Jump to content

Γενική αναβάθμιση, αγορά GTX 770 και νέου κουτιού, αξίζει;

SpirosKGR

Recommended Posts

Εγω να κανω μια ερωτηση. Λογω συνθηκων εδωσα το κουτι που ειχα το οποιο ηταν το Corsair 500r σε ασπρομαυρο. Υπαρχει καποιο καλυτερο να παρω ή να προμηθευτω παλι το ιδιο?? Ημουν ευχαριστημενος, το συστημα στην υπογραφη δεν το ακουγα ΠΟΤΕ να κανει φασαρια και δεν εβλεπα σκονη. Ετοιμαζομαι και για 770GTX αλλα δυστυχως στην Ελλαδα μου φαινεται λιγακι ακριβη. Ειδικα αν ισχυει το 580 ευρω της 780gtx θα προβληματιστω πολυ.

Ευχαριστω πολυ(εστιαστε στο κουτι παρακαλω στην απαντηση)

390 έχει Ελλάδα όσο θα σου στοιχίσει και απο mindfactory η gigabyte gtx 770 windforce oc. Εγώ τουλάχιστον έδωσα την δικιά επειδή έχανε αξία και έτσι όπως πηγαίναμε σε κανα μηνα 200 κατω θα πήγαινε.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
το τωρινό είναι non modular.

Ναι, και? Που είναι το πρόβλημα? Αν δεν μπορείς να κάνεις cable management με το 650d, φώναξε

κάποιον που μπορεί να σου το στρώσει. Δεν σου φταίει το τροφοδοτικό.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι σε ενδιαφέρει το οικονομικό.

Αν έχεις λεφτά για πέταμα, δεν τίθεται ζήτημα, προχώρα.

Έδωσες τη δικιά σου από άγνοια, τόσο αναφορικά με το όποιο πρόβλημα είχες

όσο και με το τι είναι στην ουσία η 770. Μια χαρά ήταν η αξία της 670.

Βασικά όλες οι επιλογές σου από άγνοια γίνονται γι αυτό ποστάρουμε

όλοι μπας και σου γλυτώσουμε κανα φράγκο, αλλά δεν το βλέπω.

Ναι, και? Που είναι το πρόβλημα? Αν δεν μπορείς να κάνεις cable management με το 650d, φώναξε

κάποιον που μπορεί να σου το στρώσει. Δεν σου φταίει το τροφοδοτικό.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι σε ενδιαφέρει το οικονομικό.

Αν έχεις λεφτά για πέταμα, δεν τίθεται ζήτημα, προχώρα.

Έδωσες τη δικιά σου από άγνοια, τόσο αναφορικά με το όποιο πρόβλημα είχες

όσο και με το τι είναι στην ουσία η 770. Μια χαρά ήταν η αξία της 670.

Βασικά όλες οι επιλογές σου από άγνοια γίνονται γι αυτό ποστάρουμε

όλοι μπας και σου γλυτώσουμε κανα φράγκο, αλλά δεν το βλέπω.

Έχω κάνει ότι είναι δυνατόν και δεν , θα στο βγάλω φωτογραφία.

H Aγάπη εδώ δεν βλέπω να έχει modular τροφοδοτικό και δεν νομίζω να ασχολήθηκε

και με τις ώρες για το cable management.

IMG_8277.jpg?m=1353069169

H Aγάπη εδώ δεν βλέπω να έχει modular τροφοδοτικό και δεν νομίζω να ασχολήθηκε

και με τις ώρες για το cable management.

IMG_8277.jpg?m=1353069169

Ομολογώ ότι θαυμάζω την δουλειά της Carmen, μιλάμε όμως για διαφορετικά τροφοδοτικά. Αυριο φωτογραφία.

Kάνε ότι θέλεις Σπύρο, δεν έχει νόημα να το συνεχίζω, σαν να μιλάω σε τοίχο είναι.

Με το καλό τα καινούρια πραγματάκια και να τα χαρείς.

