Jump to content

Βοήθεια για gaming mouse.

Tsunami

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eπειδή το Χ8 μου κάνει πολλά νερά τελευταία μάλλον θα πάρει πόδι.

Να πώ ότι είμαι cloth pad fan κατά κύριο λόγο (αν και στην ανάγκη έχω και ένα S&S για να κάνω δουλειά).

Μεγάλη παλάμη.Τα ποντίκια που μου άρεσαν στο χέρι είναι το G9,το G500,το MX510 και το Χ8 αλλά σε μικρότερο βαθμό από τα προηγούμενα. Grip διασταύρωση palm/claw. Όσο πιο οικονομικό τόσο πιο καλά. Επίσης επειδή τα χέρια μου ιδρώνουν να μην σαν το intellimouse πχ που μου γλίστραγε από το χέρι.

'Οποιαδήποτε βοήθεια παραπάνω από δεκτή.

deathadder black edition

edit : G400 επισης πολυ καλο grip και παιζει 30-40 ευρω, ιδιο καλουπι με 510 απλα εχει 3 περιεργα σχηματισμενα feet απο πανω αντι για τα 5 μικρα, ανεβαινει η στατικη τριβη ετσι και ισως σε ενοχλησει αυτο στο cloth

Κοίταξα για το G400 και το έχουν λίγα μαγαζιά. έχει βγει το G400S και το έχουνε 60 ευρώ (FFS). Θα κοιτάξω μήπως το παραγγείλω.Razer δεν είχα ποτέ αν και δεν έχω την καλύτερη ιδέα για την ποιότητα κατασκευής τους.

Πρόσφατα το PC1 έφερε stock G400 και σε καλή τιμή, κοίταξέ το.

EDIT: Απ'ότι είδα ανέβηκε η τιμή στα 37€, εγώ πριν λίγες μέρες όπου παρέλαβαν stock το πείρα στα 30€.

• 1 month later...

μια λύση πάντως είναι με 20 ευρώ να δεις αν σου αρέσει το σχήμα του cm storm xornet για claw/fingertip, εμένα με βόλεψε καλύτερα από το deathadder που δεν έχω palm, και αναμένω νέα σειρά για πιο ακριβό από cm storm

Αξίζει το ρίσκο να μου φέρουν απ΄ έξω το G400s ή το deathadder 2013 με λιγότερα € ξέροντας ότι αν πάθει κάτι το πετάω;

Τί λέτε;

Define: λιγότερα €.

Ανάλογα το ποσό, θα το κοιτούσα σοβαρά μάλλον.

Στην παρούσα περίοδο, θα το έπαιρνα από έξω. Και πόντικα έχω να κάνω την δουλειά μου μέχρι να έρθει, αλλά και είμαι σε mood "σιγά μην χαλάσει, αλλά κι αν χαλάσει, τι να κάνουμε μωρέ, έτυχε".

Χμμμμμ, μάλλον καλό είναι να μην με πάρεις στα σοβαρά τώρα που το σκέφτομαι :p

Κατάστημα από US ή γνωστός που θα στο φέρει;

Το Steelseries Kana αξίζει τα λεφτά του? Το design του μου θυμίζει το all time classic ms optical, που είναι αρκετά βολικό στο χέρι μου. [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.