Jump to content



Tom Clancy's The Division


Cguevara

Recommended Posts

πριν 21 λεπτά, το μέλος cgd έγραψε:

Σε σχέση με την closed BETA, είχε κάποια προβλήματα σε εμένα, όπως lag, disconnects, και σε κάποια σημεία δεν μπορούσα να περάσω από κάποια πόρτα ή σκάλα και έπρεπε να κάνω restart...

 

Και την καινούργια αποστολή (underground power station) την βρήκα λίγο βαρετή.

 

 

 

Δεν ειδα κατι το βαρετο... Πιστολιδι objectives κτλ... οτι δλδ γινεται σε ολα τα παιχνιδα τετιου τυπου. 

Παιδια αμα δεν σας αρεσει ενα ειδος παιχνιδιου δεν σημαινει οτι ειναι κακο και εμενα δεν μου αρεσει το pro και το nba2k αλλα δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλα παιχνιδια αλλα αν τα βαριεμαι εγω. Γενικα μιλαω μην το παρεις προσωπικα.

Link to comment
Share on other sites

Just now, fatalara said:

Παιδια αμα δεν σας αρεσει ενα ειδος παιχνιδιου δεν σημαινει οτι ειναι κακο

Συμφωνω απολυτα. 

Το παιχνιδι ειναι κακο ΓΙΑ ΜΕΝΑ (οχι γενικα κακο) :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Γενικά στις beta δεν υπάρχει σωστό optimization. Στο παρελθόν μου έτυχε να μην παίξω τίτλους από την κακιά εμπειρία της beta. Αλλά πριν κάνεις την κριτική τόσο απόλυτη, πες ρε παιδιά στα medium settings είναι μάπα το game.

Φτιάξε τα settings σε console style. All graphic settings max αλλά ανάλυση 1280χ1024 και πες μου πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Επι μια ωρα λαμβανω αυτο 

 

TheDivision_2016_02_20_13_09_58_955.thum

 

Δε μπορω να μπω για να δεις που εχω τα settings και ποσο απεχουν απο τα ultra. Δηλαδη επιμενεις οτι πρεπει να εχουμε pc των 2000€ για να δουμε decent graphics, δε λεω σουπερ, αλλα δε λεω και dated.

 

Αν δε βλεπουμε decent , εστω μια μικροτερη ψαλιδα μεταξυ αυτων που μπορουμε να δουμε και των Ultra, σε συνδιασμο με το Framerate παντα. Εγω θεωρω απαραδεκτα για τα γραφικα που βλεπω  να εχω μεσο ορο 50fps . Σορρυ. Επισης απο τη ΒΕΤΑ που απεχει 20 μερες απο το release , θα δουμε τεραστιες διαφορες, αυτο λες;

 

 

Οταν καταφερω να μπω , θα κοιταξω 1920χ1080 Ultra (αν παιζει ) , θα συγκρινω με τα HIGH και MEDIUM και θα βαλω και ultra se 1280X1024. 

Link to comment
Share on other sites

πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Συμφωνω απολυτα. 

Το παιχνιδι ειναι κακο ΓΙΑ ΜΕΝΑ (οχι γενικα κακο) :)

 

 

Το θεμα ξερεις πιο ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και μετα μπαινω και βλεπω ενα παιχνιδι σαν ολα τα αλλα με καποιες διαφορες για να μην ειναι τελειως ιδιο με τα υπολοιπα. Το πιο πιθανο ειναι οτι εχετε πεσει θυματα του hype και περιμενετε να δειτε το super wow παιχνιδι, τι διαφορα εχει αυτο το παιχνιδι απο το borderlands 2 ας πουμε? καμια απολυτως, ειναι το ιδιο περιπου consept σε τριτο προσωπο χωρις fantasy σκηνικα.  Να μου πεις δεν δουλευει να σου πω οκ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχεις και αδικο. Ειμαι λιγο θυμα Hype για το συγκεκριμενο game. Αλλο εβλεπα αρχικα, και φυσικα περιμενα, και αλλο μου βγηκε. Δεν ειχα καταλαβει οτι δε θα μου αρεσει. Αντιθετως το περιμενα αρκετα! 