Μπορει καποιος να με βοηθησει? Να παω σε Corsair 500r ή σε καποιο αλλο? Με νοιαζει να διατηρειται σε καλες θερμοκρασιες το PC. Δεν γνωριζω απο κουτια. GPU λογικα την 770 θα παρω και του χρονου την 880gtx οποτε θελω να εχει μεγαλο μηκος για καρτα γραφικων. Νομιζω με 30cm ειμαι καλυμμενος?

Ευχαριστω

Αλλαγές θα γίνουν.

Πρώτα κάρτα, μετά κουτάκι, πούλημα του 650D, αγορά psu, sleeve καλωδιακια, 2 fans για Η100 και μετά οθόνη.

Φαγομάρες στην τσέπη διακρίνω, έτσι? ;)

Λοιπόν άσε τα φρου φρου (κουτί, τροφοδοτικό) και τα αρώματα (sleeve καλωδιακια, 2 fans για Η100)

και πήγαινε πάρε με αυτά τα λεφτά μια 780.

Να καταλάβεις οτί άλλαξες κάρτα -που δε χρειαζότανε- τουλάχιστον.

Και με τα επόμενα γκαφρά που θα σου πέσουν, παίρνεις 1 οθόνη και ΤΕΛΟC.-

Την σακούλα από μπροστά (jesus christ) πιστεύω να την έβγαλες :rofl:

Μπορει καποιος να με βοηθησει? Να παω σε Corsair 500r ή σε καποιο αλλο? Με νοιαζει να διατηρειται σε καλες θερμοκρασιες το PC. Δεν γνωριζω απο κουτια. GPU λογικα την 770 θα παρω και του χρονου την 880gtx οποτε θελω να εχει μεγαλο μηκος για καρτα γραφικων. Νομιζω με 30cm ειμαι καλυμμενος?

Ευχαριστω

Καποια βοηθεια παιδες???

thx

:agree:

Φαγομάρες στην τσέπη διακρίνω, έτσι? ;)

Λοιπόν άσε τα φρου φρου (κουτί, τροφοδοτικό) και τα αρώματα (sleeve καλωδιακια, 2 fans για Η100)

και πήγαινε πάρε με αυτά τα λεφτά μια 780.

Να καταλάβεις οτί άλλαξες κάρτα -που δε χρειαζότανε- τουλάχιστον.

Και με τα επόμενα γκαφρά που θα σου πέσουν, παίρνεις 1 οθόνη και ΤΕΛΟC.-

Την σακούλα από μπροστά (jesus christ) πιστεύω να την έβγαλες :rofl:

Που να την βγάλω αφου μπαινοβγαίνει όλη μέρα η μάνα να καθαρίσει ανοίγει το παράθυρο και μπαινει η σκόνη σαν λαγός μέσα ! αστα να πανε

Και πάλι καλύτερα να αναβαθμίσω σε κάτι που θα μου αρέσει αισθητικά παρά να χαλάσω αλλα 210+ ευρώ για 6-10 fps σε κάθε παιχνίδι.

Το νέο κουτί θα το πάρω με την πώληση του 650D.

Καλώιδα και ανεμιστηράκια για Η100-> 50 ευρώ έχουν. Μετά τροφοδοτικό , οθόνη και κομπλε.

Καποια βοηθεια παιδες???

thx

Αν μπορείς βγάλε μία φωτο με το τωρινό σου σύστημα εντός του κουτιου.

Το 500R επειδή το έχω δει από κοντά πρίν το αρπάξει συγγενής μου :p είναι πολύ καλό και όμορφο, απλά δεν έχει παραθυράκι. Λογικά με κάμια μικρή μοντα διορθώνεται αυτό.

Εχει παραθυρακι! http://images.bit-tech.net/content_images/2012/02/corsair-graphite-500r-review/1-1280x1024.jpg

Το συστημα ειναι αυτο στην υπογραφη μου. Λογω καποιων εταιρικων συνθηκων επρεπε να το δωσω πισω και να το παρω παλι και απλα αποφασισα να το κανω αλλα με 1-2 αλλαγες που κρινω απαραιτητες, οπως η GPU και ισως νεο κουτι?????

