολη. Σε καμμια περιπτωση ο mediatek δεν ειναι καλυτερος. Εχει του κοσμου τα bugs (παραδειγμα ολοι λενε οτι ο 6589 δεν μπορει να "υποστηριξει" τα 2GB RAM, οποτε ολα τα μοντελα εχουν κοπει και πανε στον 6589Τ.

GPS προβληματα σε σχεδον ολα. Απλα τζογαρεις σε ποιο απ ολα θα κολλησει το γκομιουνιτυ να βγαζει ενημερωσεις γιατι δεν περιμενεις προκοπη με το "μαμα".

Ασχετο : Το oppo δεν εχει micro SD?????

όχι δεν έχει sd slot.

Για ποιότητα κατασκευής όλα τα review λένε ότι είναι καταπληκτική. frame από ατσάλι (steel), άριστη οθόνη, και γενικά πάρα πολύ καλή αίσθηση

για υποστήριξη, κάπου διάβασα 1 firmware/rom update το μήνα.

από επεξεργαστές δεν ξέρω πολλά, αλλά στο review που έβαλε ο sfirculitu (3 ποστ στο θέμα) στο benchmark το κινητό έδειχνε να λεμπρονίζει.

Αλλά είναι και ακριβό, συνάμα...

EDIT: ΑΑΑααααα... π@παριά. Δεν είναι dual sim ?

Με τόσα λεφτά που κάνει, παίρνεις κινέζικο με dual-sim, καλύτερο επεξεργαστή και λιγότερα λεφτά. Λέγε με

UMI X2 Turbo

UMI X2 - UMI X2 Turbo :: myphone forum

Neo N003

Neo N003 το ΜΟΝΟ 6589 με usb otg & mhl ? :: myphone forum

IOCEAN X7 Premium

IOCEAN X7 :: myphone forum

και το κορυφαίο και πανέμορφο (αλλά ακόμα αναμενόμενο)

Jiayu G4 Advanced

Jiayu G4 :: myphone forum

Κανένα από αυτά δε με εντυπωσίασε. Το μόνο που τρώγεται εμφανισιακά, έχει 2000mAh μπαταρία...

Το Oppo Find 5 από επεξεργαστή δεν έχει πρόβλημα, Snapdragon S4 Pro έχει, ενώ τα υπόλοιπα specs είναι κορυφή. Γι'αυτά τα χαρακτηριστικά η τιμή είναι χώμα και μην κάνετε συγκρίσεις μεταξύ του Snapdragon και των τσίπηκων τετραπύρηνων που φοράνε τα κινέζικα. Είναι σα να μου λες "γιατί να δώσω 300 ευρώ για τετραπύρηνο i7, αφού μπορώ να πάρω διπύρηνο Atom με HT".

Επίσης, που στέλνω ένα κινητό Jiayu ή "IOCEAN" για επισκευή άμα χαλάσει; ;)

για υποστήριξη, κάπου διάβασα 1 firmware/rom update το μήνα.

Ένα update κάθε 2 βδομάδες, ή 2 updates τον μήνα, αν προτιμάς.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα που διαβάζω στα reviews, έχουν ήδη λυθεί μέσω των συχνών updates και αυτός είναι ο λόγος που το σκέφτομαι ζωηρά.

Επίσης, η κίνηση με την subsidiary Oppo Style Europe και η κάλυψη επισκευών/service (για 2 χρόνια) κλπ είναι τεράστιο ατού. Πάνω από 100 ευρώ δεν θα έδινα για κινητό (ή για οποιοδήποτε προϊόν) που δεν έχει ξεκάθαρη υποστήριξη.

Ο μόνος λόγος που δεν το έχω παραγγείλει ακόμα, είναι το ότι έχω το Note 2 και φοβάμαι μη με ξενερώσει η υποδεέστερη μπαταρία, αλλά δεν είναι αρκετά δυνατό επιχείρημα και το Oppo Find 5 είναι ήδη στο καλάθι με τον mouse pointer να κάνει hover πάνω από το κουμπί της παραγγελίας. Αύριο είναι father's day, αν δεν αποκτήσω σοβαρό λόγο να μην το κάνω, θα το παραγγείλω :yu:

Πιτερ... αν ειχα ηδη note 2, στη θεση σου θα περιμενα το Mi3. Εκτος αν θες οπωσδηποτε να το συνδυασεις με φαδερζ ντεη. :p

Οτι και να λεει το oppo σε αυτη την τιμη και με αυτη την sw υποστηριξη, κοντραρεται με ολο το miui community απο πισω στο Xiaomi.

Για full HD κινητα 3 κατηγοριες τιμων παιζουν

200-250 :Meditek τσιπιγιου και υποστηριξη λοττο.

400-450 : Oppo-Xiaomi Mi3 (και ιιιιισως HTC butterfly??)

500+ : επωνυμα (S4-xperia Z-HTC one etc)

Το service σε κινεζιες ειναι non-factor κατ'εμε. Πονταρεις και κερδιζεις/χανεις.

Με τίποτα, σου είπα: τζόγο με πάνω από 100 ευρώ δε γουστάρω. Μια φορά έχω βάλει στο παρελθόν στον λώκο μου ES επεξεργαστή που χάλασε μετά από 2 μέρες λειτουργίας και από τότε άμα δεν δω εγγύηση, στρίβω.

