Jump to content

Γενική αναβάθμιση, αγορά GTX 770 και νέου κουτιού, αξίζει;

SpirosKGR

Recommended Posts

Να ξέρεις άμα έχεις ομως τις σιτες και τα φιλτρα μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορες στις σκονες και το Airflow δεν θα είναι οτι καλύτερο.. Δεν περνάει αέρας..

Ασε το κουτι μωρεε τωρααα οοοο!

Πάρε οθόνη και GPU και τελειωνε!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] αδερφε εντελως φιλικα και χωρις ιχνος "κοροϊδιας":

Ακομα και αν επαιζες σε 1080p/1200p, η 670 θα σου εκανε ολα τα χατιρια σε ΚΑΘΕ παιχνιδι! Τι σε επιασε και την εδωσες?

Παρατηρω πολλες αγγελιες (ειδικα στο γειτονικο forum) με 670/680 και 7950/7970. Λες και οι 770/780 ειναι η γη της επαγγελιας και τρεχουν ολοινα αγορασουν...

Τωρα, στη φαση που εισαι και στα φραγκα που διαθετεις, αναγκαστικα πας για 770.

Για το case δενε χω αποψη... Προσωπικα σιχαθηκα τα μεγαλα towers, πηρα ενα Bitfenix Prodigy και ησυχασα με τις μ@λ@κιες...

Επισης... παιζεις σε αναλυση 1680x1050... Μηπως να εβαζες στις προτεραιοτητες σου και μια οθονη?

Επαναλαμβανω, εντελως φιλικα!!! Δεν εχω καμια διαθεση ουτε για flame, ουτε για να στην πω, ουτε τιποτα τετοιο... Κι εγω εχω κανει απειρες μ@λ@κιες στο θεμα hardware!

Γενικά η κάρτα πουλήθηκε καθώς κάθε μέρα έχανε αξία. Επίσης στις 20 ίντσες τι 1920 τι 1680 δεν υπάρχει διαφορά.

Να ξέρεις άμα έχεις ομως τις σιτες και τα φιλτρα μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορες στις σκονες και το Airflow δεν θα είναι οτι καλύτερο.. Δεν περνάει αέρας..

Ασε το κουτι μωρεε τωρααα οοοο!

Πάρε οθόνη και GPU και τελειωνε!

Σακούλα έχω βάλει μπροστά στο 650D, και να την βγάλω ίδια temps έχω. !

H σακουλίτσα

dgqsaeke8yfz4yqqg7bxplv.jpg

e20cmehy49gbnmmsr7nepyd.jpg

:p το βαρέθηκα και λίγο να πω την αλήθεια το 650D

Σεβαστό αλλά τότε γιατί ρωτάς? Υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιον που θα σου πει

ότι αυτό που θες να πάρεις είναι καλύτερο από αυτό που έχεις? Δεν θα βρεις.

Ωραίο το arc midi αλλά το 650d είναι κουτί άλλης κατηγορίας. Αυτό δεν εχει να κάνει με τα γούστα.

Όχι δεν ψάχνω να μου πει κάποιος αν είναι καλύτερο, απλά πλέον το 650D έχει χώρους που είναι ακάλυπτο, δεν τους χρησιμοποιώ.

Επίσης, έχει γίνει λίγο πρόχειρη δουλειά εκεί που βρίσκετε το τζάμι, ακόμη τα καλώδια του GS800 με το ζόρι χωράνε, μην αναφέρω και ότι δεν έκλεινε το καπάκι καλά.

Επίσης παιδιά για να μην φτιάχνω και νέο τοπικ ξανά γίνεται με άλλους ανεμιστήρες να μειώσουμε τον θόρυβο της Η100 χωρίς να να χάσουμε πολύ σε απόδοση;

Επίσης, έχει γίνει λίγο πρόχειρη δουλειά εκεί που βρίσκετε το τζάμι, ακόμη τα καλώδια του GS800 με το ζόρι χωράνε, μην αναφέρω και ότι δεν έκλεινε το καπάκι καλά.

Το cable management σου φταίει, ούτε το τροφοδοτικό, ούτε το κουτί. Αν δεν μπορείς να κλείσεις το

καπάκι του 650d, τότε δεν είσαι για κανένα άλλο κουτί, χειρότερα θα είναι. Πρόχειρη δουλειά στο τζάμι, τι εννοείς?

Ρε συ Σπύρο, καταλαβαίνω ότι αυτά τα λες για να πείσεις τον εαυτό σου, αλλά μην τα λες φωναχτά. Μέχρι τώρα

το πάμε το θέμα μία ανακρίβεια να λες, δύο να απαντιούνται.

Το cable management σου φταίει, ούτε το τροφοδοτικό, ούτε το κουτί. Αν δεν μπορείς να κλείσεις το

καπάκι του 650d, τότε δεν είσαι για κανένα άλλο κουτί, χειρότερα θα είναι. Πρόχειρη δουλειά στο τζάμι, τι εννοείς?

Ρε συ Σπύρο, καταλαβαίνω ότι αυτά τα λες για να πείσεις τον εαυτό σου, αλλά μην τα λες φωναχτά. Μέχρι τώρα

το πάμε το θέμα μία ανακρίβεια να λες, δύο να απαντιούνται.

στα δεξιά και αριστερά πλαινά κέντρο θέλει κανονικά βίδα καθώς κάνει μικρή κιλια πρός τα μέσα. Το τροφοδοτικό φταίει αν δεις τι μακαρόνι βγάζει :p

πριν ένα μήνα η φωτογραφία

a-8477.jpg

μηπως τοτε να κοιταξεις αντι για κουτι ενα modular psu? καταρχας παρε καρτα γραφικων αμεσα

Αλλαγές θα γίνουν.

Πρώτα κάρτα, μετά κουτάκι, πούλημα του 650D, αγορά psu, sleeve καλωδιακια, 2 fans για Η100 και μετά οθόνη.

μηπως τοτε να κοιταξεις αντι για κουτι ενα modular psu? καταρχας παρε καρτα γραφικων αμεσα

Μου στέλνει αύριο το παιδί τα χρήματα από την καρτούλα και παραγγέλνω :) ένα βήμα μακριά από την παραγγελία είμαι :toomuchne

Σακούλα έχω βάλει μπροστά στο 650D, και να την βγάλω ίδια temps έχω. !

H σακουλίτσα

dgqsaeke8yfz4yqqg7bxplv.jpg

baby_facepalm_poster_by_nianden-copy.jpg

Αλλαγές θα γίνουν.

Πρώτα κάρτα, μετά κουτάκι, πούλημα του 650D, αγορά psu, sleeve καλωδιακια, 2 fans για Η100 και μετά οθόνη.

facepalm-ginger.jpg

Εγω να κανω μια ερωτηση. Λογω συνθηκων εδωσα το κουτι που ειχα το οποιο ηταν το Corsair 500r σε ασπρομαυρο. Υπαρχει καποιο καλυτερο να παρω ή να προμηθευτω παλι το ιδιο?? Ημουν ευχαριστημενος, το συστημα στην υπογραφη δεν το ακουγα ΠΟΤΕ να κανει φασαρια και δεν εβλεπα σκονη. Ετοιμαζομαι και για 770GTX αλλα δυστυχως στην Ελλαδα μου φαινεται λιγακι ακριβη. Ειδικα αν ισχυει το 580 ευρω της 780gtx θα προβληματιστω πολυ.

Ευχαριστω πολυ(εστιαστε στο κουτι παρακαλω στην απαντηση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.