Jump to content

netbook δεν παιζει flash παιχνιδια

andreas19

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Αγορασα για μια φιλη αυτο εδω το netbook:

PACKARD BELL NETBOOK DOTS-C-262G32NUW 10.1'' ATOM N2600 2GB 320GB LINPUS LITE WHITE PURPLE - -

Επειδη ειναι ατομο με ειδικες αναγκες, το μηχανημα ουσιαστικα αγοραστηκε για να παιζει 4-5 παιχνιδια.

Μπαινω λοιπον εδω περα και κατεβαζω το παρακατω παιχνιδι που η μαμα της μου ειπε οτι θα παιζει:

Sky Taxi - Rescue games - MyPlayCity - Download Free Games - Play Free Games!

Το παιχνιδι λοιπον, δεν παιζει. Παει να φορτωσει και πριν ξεκινησει, κλεινει και πεταει μηνυμα 'το αρχειο game.exe σταματησε να λειτουργει'.

Το ιδιο πραγμα μου κανει και σε ενα αλλο νετμπουκ που εχω με ακριβως ιδια χαρακτηριστικα.

Στο λαπτοπ μου (το λενοβο της υπογραφης μου) το παιζει κανονικα.

Στο netbook περασα τα 7 home premium με ολους τους drivers.

Αν μπορει καποιο παιδι να κανει τον κοπο να το δοκιμασει στο δικο του νεμπουκ ή να πει καμια ιδεα;

Ευχαριστω!

Γενικότερα, τα netbooks δεν τα πάνε καλά με τα flash games. Και με τα HD videos.

Στο δικό μου (το πούλησα τώρα), είχα βάλει εξτρα κάρτα Crystal HD για να μου παίζει κάπως καλύτερα και για HD ταινίες και σειρές.

Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει καλά. Μπορείτε όμως να βρείτε mini games, όπως είναι τα pop-cap. Δεν θέλουν πολλά πολλά και θα παίζουν πολύ καλά, τα περισσότερα έχουν και demo μερικών ημερών.

Γενικότερα, τα netbooks δεν τα πάνε καλά με τα flash games. Και με τα HD videos.

Στο δικό μου (το πούλησα τώρα), είχα βάλει εξτρα κάρτα Crystal HD για να μου παίζει κάπως καλύτερα και για HD ταινίες και σειρές.

Μωρε το ξερω οτι δεν τα πανε καλα με hd ταινιες.

Αλλα ακομα και με flash;

Το θεμα ειναι πως το δοκιμασα και σε ενα ακομα νετμπουκ και επαιζε μια χαρα το ενα παιχνιδι που θελω.

Μωρε το ξερω οτι δεν τα πανε καλα με hd ταινιες.

Αλλα ακομα και με flash;

Το θεμα ειναι πως το δοκιμασα και σε ενα ακομα νετμπουκ και επαιζε μια χαρα το ενα παιχνιδι που θελω.

Το flash σαν τεχνολογία έχει ξεφύγει σε απαιτήσεις. Είναι ένα βαρίδι για κάθε σύστημα χωρίς κανένα optimization και τρομερά cpu hungry. Για αυτό θα εξαφανιστεί σαν τεχνολογία και θα αντικατασταθεί από την html5.

Τι καρτα ειναι αυτη που αναφέρεις Τόλη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.