Άμα δω Xiaomi Europe με 2 χρόνια εγγύηση, θα αρχίσω να σκέφτομαι για το αν μου αρέσει το Mi3 και το αν αξίζει να περιμένω οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Μέχρι τώρα Apple, Samsung και σιγουριά, ενώ το Oppo άρχισε να με ψήνει μόνο αφού έγινε η ιστορία με την Oppo Style Europe.

Εγώ από την άλλη έχω χρόνια να δώσω λεφτά σε κινητό με εγγύηση γιατί πολύ απλά όταν μια φορά την χρειάστηκα μου είπανε βάλτο στον λωκο σου έχει υγρασία (γιωτοφωνο) συνεπώς καλύτερα στα 2 το ένα δώρο παρά 2 και με αμφιβολία. Τεσπα μεγάλη κουβέντα το θέμα εγγύηση ειδικά στην Μπανανία.

Το κινητό, για την τιμή του σπέρνει. Καλύτερη οθόνη έχω δει μόνο στο Droid DNA.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Έκανα ticket σχετικά με την διαθεσιμότητα και μου απάντησαν:

Hello Petros,

Thank you for contacting OppoStyle.com customer support.

We continuously ship units as soon as we get more stock in. We ship multiple times a week so the wait is never long. At the most you can expect a wait time of 1 week, though for most people it will be far less.

We cannot say how long the full delivery will take as it depends on the speed of Royal Mail and we have found that it varies a lot. Additionally they recently had a strike and they are still recovering from that meaning that package delivery times vary even more.

Hope that answers your question, if not please feel free to contact us again. Thank you for giving us this opportunity to personally assist you, and please have a great day.

Best Regards,

OppoStyle.com Customer Delight Team

Έχουν και DHL με €10.

*looks at basket*

*looks at Note 2*

*sigh*

Έκανα ticket σχετικά με την διαθεσιμότητα και μου απάντησαν:

Έχουν και DHL με €10.

*looks at basket*

*looks at Note 2*

*sigh*

Ρε παιδι, παρτο να τελειωνεις. Αμα δεν σου κατσει σιγουρα θα βρεις να το δώσεις.

Ρε παιδι, παρτο να τελειωνεις. Αμα δεν σου κατσει σιγουρα θα βρεις να το δώσεις.

Το χρήμα στο λαιμό σου... :hehe: (32άρι λευκό τελικά)

Το γράφουν ξεκάθαρα στα T&Cs ότι άμα δε μείνεις ευχαριστημένος εντός 30 ημερών θα το πάρουν πίσω, οπότε σίγουρα έχω κάποιον να το πάρει αν με στραβώσει τόσο πολύ η μπαταρία του.

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] σκέπτεσαι το 32αρι στα 429; Αν θέλαμε να το πάρουμε από κινέζικη αγορά πόση διαφορά τιμής θα είχε αν είχε (link);

OPPO Find 5 X909 Android4.1 Quad-core 1.5GHz 5.0"IPS 1920 x 1080 3G NFC 13MP HDR Camera

Από Κίνα $570 για το 32άρι, ή αλλιώς €427 το λιγότερο (γιατί θα περάσει τελωνείο)

Από UK €429 καρα-τελική και πιο γρήγορη παράδοση.

Αντε μεγεια, θελω εντυπωσεις οταν το παραλαβεις! :TU:

Εγω περιμενω να το ξαναγωρασω οταν γινει διαθέσιμο αυτο:

g3HgEhw.jpg

3Xtjjk0.jpg

Καλορίζικο. Δηλαδή θέλεις να αλλάξεις το Note ή το θες για 2ο; Και αν ισχύει το 1ο, γιατί; :p

Βγες με τον ηλιο νταλα και με τα δυο στο χερι (στα δυο βασικα γιατι δεν χωραει τιποτα αλλο με το Νοτελι) και θα καταλαβεις ;)

Καλορίζικο. Δηλαδή θέλεις να αλλάξεις το Note ή το θες για 2ο; Και αν ισχύει το 1ο, γιατί; :p

Όπως είπα και στον narta σε PM:

Οι μόνοι λόγοι που σκέφτομαι να αλλάξω το κατά τ'άλλα τέλειο Note 2 είναι:

α) οθόνη όταν είμαι έξω (μετά από 10 μήνες είχαμε λιακάδες και κατάλαβα τι εννοούσαν αυτοί που γκρινιάζουνε για τις AMOLED.

β) το πρόβλημα με το Yahoo email μου. Έχω φλασάρει, έχω κάνει factory reset, το έχω ξυρίσει με ό,τι τρόπο υπάρχει και δεν μπορώ να καταλάβω αν το πρόβλημα είναι με το email app γενικότερα ή με το Note 2. Είναι αρκετά εκνευριστικό ώστε να με κάνει να σκέφτομαι να δώσω 430 ευρώ για δοκιμή...

Το α) δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν το χρησιμοποιώ πολύ σε εξωτερικούς χώρους, αλλά γενικότερα σε AMOLED δύσκολα να ξαναπάω, ενώ το β) είναι τρομερά ενοχλητικό. Ξέρω ότι υπάρχει μια περίπτωση να μου βγει (το β) και στο Find 5 αν το πρόβλημα είναι γενικότερα με το email app του Android, και ελπίζω αν είναι να μου βγει μέσα στις πρώτες 30 ημέρες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.