Υπαρχει καποια αλλη προταση καλυτερη στα 125 ευρω που εχει το 500r???

[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] μην κάνεις σε παρακαλώ συνεχόμενα post. Κάνεις edit και προσθέτεις το καινούργιο περιεχόμενο στο αρχικό μήνυμα

Εχει παραθυρακι! http://images.bit-tech.net/content_images/2012/02/corsair-graphite-500r-review/1-1280x1024.jpg

Το συστημα ειναι αυτο στην υπογραφη μου. Λογω καποιων εταιρικων συνθηκων επρεπε να το δωσω πισω και να το παρω παλι και απλα αποφασισα να το κανω αλλα με 1-2 αλλαγες που κρινω απαραιτητες, οπως η GPU και ισως νεο κουτι?????

έχει παραθυράκι αλλά όχι με τζάμι που θέλω εγώ :p Γενικά έχω αλλάξει 3 κουτιά ( thermaltake V4 / 400R / 650D ) Και τελικά αυτό που έχω δεί ότι έχει αυτά που ζητάω όπως : στιβαρή κατασκευή, ποιότητα, αξιοποιστία, απλό-μινιμαλιστικό, να μην κάνει πάρτυ η σκόνη είναι το Fractal Design R4, επίσης πολύ όμορφο και το arc midi R2

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] εντάξει, sorry :)

- ΜΟΛΙΣ μίλησα με τον νέο κάτοχο της 670 μου, η κάρτα γραφικών έχει πρόβλημα και έφυγε για RMA - μνήμες :( :( οπότε να ο ένοχος στο bf3

:agree:

Που να την βγάλω αφου μπαινοβγαίνει όλη μέρα η μάνα να καθαρίσει ανοίγει το παράθυρο και μπαινει η σκόνη σαν λαγός μέσα ! αστα να πανε

Nα ανοίγεις και εσύ το κουτί να το καθαρίζεις!

Και να μην το ανοίγεις συχνά για φασίνα, πίστεψέ με:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ να έχει σκόνη, παρά τώρα που του έχεις κόψει την είσοδο του αέρα!!!

Και πάλι καλύτερα να αναβαθμίσω σε κάτι που θα μου αρέσει αισθητικά παρά να χαλάσω αλλα 210+ ευρώ για 6-10 fps σε κάθε παιχνίδι.

Εδώ αγορίνα έδωσες 150€ για να αυξήσεις 3-4 fps σε κάθε παιχνίδι.

Δηλαδή, γαμώτο.

Άσε τα αισθητικά για το τέλος, κύττα τις προτεραιότητες/λειτουργικότητα του συστήματος.

Σε κάνα μήνα αν πάει έτσι που θα βγει κανα καινούργιο κουτί και κανένα σούπερ-γουάου τροφοδοτικό, θα σου βρωμάνε τα δικά σου. Θα δεις.

Όλα τα παραπάνω δίχως ειρωνία, ούτε έχω να κερδίσω κάτι εγώ ούτε οι προλαλήσαντες.

Kαι βγάλε τη σακούλα πριν γίνει κανένα meltdown στο κουτί

:sarcastic:

Αυτο το Fractal ειναι σα φυλακη χωρις προαυλιο να ουμε! Χτισμενο απο παντου χωρις κοψιματα!!!:haha:

Τhx παντως!

Μαλλον καταληγω εδω!! Δεν το ειχα δει πιο πριν!! Τσεκ!

Cooler Master: HAF 922

Ποιά κάρτα θέλεις να πάρεις?

http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=corsair+c70

Κι ακόμα καλύτερα το 650d που πουλάει ο φίλος.

Παιδιά όπως έγραψα και πιο πάνω η 670 είχε πρόβλημα, τελικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, σύντομα θα δείτε το build ολοκληρωμένο με τις τελικές μου αποφάσεις.

Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά όπως έγραψα και πιο πάνω η 670 είχε πρόβλημα, τελικά.

Not. Τα είπαμε αυτά, προφανώς κάνεις ότι θέλεις αλλά μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Να σαι καλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.