antonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 ψαχνω απεγνωσμενα ενα η δυο απο το παρακατω καλωδιο τροφοδοσιας για sata δισκους αν εχει κανεις η ξερει που θα βρω ας πει γιατι εχω παει σε ολα τα καταστηματα για pc στο κεντρο και δεν εχουν τιποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 ψάξε για κανένα chieftec τροφοδοτικό τέτοια sata plug έχουν εγώ από εκεί τα έβγαλα και τα έβαλα στο etasis και μάζεψα τα καλώδια του , πρέπει να έχω κιάλα αλλά είμαι Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Multirama Extreme πρέπει να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_1950.htmlξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην ελλαδα ?δεν λεει να κανω παραγγελια για 10 κομματια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 υπάρχουν μαζί με κάποια sleeve κιτ στο eμάγαζο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.