Jump to content

Tom Clancy's The Division

Cguevara

Recommended Posts

Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό εκ πρώτης όψεως. Ωραία και τα γραφικά που φοβόμασταν μήπως τα έχουν πετσοκόψει και δείχνουν χάλια.

Κάτι που δε μου άρεσε είναι η κίνηση του παίχτη (ίσως θέλει συνήθεια οπότε το παραμελώ προς το παρόν) και ότι οι αντίπαλοι είναι "κάπως μακριά" - πιο δύσκολο να τους σκοτώσεις / στοχεύσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Το παιχνίδι πάντως φαίνεται αρκετά ωραίο. Επίσης οι απαιτήσεις του είναι οκ, δεν είναι παρατραβηγμένες.

• Like 3

Λοιπον μπηκα για λιγο (εκανα ενα mission), απο perfomance στο συστημα της υπογραφης, σχεδον ολα στο τερμα (high / very high)

50-55 fps με drops ofc στα 25-30!

Τα γραφικα εχουν φαει τρελο downgrade σε σχεση με τα βιντεο που εδειχναν στην Ε3!!

Περισσοτερα το βραδακι...σχετικα με το gameplay.

Το θεμα μου ειναι το endgame....

εγο με την gtx  780 σχεδον ολα στα high βγαζω απο 54 εος 60 fps

μπορει καποιος να μου πει κατι το οptimazation και τα frames οταν  κυκλοφορισει το παιχνιδι το  μαρτιο λες να εινε καλυτερα;;

επειδι αυτο εινε  beta ακομα

πειτε μου;;;

απλα δεν καταλαβαινω κατι το παιχνιδι στα high τρωει 2600 vram  η καρτα μου εχει 3 vram δεν πρεπει να εχει ομαλο framerate ομως;;;;

εννοω δεν  υπερβαινει τα  3 vram αυτο εννοω

Έγινε επεξεργασία από trioborgsector

Δε τρελαθηκα κιολας με το παιχνιδι , αλλα BETA ειναι... ΕΧει καποιο bug που μπορει να μην αφηνει ορισμενους να κανουν κλικ. Με restart λυνεται. 

Απο γραφικα αρκετα καλα , σιγουρα οχι αυτα που ειχαμε δει πριν καναδυο χρονια.. Κλασικα downgraded, αλλα με αυτα και μ'αυτα , εχω 45-60 fps σε medium/high στο pc της υπογραφης, και καποια φιλτρα ανοιχτα (σβηστα δε ξερω αν θα κανει διαφορά ) . Κατα τ'αλλα σα gameplay ειναι συμπαθητικο , οχι κατι το ιδιαιτερο. Λιγο με τον χειρισμο ειναι περιεργο, πρεπει να συνηθισει καποιος (εγω δε συνηθισα ακομη για να πω την αληθεια). 

Θα προχωρησω σε λιγο σε αυτη την Dark Zone να δω τι συμβαινει εκει , καθως ολοκληρωσα το mission κομματι. 

• Like 2

οταν βγει το κανονικο θα εχει καλυτερι απόδοση σε frames σε σχεση με την  βετα;;;;;

αν εσυ πχ  βγαζεις   45-60 fps σε medium/high στην  βετα ποσο θα  βγαζεις στα κανονικα;;;

Dark zone... κλανιές σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και μας σκοτώνουν και τα ΑΙ μποτάκια ΑΛΛΑ κολλάει ο server τρελά! Είμαι με VDSL 30άρα και κολλάει τρελά τι @@@@?? Απο κεί και πέρα τα γραφικά είναι ικανοποιητικά αλλά το gameplay όντως είναι λίγο περίεργο στην αρχή αλλά συνηθίζεται αφού πεθάνεις πρώτα καμιά 10αριά φορές :p! Πάντως προσωπικά δεν τρελάθηκα με το όλο concept σε εν αντιθέσει με το SIEGE που είναι παιχνιδάρα!! Επίσης πρέπει απαραίτητα σε όλες τις φάσεις και σε όλες τις σκηνές μάχης του παιχνιδιού να έχεις ΣΤΑΘΕΡΟ 60άρι που σημαίνει κατέβασμα στα γραφικά εκτός εάν έχεις 980Ti/Titan X. Αναμένεται και νέος driver 16.1.1 για AMD διότι παίζουμε χωρίς optimizations αυτήν την στιγμή! Το παίζω αρκετά καλά στην 270Χ θα δοκιμάσω και σε μια 390 μόλις βγούν και οι drivers..

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 1

Έπαιξα λίγο, καλό το demo, σίγουρα έχουν φάει downgrade τα γραφικά, μάλιστα αν δεν κάνω λάθος στο video τότε πυροβολούσε και άφηνε τρύπες σε αμάξια ενώ τώρα δεν κάνει τίποτα. Όχι ότι είναι άσχημα τα γραφικά του. Δεν ένιωσα κάποιο κόλλημα κάπου με VDSL 50άρα μάλιστα δεν το πίστευα όταν κατάλαβα ότι κάποιοι μέσα δεν ήταν NPCs :p

Μου άρεσαν τα μενού του, ο χάρτης σαν αίσθηση αλλά θέλει λίγο συνήθεια ο χειρισμός. Απ' ότι έχω καταλάβει έχει single player κομμάτι έτσι; Αν ποτέ πέσει η τιμή του αρκετά, μπορεί να ασχοληθώ.

