lefscott Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 Καλημέρα σε όλουςΤο colin mcrae 4 υποστηρίζει ανάλυση 1280x1024? Απ'ότι βλέπω στα options->graphics φτάνει μέχρι 1152x... και αν η απάντηση είναι προφανής (όχι), υπάρχει τρόπος να υποστηρίξει? (δεν ξέρω με ποιό τρόπο, είμαι λίγο άσχετος) Ρωτάω γιατί έχω μια TFT 17'' και θα ήθελα να παίζει στην εγγενή της ανάλυση (ιφ πόσιμπουλ). Αν βοηθάει, έχω μια FX5900. Περιμένω τα φώτα σας please.Ευχαριστώ προκαταβολικά, Λευτέρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Μία από τα ίδια και εδώ, δεν υποστηρίζει .... Αλλά μια χαρά παίζει και έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από lefscott [Σήμερα, στις 10:42] Καλημέρα σε όλουςΤο colin mcrae 4 υποστηρίζει ανάλυση 1280x1024? Απ'ότι βλέπω στα options->graphics φτάνει μέχρι 1152x... και αν η απάντηση είναι προφανής (όχι), υπάρχει τρόπος να υποστηρίξει? (δεν ξέρω με ποιό τρόπο, είμαι λίγο άσχετος) Ρωτάω γιατί έχω μια TFT 17'' και θα ήθελα να παίζει στην εγγενή της ανάλυση (ιφ πόσιμπουλ). Αν βοηθάει, έχω μια FX5900. Περιμένω τα φώτα σας please.Ευχαριστώ προκαταβολικά, Λευτέρης Δοκίμασε με τον πάρακατω τρόπo: Start - run - "regedit" HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\Colin McRae Rally 04\ και άλλαξε το registry entry.link Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Θα το δοκιμάσω το απόγεμα στο σπίτι γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Ευχαριστώ! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.