liangour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2013 καλησπεραεχω ενα Toshiba Satellite C850-16W (i3-2310M/4GB/500GB)και θελω να του αλλαξω το δισκο με ssd1)120gb μου αρκουνσκεφτομουν να βαλω τον samsung 840 που ειναι αρκετα φτηνος (ο πατερας μου εχει τον 830 στο desktop του και δεν του εχει παρουσιασει κατι)Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο;2)πως θα εγκαταστησω το λογισμικο που ειχε πανω ο hdd απο τη στιγμη που δεν εχω το dvd εγκαταστασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιούνιος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 1) Μια χαρά είναι 2)Αν στον παλιό καταφέρεις να μειώσεις το χώρο που πιάνουν τα αρχεία σου σε λιγότερο απ'τον καινούριο, μπορείς να τραβήξεις απευθείας clone image και να μην καταλάβεις καν ότι άλλαξες σκληρό(πέρα από την ταχύτητα). Πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις ένα align τα partitions που θέλει λίγο χρόνο, αλλά μπορείς να το αφήσεις ένα βράδυ να γίνεται μόνο του.Αλλιώς, εξωτερικό dvd με δισκάκι windows η bootable usb, κατέβασμα προγραμμάτων και drivers απ'το site του κατασκευαστή και υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούνιος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 δεν εχω ουτε partitions ουτε πολλα αρχεια στο λαπτοπτο δισκακι windows πως θα το φτιαξω;(εννοω να βαλω ακριβως αυτα τα windows που εχει πανω με τον ιδιο κωδικο και οχι πειρατικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Ο 840 έχει πρόγραμμα data migration η κάπως έτσι τέλος πάντων για τη δουλειά που θες να κάνεις. Αρκεί να βρεις τρόπο να έχεις και τους δύο ταυτόχρονα συνδεδεμενουςΣτάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιούνιος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 με αυτο θα κανεις backup σε εξωτερικο δισκο και μετα restore στον καινουργιοFree Hard Drive Backup Software: Paragon Backup & Recovery Free Edition - Full Features & System Requirements Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.