• Like 1

Έπαιξα λίγο, καλό το demo, σίγουρα έχουν φάει downgrade τα γραφικά, μάλιστα αν δεν κάνω λάθος στο video τότε πυροβολούσε και άφηνε τρύπες σε αμάξια ενώ τώρα δεν κάνει τίποτα. Όχι ότι είναι άσχημα τα γραφικά του. Δεν ένιωσα κάποιο κόλλημα κάπου με VDSL 50άρα μάλιστα δεν το πίστευα όταν κατάλαβα ότι κάποιοι μέσα δεν ήταν NPCs :p

Μου άρεσαν τα μενού του, ο χάρτης σαν αίσθηση αλλά θέλει λίγο συνήθεια ο χειρισμός. Απ' ότι έχω καταλάβει έχει single player κομμάτι έτσι; Αν ποτέ πέσει η τιμή του αρκετά, μπορεί να ασχοληθώ.

Πως τα παει η 7970??

Δεν με ενθουσιασε*(οπως δεν με ενθουσιασε και το siege)...τιποτα το ιδιαιτερο

Κριμα.

(Κραταω μια πισινη γιατι ειναι beta. Ισως το τελικο να μ'αρεσει περισσοτερο)

,με  την  780  gtx τα  περισσοτερα στο full βγαζω 53 με  60  αλλα  οι διαφορες  εινε ελαχιστες στα εφφε

αλλα πιο πόλλυ  60 κτυπαω    

καλο φαινετε αλλα πιστευω το day z ακρος ανωτερο....

Έγινε επεξεργασία από trioborgsector

Δεν ξέρω τι βάθος θα έχει το multi για να κρίνω, αλλά σε πρώτη φάση, μου θυμίζει λίγο STALKER χωρίς τα τέρατα (που δε μου άρεσαν, έτσι κι αλλιώς).

Δε μου αρέσει ο χειρισμός, έχω κάποια δυσκολία να στοχεύσω. Μπορεί να είναι το κλώτσημα, αλλά λόγω του 3rd person δε σου δίνει την ίδια αίσθηση με το 1st.

Θέλει λίγο παραπάνω ρεαλισμό. Νομίζω πεθαίνεις εύκολα, αλλά οι αντίπαλοί σου όχι, όταν τους ρίχνεις 10 στο κεφάλι και συνεχίζουν, ενώ αν τους ρίξεις στα πόδια, κουτσαίνουν. Ειδικά ο τύπος στην ταράτσα με το RPK74, δε λέει να πεθάνει με τίποτα.

Τα γραφικά είναι καλά, σίγουρα όχι όπως η 1η παρουσίαση. Δεν έβαλα να βλέπω fps, αλλά με τα settings στο high/χωρίς ΑΑ, δε φάνηκε να κολλάει πουθενά η 970@1080p.

Επίσης περίμενα τις αποστολές, λιγότερο γραμμικές. Φαντάζομαι όμως, ότι αυτό θα είναι η αρχή του παιχνιδιού και μετά θα είναι free-open-world.

Θα δείξει.

Πρώτες εντυπώσεις, καλό, αλλά όχι για να δώσω 60€ που ζητάει.

• Like 1

Δεν ξέρω τι βάθος θα έχει το multi για να κρίνω, αλλά σε πρώτη φάση, μου θυμίζει λίγο STALKER χωρίς τα τέρατα (που δε μου άρεσαν, έτσι κι αλλιώς).

Δε μου αρέσει ο χειρισμός, έχω κάποια δυσκολία να στοχεύσω. Μπορεί να είναι το κλώτσημα, αλλά λόγω του 3rd person δε σου δίνει την ίδια αίσθηση με το 1st.

Θέλει λίγο παραπάνω ρεαλισμό. Νομίζω πεθαίνεις εύκολα, αλλά οι αντίπαλοί σου όχι, όταν τους ρίχνεις 10 στο κεφάλι και συνεχίζουν, ενώ αν τους ρίξεις στα πόδια, κουτσαίνουν. Ειδικά ο τύπος στην ταράτσα με το RPK74, δε λέει να πεθάνει με τίποτα.

Τα γραφικά είναι καλά, σίγουρα όχι όπως η 1η παρουσίαση. Δεν έβαλα να βλέπω fps, αλλά με τα settings στο high/χωρίς ΑΑ, δε φάνηκε να κολλάει πουθενά η 970@1080p.

Επίσης περίμενα τις αποστολές, λιγότερο γραμμικές. Φαντάζομαι όμως, ότι αυτό θα είναι η αρχή του παιχνιδιού και μετά θα είναι free-open-world.

Θα δείξει.

Πρώτες εντυπώσεις, καλό, αλλά όχι για να δώσω 60€ που ζητάει.

1) Στα λέει πάνω αριστερά θές δεν θές! Έχει δικό του fps counter το παιχνίδι! :D

2) Συμφωνώ απόλυτα!

Πως στα λεει; Αμα δεν το ενεργοποιησεις απο uplay δε σου λεει τιποτα.

Αμάν.... γράψε λάθος! Καλά ποιός το ενεργοποίησε απο Uplay?? Ποιός μπαίνει στο pc μου ωρεέ??!! Νόμιζα οτι ήταν by default  :haha::hehe:

• Like 1