ocarinaoftime Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2013 Γεια χαρα σε ολους. Μετα απο πολυ πολυ καιρο αποφασισα να παρω ενα νεο υπολογιστη. Βαρεθηκα και μπουχτησα να παιζω ολα τα games σε minimum settings και αγανακτησα με τα 5-6 fps που εχω μερικες φορες. Εχω μια εβδομαδα που ψαχνω αλλα ειμαι λιγο ασχετος στο custom making και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Με μια πρωτη προσπαθεια εφτιαξα ενα βαρβατο υπολογιστη μονο για games αλλα μου βγηκε λιγο ακριβος γυρω στα 1600 ευρω..Επισης φοβαμαι μη κανω καποιο λαθος με τα watt στα τροφοδοτικα και τα compatible slots στις μητρικες . Αρχικα ειχα διαλεξει intel core i7 3770k geforce gtx670 ... αλλα ανεβαινει πολυ το budget και απογοητευτικα οτι μαλλον με 1000 ευρω δε φτανουν να φτιαξω ενα καλο pc για hardcore gaming. υπαρχει περιπτωση να βγει με pc με τοσα λεφτα για gaming σε 1080p ? Na optarw για AMD FX-8320 Eight-Core να πεσει λιγο η τιμη ? Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι και οθονη και case και σκληρο ολο το σετ με λιγα λογια γιατι δε θα κρατησω τιποτα απο τον παλιο. Οι σκληροι ssd κανουν οντως τρελη διαφορα γιατι θα μπορουσα να αποφυγω και αυτο για να πεσει λιγο η τιμη εαν γινεται .Το case κατα τη γνωμη σας πρεπι ναναι καλο τυπου Corsair Obsidian 650D ή και μια μπαρουφα με 15 ευρω κανει τη δουλεια της? Ευχομαι να μπορω να παιξω skyrim σε ultra setting οπως επισης και τα παιχνιδια που προκειται να βγουν προσεχως. Επισης αν γινεται να να ειναι αναβαθμησιμος ωστε μη χρειαστει να τον πεταξω σε μερικα χρονακια..Σκεφτηκα και να διαλεξω ενα ηδη ετοιμο απο plaisio ή eshop αλλα δε με πειθουν και πολυ. ΘΑ σας ημουν ειλικρινα ευγνωμων αν μπορουσατε να με βοηθησετε να φτιαξω ενα καλο pc.Ευχαριστω εκ τον προτερων.
sakinor Ιούνιος 13, 2013 #2 Ιούνιος 13, 2013 κατα την αποψη μου πολυ προχειρα μια λυση 8320+gigabyte ud3+(ssd)+8gb ram+600watt μαζι με καρτα γραφικων 7870xt
Trexx Ιούνιος 13, 2013 #3 Ιούνιος 13, 2013 Kαταρχήν το πήγες λάθος κοιτώντας i7, δεν τον χρειαζόσουνα για gaming καθώςδεν διαφέρει σε κάτι από τον i5 σε αυτόν τον τομέα. Μπορείς να πας στο μπάτζετ σουσε intel σύστημα που ειδικά στο skyrim που σε ενδιαφέρει άμεσα αλλά και γενικάθα είναι αρκετά ανώτερο. Συγκεκριμένα:Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.grXFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.grIntel Core i5-4570 Box | Skroutz.grhttp://www.skroutz.gr/s/3426586/Asrock-H87-Pro4.htmG.Skill SNIPER F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) | Skroutz.grPowerColor Radeon HD7870 2GB PCS+ Myst. Edition | Skroutz.grKingston SSDNow V300 120GB w/Adapter | Skroutz.grWestern Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB | Skroutz.grSamsung SH-224BB | Skroutz.grLG 24EA53VQ | Skroutz.gr1034 ευρώ. Αυτά τα 34 είναι και η διαφορά στην τιμή του 8320 από τον i5 αλλά προφανώς ο δεύτερος τα αξίζει και με το παραπάνω. Περικοπές από το παραπάνωμηχάνημα δεν μπορούν να γίνουν όπως το βλέπω, ίσως ένα δεκάρικο αν πας σε αυτότο κουτί: Zalman Z5 PLUS | Skroutz.grΓνώμη μου είναι ότι αφού έφτασες να δώσεις χιλιάρικο, να προσπαθήσεις να μην κολλήσεις στα 30-40 ευρώ, καθώς τέτοιες αγορές δεν γίνονται κάθε μέρα.
