Jump to content

Recommended Posts

(edited)
πριν 33 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

4 άτομα προς το παρόν, αλλά γεμίζουμε και 2ο αν έρθεις ;)

Εχω 7 ατομα τα ενωνουμε να κανουμε στρατο?

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Like 1
(edited)
Μία ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

εχω 7 ατομα τα ενωνουμε να κανουμε στρατο?

και ενας εγω 8 :p

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 1
(edited)

+ένας και εγώ !! DarkNemesis89 name sto uplay opoios thelei add me!

Έγινε επεξεργασία από Nemesis89

Λόγο δουλείας αναγκαστικά θα είμαι casual αλλά το βραδάκι θα υπάρχει κάψιμο... κάποιος θα βρεθεί να με βοηθήσει lvl up άμα μείνω πίσω :$

(edited)
1 hour ago, Nemesis89 said:

Λόγο δουλείας αναγκαστικά θα είμαι casual αλλά το βραδάκι θα υπάρχει κάψιμο... κάποιος θα βρεθεί να με βοηθήσει lvl up άμα μείνω πίσω :$

Μην στεναχωριέσαι... btw ψάχνω team και για το Rainbow6 Siege! Έλα γιατί o JasonBournee πρέπει να δώσει πόνο :p

@PANOSMAMBAX Εσένα σε θέλω ετοιμοπόλεμο με Blitz & Castle :hehe: Εγώ κλασικά με Tachanka!!! :haha:

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
6 minutes ago, fatalara said:

Να φτιαξουν ομως και το performance για να τρεχει και πιο καλα.

Νομίζω ότι το θέμα σου ήταν με το SLI. εγώ ούτε τα drivers για το Division δεν έβαλα και η 980Ti το έπαιζε νερό χωρίς ψήγμα lag-stuttering 

Δεν ειχα stuttering oυτε lag. Δεν μπορουσα να βαλω με τπτ σε fullscreen μονο windowed fullscreen και ετρεχε με 45 fps.

(edited)
30 minutes ago, Nemesis89 said:

...εγώ ούτε τα drivers για το Division δεν έβαλα και η 980Ti το έπαιζε νερό χωρίς ψήγμα lag-stuttering 

Δλδ άμα δεν το παίζει νερό η Ti ποιά θα το παίξει??? Μην τα λέτε αυτά έτσι απότομα γιατί κόντεψα να πέσω απο την καρέκλα... :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
1 minute ago, Nemesis89 said:

Εδώ ακούμε για titan SLI 45fps όμως...

Ανάλογα για ποιό titan μιλάς... αν μιλάς για τον keplerato μην περιμένεις και πολλά...

Ναι. Το windowed mode ριχνει fps σε πολλα παιχνιδια και στο witcher 3 πχ τα οδια μου εκανε. Εκει ομως ειχε μπει καταλαθος και μολις το αλλαξα βρηκε 35-40 fps. Στο the division το αλλαζες και κρασαρε.