 

Σαν ολα τα αλλα δε το λες ακριβως... Βλεπω να προσπαθουν να παντρεψουν καποια ειδη παιχνιδιου, ισως με λιγοτερη επιτυχια και εκει κολλαω. Ισως η BETA που ειναι DEMO βασικα, να ειναι που μου προκαλει αυτη την εντυπωση και να εχει πολυ περισσοτερα να δωσει (θα δω φουλ το παιχνιδι για να ειμαι απολυτα σιγουρος).

Εχει δικιο ο envoy οτι βιαζομαι να το θαψω, αλλα η ΒΕΤΑ συνηθως ειναι μια γευση του τι θα ακολουθησει...

 

 Μου φαινεται σαν ενα shooter-rpg, που ψαχνει την ταυτοτητα του. Δε βρισκω νοημα στο ονλαιν κομματι, και οι αποστολες ειναι γραμμικες. Δε βλεπω καποιο σεναριο που να με τραβαει σε περιπτωση που ηταν single player καθαρα το game ειδικα.

Υπαρχουν και αλλα τετοια games, δε σημαινει οτι πρεπει να μας αρεσουν επειδη ειναι "σαν ολα τα αλλα" . Καποια απο αυτα ξεχωριζουν! 

 

Παραδειγμα χωρις να εχει σχεση με το action/shooter κομματι ειναι ενα παιχνιδι τρομου ονοματι "Layers Of Fear" . Θα πεις σε πρωτη φαση "just another horror game" . Και ομως, εχει τοσο original horror στοιχεια, που ξεπερναει πολλα generic horror games, παροτι ειναι "walk'em'up" . 

 

Ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη φυσικα. Μου αρεσει να κοιταζω και το καθε game που μπορει να καταπιαστω, ξεχωριστα :D 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Μόνο σε εμένα πάει νερό ultra χωρίς lags χωρίς τίποτα super Smooth?  
I7 4770k 980ti EVGA SC

Γραφικά αρκετά εντυπωσιακά! Ειδικά οι καιρικές συνθήκες και τα νερά κάτω στο έδαφος δεν υπάρχουν ! όσο αναφορά το gameplay! Μας έδειξαν κάτι πολύ λίγο από το game κάτι που το θεωρώ λογικό! η όλη φάση είναι το dark zone ! Από εκεί λογικά θα "ντύνεσαι" για να προχωρήσεις στα πιο δύσκολα missions ! μπήκα για κάποιες ώρες 3-4 και ντύθηκα σχεδόν Full rare (blue items) και βρήκα και Ventor με 2 Legends ! Αυτά από εμένα.. οι Servers μόλις άνοιξαν.. δώστε κανέναν name αν θέλετε να παίξουμε παρέα !!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρα; WTF? Τωρα θα δοκιμασω σε περιπου ultra γιατι θα γονατισει το μηχανημα μου, λογικα δε θα με αφησει καν να μπω με ultra λογω VRAM. Οποτε ισως να μη με αφησει ουτε με 1280Χ1024

Link to comment
Share on other sites

εγώ δεν μπόρεσα να το παίξω μου κρασαρε κάθε 10 λεπτά από γραφικά είναι παρά πολύ ωραία αλά όχι τόσο εντυπωσιάστηκα όσο λέγαν σε video το μόνο θετικό είναι το στήλη παιχνιδιού που προσωπικά το μόνο θετικό είναι το στήλη παιχνιδιού που προσωπικά εμένα μου αρέσει το  style .. Α και ο ηχος πιο fail πεθαίνεις  

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα με αυτα τα σεττινγκς παιδια. Στο χρεπι μου. 


 

Spoiler

 

TheDivision_2016_02_20_14_24_28_610.thum

TheDivision_2016_02_20_14_24_40_091.thum

TheDivision_2016_02_20_14_24_45_581.thum

 

 

Δεν μπορω να διακρινω υπερβολικα καλυτερα γραφικα, αλλα σιγουρα καλυτερα απο τα προηγουμενα σεττινγκς μου που ειναι: 

 

 

Spoiler

TheDivision_2016_02_20_14_03_25_058.thumTheDivision_2016_02_20_14_03_29_009.thumTheDivision_2016_02_20_14_03_49_909.thumTheDivision_2016_02_20_14_03_55_708.thum

 

Και 1-2 ss: 

TheDivision_2016_02_20_14_21_06_697.thumTheDivision_2016_02_20_14_22_02_955.thumTheDivision_2016_02_20_14_23_43_586.thumTheDivision_2016_02_20_14_23_56_106.thum

 

Δε το λες και playable σε online καταστασεις... 

Αυτα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.