Jump to content

αλλαγη hdd με ssd σε λαπτοπ

liangour

Recommended Posts

καλησπερα

εχω ενα Toshiba Satellite C850-16W (i3-2310M/4GB/500GB)

και θελω να του αλλαξω το δισκο με ssd

1)120gb μου αρκουν

σκεφτομουν να βαλω τον samsung 840 που ειναι αρκετα φτηνος (ο πατερας μου εχει τον 830 στο desktop του και δεν του εχει παρουσιασει κατι)

Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο;

2)πως θα εγκαταστησω το λογισμικο που ειχε πανω ο hdd απο τη στιγμη που δεν εχω το dvd εγκαταστασης;

1) Μια χαρά είναι

2)Αν στον παλιό καταφέρεις να μειώσεις το χώρο που πιάνουν τα αρχεία σου σε λιγότερο απ'τον καινούριο, μπορείς να τραβήξεις απευθείας clone image και να μην καταλάβεις καν ότι άλλαξες σκληρό(πέρα από την ταχύτητα). Πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις ένα align τα partitions που θέλει λίγο χρόνο, αλλά μπορείς να το αφήσεις ένα βράδυ να γίνεται μόνο του.

Αλλιώς, εξωτερικό dvd με δισκάκι windows η bootable usb, κατέβασμα προγραμμάτων και drivers απ'το site του κατασκευαστή και υπομονή.

δεν εχω ουτε partitions ουτε πολλα αρχεια στο λαπτοπ

το δισκακι windows πως θα το φτιαξω;

(εννοω να βαλω ακριβως αυτα τα windows που εχει πανω με τον ιδιο κωδικο και οχι πειρατικα)

Ο 840 έχει πρόγραμμα data migration η κάπως έτσι τέλος πάντων για τη δουλειά που θες να κάνεις.

Αρκεί να βρεις τρόπο να έχεις και τους δύο ταυτόχρονα συνδεδεμενους

Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.