Jump to content

Nice Mobile Stepping

esdee

Recommended Posts

http://www.excaliberpc.com/product_info.php?products_id=4143

Χμμμμμμ πως σας φαινεται αυτο το stepping ?

συμφωνα με το παρακατω site ειναι απο τα καλα ...

http://overclock.net/showthread.php?t=287

Εχω ανοιξει το παραθυρο με το site του excaliber και βλεπω το 'κομματι' σα χαζος...

το θελω πααααααρα πολυ αλλα εχω παρει αποφαση οτι το επομενο μου συστημα ειναι DFI Lanparty UT nf3 250gb με 90nm mobile amd64

κλαψ κλαψ κλαψ...

[οφ τοπικ]

ρε πανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο(αραπης)

που σαι χαμενος ωρε παιδι!!!!!......για κανα ψαρεμα ποτε θα παμε ωρε!!!!!χαλαει ο καιρος απο βδομαδααααααααα[οφ τοπικ]:OT: :OT: :OT: :OT: :OT:

σορρυ παιδες αλλα εχουμε να δουμε πολυ καιρο τον Αραπη

με το παραπανω setup (amd64) θα μπει ΜΟΝΟ 6800ultra :-) απλα πρεπει να μη πεσω στους πειρασμους τυπου mobile Barton και λοιπον σαταναδων ... πρεπει , πρεπει ... πρεπει περιμεεεεενωωωω :weep: :weep:

To stepping πιθανότα είναι πάρα πολύ καλό.

Ο (πρώην) δικός μου πάει 2600 με αέρα 2700 με νερό και είναι

IQYHA 0401 XPMW. Υποτείθεται οτι το πρώτο Μ στα τέσσερα τελευταία γράμματα είναι καλυτερο από το Χ του δικού μου. (Γενικότερα υποτείθεται οτι όσο πιο κοντά στη μέση του αλφαβήτου είναι το γράμμα αυτό τόσο το καλύτερο).

Υ.Γ. DFI Lanparty UT nf3 250gb και 90nm νομίζω οτι δεν θα δεις ποτέ καθότι το mobo είναι socket 754 και από όσο ξέρω 90nm στο 754 δεν θα βγούν

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 13:19]

.......

Υ.Γ. DFI Lanparty UT nf3 250gb και 90nm νομίζω οτι δεν θα δεις ποτέ καθότι το mobo είναι socket 754 και από όσο ξέρω 90nm στο 754 δεν θα βγούν

Αδιάβαστο σε βρίσκω! Μην το μάθει ο endu! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7526

Σας παρακαλω μην μου το κανετε αυτο ... ποσα MHz φτανει ο Mobile κτλ. το post το εκανα για να τον δει αν θελει καποιος αλλος !!!!mmmmmmmust .... rrrrrresiiiiiiist ...mmmmmmust nnnnnot bbbbuy Mobile XP!!!!!:crazy: :crazy:

sign.jpg

2650 με 1.9 στο nf7-s (1.85-1.87 κανονικα) για καθε μερα ολη μερα (24/7) με νερο.

bench πανω απο 2750 μεχρι οσα αντεξει.

max post 2830. ειδα και 2850, αλλα δεν ανοιγε το photoshop και εμεινα με την ορεξη.

Σε ευχαριστω .38-.45 που βοηθας τη νοσο μου... :cry: :cry: Mobiles rule anywau , πρεπει να μην μας ποιασουν αδιαβαστους και να παρουμε κανενα καλο stepping σε AMD64 90nm 754 μολις αρχιζουν να κυκλοφορουν ... ειμαι και την πιστωτικη στο χερι και αναμενω!!! ειναι το μονο πραγμα που που δινει δυναμη να αντισταθω στους πειρασμους των Barton :boxed:

παιδια τι είναι το stepping ? και πως πως περιμένετε να βγεί κάτι καλο? ξερετε αν θα βγεί κατι καλό ? και τι κάνει το υπάρχον stepping να είναι κακό?

το νου σας να με σώσετε , σε κανα μήνα είμαι για amd64 , κοιτάξτε μην πετάξω τα λεφτά μου :D :D :D

πάντως οι barton είναι κορυφή, και αν χρησιμοποιείς 32bit δεν

νομίζω να είναι πολλές οι διαφορές σε αυτές τις συχνότητες.

ο δικός μου mobile με αέρα ξεκινά χαλαρά 2500, αλλά για παραπάνω

δεν πολυπάει λόγω και των 1,85 volt (~1,83 η ένδειξη) και ότι δεν θέλω να το

κάψω.

IQYHA και ο δικός μου.

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:22]

Αδιάβαστο σε βρίσκω! Μην το μάθει ο endu! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7526

Πάω πάσο, δεν είχα προσέξει το socket.

Desktop να φανταστώ δεν θα παίξουν στα 90 σε 754 ε?

Αρχική απάντηση από .38-.45

sign.jpg

2650 με 1.9 στο nf7-s (1.85-1.87 κανονικα) για καθε μερα ολη μερα (24/7) με νερο.

bench πανω απο 2750 μεχρι οσα αντεξει.

max post 2830. ειδα και 2850, αλλα δεν ανοιγε το photoshop και εμεινα με την ορεξη.

τελικά εγώ πρέπει να πείρα την πιο μπουρούχα (τελικιάζει στα 2600 και κάτι ψηλά no matter what) από εκείνη την παρτίδα (ίδιο wafer αλλά πιο άκρη ρε γμτ πρέπει να ήταν...:cry: )
Αρχική απάντηση από vdeseris

λογικά θα βγουν σε mobile έχουν βγει δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη βγουν και σε 754 το θέμα είναι όμως πότε... :unsure:

Το συντομοτερο δυνατο ελπιζουμε ΟΛΟΙ γιατι τουλαχιστον εγω εχω παθει αμοκ που το Hardware που θελω δεν ειναι ακριβο, αλλα δεν εχει βγει ακομα ...:look:

Παντως DFI ut 250gb + 90nm AMD64 mobile θα ειναι αυτο που λενε the hell of a machine, ας προσευχηθουμε για 4Ghz :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.