perlepes Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 παιδες μια βοηθεια απο οποιον ξερει αν ξερει κατι.εγραψα ενα dvd σε ενα φιλο μου αλλα τα πιο πολλα απο αυτα δεν τα διαβαζει.οταν παω να τα κανω copy καπου στην μεταφορα μου βγαζει error.μαλλον δεν γραφτικε καλα το dvd και επειδη δεν τα εχει να το ξαναγραψει ξερετε εαν υπαρχει κανενα tool προγραμμα μου να διαβαζει? δεν το κοβω να υπαρχει αλλα λεω μηπως...thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 εκανα και ενα check gia read error ε το dvd info και βγαζει σε μια μερεια πολλα σφαλματα,μαλλον δεν σωζετε ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 μάλλον όχι.αν θες να προσπαθήσεις να το σώσεις,φτιάξε ένα iso με dvd decrypterρύθμισε τα error. δοκίμασε π.χ. να τα κάνεις skip.Tools->Settingsκαρτέλα Ι/Ο/τσέκαρε το ignore read errors.όταν το είχα δοκιμάσει αργούσε πολύ.χρησιμοποίησε το ως read iso, και αν δεν σου παίζει το iso λόγω πολλών errorβάλε κάτι σαν το ISOfix (ή κάτι τέτοιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.