Jump to content

Ποιον provider να προτιμησω???

Nos-Dio

Recommended Posts

Μεχρι τωρα και τωρα εχω Τellas ADSL WEB 384/128 αλλα ειδα πως ειναι κατα 10 ευρω ακριβοτερη τον μηνα οποτε θα παω για μια αλλη..

εσεις τι λετε να βαλω..???

να πω δε οτι με ενδιαφερει και το ping και οτι ο Οτε ειναι τελευταια μου επιλογη λογω αντιπαθειας :devil:

Εγω με την tellas ειμαι ευχαριστημενος, απο την αλλη αν εφευγα μαλλον θα πηγαινα σε Forthnet. Παντως απο την στιγμη που ολα δουλευουν ρολοι προτιμω να δινω κατι παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

ρε σ ενα φιλαρακι μου εχει adsl..απο την ωρα που βγηκε σχεδον και εχει και forthnet απο τοτε επισης...αφου να φανταστεις ειχε ενα προβλημα και παιρνει στην φορθνετ και του λενε:Ελα εισαι ο Κωστας....ΛΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ηταν μονος που δουλευε εκεινη την στιγμη απο τα 10 ατομα που θα ειχαν ολα και ολα...

που λες δεν εχει και κανενα προβλημα και του ερχεται 50 το δυμηνο ενω εμας 70...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

βασικα εχω 120 πινγκ στο war3 την στιγμη που φιλος μου εχει 90 με isdn και το counteromodem...(ξερεται το κλασσικο isdn που παιρνουν ολοι για το πινγκ)

Παιζει ρολο και το dslam σου οπως θα ξερεις.

ναι ξερω unstoppable,λοιπον πηρα τηλεφωνο και εχει 34 ευρω+φπα τον μηνα για την υπηρεσια που ανεφερα,καλα εσενα πως σου ερχεται 60???Τεσπα εγω παω για forthnet σε ενα μηνα,δεν αξιζει 20 ευρω extra

πηρα τηλεφωνο και μου το ειπαν οποτε ειναι στανταρ το 34+φπα εκτος και αν επεσα σε τοσο ζωο που να εκανε λαθος αυτο!!

για φορθνετ οταν κατεβω αθηνα(Κεντρο) θα ρωτησω στο πλαισιο να μαθω ποσο ειναι τον μηνα γυρω στα 75 το τριμηνο θα μου ερχεται..κερδιζω ενα μηνα σχεδον

• 3 weeks later...

Εγώ πάντως ξέρω ότι το 3μηνο στη 4νετ έχει 88.15 τελική. Πήγα στο πλαίσιο για να ρωτήσω για dsl και μου είχαν πεί ότι τώρα δεν έχουν.. (καλοκαίρι) πρέπει να κάνω καμμιά βόλτα γιατί σε λίγες μέρες λίγει ο η 4νετ μου. Η ACN ξέρετε τι λέει??? Η Ποτενετ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.