digitaltiger Ιούνιος 13, 2013 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Εχει ενα μεγαλο point ο γοριλακος....για να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 13, 2013 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Τζάμπα συζητάμε το θέμα ρε παιδιά... τα μεταφορικά ειναι τις περισσότερες φορές "αστείο πόσο" και οι τιμές απέχουν πολύ απο τα Ελληνικά καταστήματα.Απο το .de που παίρνω καμια φορά δεν εχει free και συμφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 13, 2013 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Αυτό που λέει ο 'Αγγελος, ο 'Ελληνας έχει και το , "μπορεί να γλυτώνω 200€ απο τιμή Ελλάδας, αλλά θα γκρινιάξω γιατί πρέπει να δώσω 3,2€ μεταφορικά".Λύσεις πάντα υπάρχουν, και δεν νομίζω να ασχολείται κανείς να πάρει κάτι απο amazon για να γλυτώσει τα συγκεκριμένα 3-4€ των μεταφορικών αν μπορεί να το πάρει ΣΗΜΕΡΑ απο εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 13, 2013 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Ετοιμαζεται .gr σε λιγο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2013 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Οι διαφορές στις τιμές σε αρκετά πράγματα απο amazon δεν είναι τόσο μεγάλες αν προσθέσεις και τα μεταφορικά.Ναι γλύτωσα 20 ευρώ σε αγορά μητρικής απο amazon αλλά αν έβαζα και τα μεταφορικά κοντά 10ευρώ ερχόταν μία η άλλη. Εφόσον το amazon μου δίνει εγγύηση 1 έτος και τα άλλα 2 απο την μαμά εταιρεία.Ναι σε προσφορές βολεύει πχ black friday ακόμα.Εγώ θα πρότεινα αποθήκες σε Ισραήλ και 0 δασμούς για εισαγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Ιούνιος 13, 2013 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Εγώ γιατί δεν είχε τύχει να πάρω ποτέ κάτι με FSSD;Κανονικά πλήρωνα και είχα πάρει πολλές φορές πάνω από £25 πράγματα.Μάλλον έπαιρνες από άλλα μαγαζιά μέσω amazon.Οτι πήρα απευθείας από amazon ήταν δωρεάν.Είναι άλλο αυτό: In stock.Dispatched from and sold by ATELCO Computer AG.και άλλο αυτό: Price: £229.00 & this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery. See details and conditions In stock. Dispatched from and sold by Amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 13, 2013 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 To amazon.gr domain είναι registered πάντως.Non-authoritative answer:amazon.gr internet address = 87.238.85.156amazon.gr internet address = 87.238.81.156amazon.gr primary name server = dns-external-master.amazon.com responsible mail addr = root.amazon.com serial = 2008040303 refresh = 600 (10 mins) retry = 900 (15 mins) expire = 604800 (7 days) default TTL = 900 (15 mins)amazon.gr nameserver = ns-3.amazon.comamazon.gr nameserver = ns-2.amazon.comamazon.gr nameserver = ns-1.amazon.comEDIT: και το amazon.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 13, 2013 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Υπαρχει ΑΦΜ υπαρχουν ολα ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 13, 2013 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 και να ανοιξει το ελληνικο amazon τι θα γλυτωσουμε δλδ?οι ελληνες καταστηματαρχες θα μπουν στο amazon.grη αποψη μου ειναι να ανοιξει στην βουλγαρια που εχει καλες τιμες και χαμηλους φορους,δασμους,μεταφορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούνιος 13, 2013 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Ετσι και ανοιξει amazon.gr θα υπαρξει ανταγωνισμος στις ελληνικες επιχειρησεις θα δειτε δειλα δειλα θα πεσει η αισχροκερδια και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 13, 2013 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 και να ανοιξει το ελληνικο amazon τι θα γλυτωσουμε δλδ?οι ελληνες καταστηματαρχες θα μπουν στο amazon.grη αποψη μου ειναι να ανοιξει στην βουλγαρια που εχει καλες τιμες και χαμηλους φορους,δασμους,μεταφορεςΘα εχει τιμες amazon. Δεν ειναι διαφορετικο το amazon.co.uk απο το amazon.fr και το .it Οταν παραγγελενει παραγγελνει η μαμα εταιρια της Ευρωπης και απλα πανε σε διαφορετικα κεντρα διανομης. Ξερεις ποσες παραγγελιες του .co.uk μου ερθαν απο Γαλλια και Γερμανια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 13, 2013 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Ποια αισχροκέρδεια ρε παιδιά. Θέλετε να ανεβάσω τιμολόγια από infoquest να δείτε τι τιμή αγοράζω χονδρική; Και μετά καθίστε και υπολογίστε εσείς το ποσοστό κέρδους που πρέπει να βάλω για να μπορέσω να πληρώσω το φπα (23%) και όλα τα πάγια έξοδα.