zyx Σεπτέμβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell LOL τι 4Gh ρε παίδες... cool, πιστεύω να πάει λίγο καλύτερα απ ότι τα 130nm, για τα πρώτα steps τουλάχιστον... απεσιοδοξε τσ τσ τσ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Πάντως αν κάνει γενικά καποιος κίνηση για αγορά MOBILE ( η αγορά απο μαγαζί που έχει mobile ) εντός ημερών ας ενημερώσει γιατί ενδιαφερόμεθα!!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 21, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 22:03] τελικά εγώ πρέπει να πείρα την πιο μπουρούχα (τελικιάζει στα 2600 και κάτι ψηλά no matter what) από εκείνη την παρτίδα (ίδιο wafer αλλά πιο άκρη ρε γμτ πρέπει να ήταν...:cry: ) μην εισαι και τοσο σιγουρος....μαλλον ο δικος μου ειναι και πιο μπανανα.... μεχρι τωρα 2700 με 2v δηλαδη 1.95.... με chiller. 2850 παει αλλα δεν ειναι σταθερος ουτε με 2.3,ισως να παιζετε και κατι με τα ρευματα της nf7. τι να σου κανει το Α stepping....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Μοbile δυστυχώς δε μπορείς να βρεις τα πάνε στα OEM κατευθείαν απ ότι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι να κορεστούνε αυτοί. Αν θες πάρε ένα Ferrari 3400 και βγάλε το CPU. Αnyway θα τσιμπήσω σίγουρα 90nm αρκεί να βρεθεί ΕU, τοτε θα μάθουμε πως θα πάνε.@zyx βασικά είμαι πολύ αισιόδοξος απλά δε θέλω να εκφράζομαι ελεύθερα για τέτοια ζητήματα γιατί καταλαβαίνεις... το ζήτημα είναι ότι είναι πιο γρήγοροι από τους 130nm στα ίδια ρολόγια το κατα πόσο θα το δούμε και αυτό (λένε περίπου 8%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από whitewolf2850 παει αλλα δεν ειναι σταθερος ουτε με 2.3,ισως να παιζετε και κατι με τα ρευματα της nf7.τι να σου κανει το Α stepping....? γενικά όταν είχα παίξει με 2.3 στην NF7 η 12άρα μου γονάτιζε για τα καλά, όχι ότι με την AΝ7 έχω δει καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως με το chiller πρέπει να βοήθησε να την ακούσει καλύτερα την τάση (εννοώ πιο πάνω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 25, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 enduracell, να πάρει το acer ferrari για να βγάλει τον επεξεργαστή του; Σαν να αγοράζεις jaguar για να βγάλεις τον καθρέπτη του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 25, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 με τον επεξεργαστη του acer κανεις δουλεια. με τον καθρεπτη του ιαγουαρου ομως, οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 25, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 πλάκα έκανα εννοείται παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Σεπτέμβριος 30, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 εγω εκανα ιστορια ολοκληρη για mobile 2500+ iq μου το στειλανε απο uk--- να ναι καλα το παλληκαρι --- 238*11 1.9 volt πανω-κατω και περιμενουμε το χειμωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.