Jump to content

Tom Clancy's The Division

Cguevara

Recommended Posts

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12654536_885715424877715_8297083272324758090_n.jpg?oh=5136031767a4523e01c92297303af440&oe=576E4873

Για να δούμε θα ανοίξουν τίποτα παραπάνω ή θα είναι ακριβώς το ίδιο με την Closed Beta.

Άμα δεν έχεις δουλειά είναι δύσκολα και τα 5€ μαν.. εμένα διέκοψε ο άλλος με τις μετακομίσεις που κάναμε οπότε με βλέπω πολύ δύσκολα.. γαααααμησε τα. Δεν είμαι σπίτι ρε μαν δε μπορΩ να μπω σκαιπ![emoji14]

No prob mate! :)

btw είναι πολύ λυπηρό για ένα game απο την 1ή του beta να το χακάρουν.. πραγματικά το game σκεφτόμουνα να το αγοράσω αλλά με αυτά που βλέπω... ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ :hehe:

• Like 1

Μόλις τώρα, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε! Περιμένω την beta για το νέο Hitman με dx12 & AS Shaders :p

Λογικα πρεπει να περιμενεις και το Quantum Break , αυτο βλεπω οτι θα ειναι το απολυτα 1ο native dx12 game :p 

Εγω λεω να δωσω μια ευκαιρια ακομη , αν και ξερω οτι θα απογοητευτω.

• Like 1

28 minutes ago, tommybertsen said:

Λογικα πρεπει να περιμενεις και το Quantum Break , αυτο βλεπω οτι θα ειναι το απολυτα 1ο native dx12 game :p 

Εγω λεω να δωσω μια ευκαιρια ακομη , αν και ξερω οτι θα απογοητευτω.

Καλά άσε την MS να λέει οτι θέλει για το εν λόγω παιχνίδι το οποίο είναι XBOX 1 exclusive και για να παίξει στο PC θέλει 980Ti + 16GB RAM χαχαχαχα καλά κρασιά!

HITMAN με AS και άσε τους άλλους να παίζουνε pc ports της πλάκας! :haha:

Μια δοκιμη θα του τη χαρισω εγω παντως... Αν και σχεδον σιγουρα δεν θα με ενδιαφερει καθως κανενα αλλο της σειρας δεν μου αρεσε αλλα για το συγκεκριμενο εχει γινει πολυς ντορος οποτε αφου ειναι και τσαμπα θα του ριξω μια ματια!

6 minutes ago, giorgos2187 said:

Μια δοκιμη θα του τη χαρισω εγω παντως... Αν και σχεδον σιγουρα δεν θα με ενδιαφερει καθως κανενα αλλο της σειρας δεν μου αρεσε αλλα για το συγκεκριμενο εχει γινει πολυς ντορος οποτε αφου ειναι και τσαμπα θα του ριξω μια ματια!

Αν θές πρίν το δοκιμάσεις ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο στο οποίο λαμβάνω μέρος μαζί με ορισμένους φίλους όπου και το παίξαμε στην 1ή του beta!

• Like 1

5 ώρες πριν, το μέλος env0y έγραψε:
Μία ώρα πριν, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

Αν θές πρίν το δοκιμάσεις ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο στο οποίο λαμβάνω μέρος μαζί με ορισμένους φίλους όπου και το παίξαμε στην 1ή του beta!

Πως χωρεσατε τοσοι noobάδες σε ενα βιντεο ρε συ; :p:p χαχα

Νice one :)