Jump to content

Nice Mobile Stepping

esdee

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 22:03]

τελικά εγώ πρέπει να πείρα την πιο μπουρούχα (τελικιάζει στα 2600 και κάτι ψηλά no matter what) από εκείνη την παρτίδα (ίδιο wafer αλλά πιο άκρη ρε γμτ πρέπει να ήταν...:cry: )

μην εισαι και τοσο σιγουρος....μαλλον ο δικος μου ειναι και πιο μπανανα....:blink: μεχρι τωρα 2700 με 2v δηλαδη 1.95.... με chiller.

2850 παει αλλα δεν ειναι σταθερος ουτε με 2.3,ισως να παιζετε και κατι με τα ρευματα της nf7.

τι να σου κανει το Α stepping....?

Μοbile δυστυχώς δε μπορείς να βρεις τα πάνε στα OEM κατευθείαν απ ότι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι να κορεστούνε αυτοί. Αν θες πάρε ένα Ferrari 3400 και βγάλε το CPU. Αnyway θα τσιμπήσω σίγουρα 90nm αρκεί να βρεθεί ΕU, τοτε θα μάθουμε πως θα πάνε.

@zyx βασικά είμαι πολύ αισιόδοξος απλά δε θέλω να εκφράζομαι ελεύθερα για τέτοια ζητήματα γιατί καταλαβαίνεις... το ζήτημα είναι ότι είναι πιο γρήγοροι από τους 130nm στα ίδια ρολόγια το κατα πόσο θα το δούμε και αυτό (λένε περίπου 8%).

Αρχική απάντηση από whitewolf

2850 παει αλλα δεν ειναι σταθερος ουτε με 2.3,ισως να παιζετε και κατι με τα ρευματα της nf7.

τι να σου κανει το Α stepping....?

γενικά όταν είχα παίξει με 2.3 στην NF7 η 12άρα μου γονάτιζε για τα καλά, όχι ότι με την AΝ7 έχω δει καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως με το chiller πρέπει να βοήθησε να την ακούσει καλύτερα την τάση (εννοώ πιο πάνω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.