ocarinaoftime Ιούνιος 13, 2013 Author #4 Ιούνιος 13, 2013 Χιλια ευχαριστω και στους 2 . Οσο για τα 40 ευρω δεν υπαρχει θεμα , θα μπορουσα να δωσω ισως και αλλα 200 επιπλεον οπως λες και ευ τετοιες αγορες δε γινονατι καθε μερα. Ψυκτρες και ανεμιστηρακια ειναι must να βαλω ή δεν ειναι αναγκαιες? Επισης ειχα ακουσει οτι για gaming ειναι καλυτερες οι lsd οθονες εν αντιθεση με τις led.ισχυει κατι τετοιο ή ειναι ραδιο αρβυλα? Χιλια ευχαριστω και παλι παιδια .
Trexx Ιούνιος 13, 2013 #5 Ιούνιος 13, 2013 Ανεμιστήρες τα κουτιά δεν χρειάζονται άλλους. Μπορείς αν θες να βάλεις μιαaftermarket ψύκτρα για τον επεξεργαστή σαν αυτή: Thermalright True Spirit 120M | Skroutz.gr αλλά δεν είναι και απολύτως απαραίτητο. Αν ανεβάσεις κι άλλο το μπάτζετ, αλλάζεις κάρτα γραφικών και πας σε αυτήν: Gigabyte GeForce GTX770 2GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr
ocarinaoftime Ιούνιος 13, 2013 Author #7 Ιούνιος 13, 2013 Τελικα λεω να παραγγειλω αυτα τα κομματια . Μου βγηκε στα 1157 ευρω. Εγκρινετε? Ισως θα μπορουσα να εξοικονομησω καποια λεφτα παιρνοντας το κομματι κομματι απο skroutz αλλα δεν ηθελα να εχω τον πονοκεφαλο απο διαφορετικα καταστηματα και επισης θα μου τον συναρμολογησουν αυτοι.Χιλια ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια.
Trexx Ιούνιος 13, 2013 #8 Ιούνιος 13, 2013 Θα άλλαζα κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό και οθόνη. Τα παρακάτω είναι και καλύτερακαι φτηνότερα από αυτά που έβαλες.Κάρτα: POWERCOLOR HD7870 PCS+ MYST 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL - -Τροφοδοτικό: THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU - -Οθόνη: LG 24EA53VQ 24'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK - -Η κάρτα είναι καλύτερη γιατί έχει πυρήνα tahiti le έναντι της asus που είναι απλή7870, το τροφοδοτικό γιατί η σειρά gx δεν λέει και πολλά + ότι είναι modular και η οθόνη γιατί φοράει ips panel.
Trexx Ιούνιος 13, 2013 #10 Ιούνιος 13, 2013 Θυμάμαι ένα review του gonnyguru για το συγκεκριμένο gx που το είχε θάψεικυριολεκτικά. Οπότε καλύτερα να το αποφύγει.edit: Ψαχνω αλλα δεν το βρίσκω, μόλις το βρω θα το ποστάρω.
ocarinaoftime Ιούνιος 13, 2013 Author #11 Ιούνιος 13, 2013 ευχαριστω Trexx μέσωσες! πηρα αυτα που μου προτεινες και μολις εστελα την παραγγελια Περιμενω τωρα... Σ'ευχαριστω πολυ και παλι. Μου εφτιαξες τουμπαναρα pc !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.