obelix7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2013 λοιπόν μαγκες εχω την εξης απορία. θελει μια φίλη μου να περασει office 2013 αυθεντικά ελληνικά στο υπολογιστή της. Το θέμα είναι οτι μέσα εχει η συσκευασία οπως ενημερώθηκα, εχει μονο τον κωδικό και καθολου καποιο cd/dvd. πως ακριβως γίνεται ή εγκατάσταση για να είναι πλήρως καλυμμένη νομικά; κατεβάζω την αγγλική έκδοση, ισως καποιο language pack και μετα περνάω τον κωδικό; θα περάσει κανονικα ασχετα αν ειναι διαφορετική γλώσσα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pithiki Ιούνιος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 το κατεβαζεις απο εδω www.office.com/setup διαλεγεις γλωσσα, ακομα και να κατεβασεις τα αγγλικα office εχει δωρεαν ορθογραφικο ελεγχο εδω Επιλογές γλώσσας του Office 2013 - Office.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούνιος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 σε ευχαριστώ πολύ. κι εγώ το εψαξα λίγο και το βρήκα. απλα μου έκανε εντυπωση που γινόταν μονο online. τεσπα και παλι ευχαριστώSent from my Nexus S using Tapatalk 4 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.