Το να κατηγορείτε τα μικρομάγαζα είναι πολύ εύκολο. Το να δείτε λίγο πιο πέρα και να βρείτε τον πραγματικό ένοχο είναι το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 13, 2013 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Ποια αισχροκέρδεια ρε παιδιά. Θέλετε να ανεβάσω τιμολόγια από infoquest να δείτε τι τιμή αγοράζω χονδρική; Και μετά καθίστε και υπολογίστε εσείς το ποσοστό κέρδους που πρέπει να βάλω για να μπορέσω να πληρώσω το φπα (23%) και όλα τα πάγια έξοδα.Το να κατηγορείτε τα μικρομάγαζα είναι πολύ εύκολο. Το να δείτε λίγο πιο πέρα και να βρείτε τον πραγματικό ένοχο είναι το θέμα.Το μεγαλυτερο προβλημα με τα ελληνικα μαγαζια ειναι η υποστηριξη. Οταν πάρουν τα λεφτα απο την τσεπη σου και αν τους χρειαστεις σου λενε go f yourself! Και μπορει Αντωνη ΕΣΥ και αλλοι 10 αλλοι να μην αισχροκερδουν αλλα πιστεψε με η συντριπτικη πλειονοτητα ζηταει οτι της γουσταρει, ΕΙΔΙΚΑ αν σε βρουνε σε αναγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 13, 2013 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Το εχουμε συζητησει πολλες φορες σχετικα με την υποστηριξη της amazon,ειναι απλα σε αλλο πολυ πιο υψηλο επιπεδο σε σχεση με ελληνικα μαγαζια,αν οχι ολα τα περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 13, 2013 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 θα ξεφύγει το topic :-) αλλά δεν έχουν τύχη μικρότερες επιχειρήσεις να χτυπήσουν σε επίπεδο τιμών. Πρέπει να φροντίσουν την προστιθέμενη αξία, σε υπολογιστές είναι και πιο εύκολο να το κάνουν και να δούμε συνολικά ως κοινωνία το χάλι με τους φόρους.Όσο για τα διάφορα Amazon, όπως έγραψαν ήδη κάποιοι δεν έχει μεγάλη σημασία από πού αγοράζεις, ανεξαρτήτως domain μπορεί να παραγγείλεις π.χ. από .de κι η αποστολή να γίνει από αγγλικό κατάστημα. Αναφέρομαι σε παραγγελία που έκαναν γνωστοί μου εντός Γερμανίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 13, 2013 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 όταν η infoquest /octabit και κάθε "επίσημη' αντιπροσωπεία στην Ελλάδα κάνει ότι θέλει ή δεν κάνει καλές συνεννοήσεις ή ακόμα ο vendor δεν δίνει στον αντιπρόσωπο καλές τιμές σε μια ελεύθερη αγορά γιατί να πρέπει ο καταναλωτής σε κάθε περίπτωση να πληρώνει το μάρμαρο ; Εδώ είναι ακριβότερο το ελληνικό λάδι στην Ελλάδα απ'οτι το Ελληνικό λάδι στην Γερμανία και αλλού...Αν είχα την δυνατότητα να φέρω το λάδι από Γερμανία Ελλάδα φθηνότερα θα το έκανα για να γλιτώσω τα χρήματα που με μόχθο βγάζω...Εχω να αγοράσω από ελλ.κατάστημα είδη υπολογιστών τρία -4 χρόνια....Το amazon.co.uk το προτιμούσα...Τρίτη απόγευμα καναπεδάτη παραγγελία, Πέμπτη πρωί στο σπίτι μου...Κρίμα για μας...εύχομαι να ανοίξει amazon.gr απλά μην είναι σαν το πιξμανια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budragenio Ιούνιος 13, 2013 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 κοίτα με όλο τον σεβασμό, οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε άμπαλοι σχετικά με το πως λειτουργεί η λιανική στην ελλάδα, πως και με ποιούς όρους αγοράζουν τα μαγαζιά από προμηθευτές, πώς δανείζονται από τράπεζες, εδώ δεν ξερετε ούτε την αλφαβήτα της φορολόγησης στην ελλάδα οπότε άστε το κακόμοιρο μην το βασανίζετε άλλο, η ασχετοσύνη και η λαλακία σπάνε ρεκόρ, μυρωδιά από τον χώρο και από απόψεις του κwλου άλλο τπτ, ο άλλος παραπάνω σύγκρινε με βουλγαρίες με 10% φορολόγηση όταν εμείς φτάνουμε το 43%..Είπαμε, trident αντί να πετάνε παπαρούμπες ορισμένοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 13, 2013 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Σαν να έχει εκτροχιαστεί λίγο το θέμα. Δεν έχω αγοράσει πολλές φορές από εξωτερικό αλλά δεν βλέπω το λόγο να με ενδιαφέρει το τι πληρώνουν ή δεν πληρώνουν τα Ελληνικά μαγαζιά σε φόρους. Όταν σαν καταναλωτής θέλω να αγοράσω κάτι κοιτάζω την τιμή, τον χρόνο παράδοσης, το aftermarket support κτλ. και όχι τους φόρους, το περιθώριο κέρδους του καταστήματος κτλ.Το αν οι φόροι είναι τόσο μεγάλοι που ασφυκτιούν τα Ελληνικά καταστήματα είναι πολιτικό θέμα και έχουμε 300ους (όχι του Λεωνίδα προς Θεού) να προσπαθούν να τα κάνουν κάθε πέρσι και καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 13, 2013 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Το ξέρω ότι δε σε ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορούν να λένε όλες τις Μμε κλέφτες και λωποδύτες, με ελαφρά τη καρδία. Υπάρχει λόγος που οι τιμές είναι εκεί που είναι, δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε, "ας ληστέψουμε τους πελάτες μας έτσι ώστε να πάνε αλλού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 14, 2013 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2013 Κατανοητό. Επίσης προσωπικά όταν αγοράζω από Ελλάδα δεν στοχεύω στην χαμηλότερη τιμή. Δίνω μερικά ευρώ παραπάνω και προτιμώ αξιόπιστα καταστήματα ή μικρά μαγαζιά αντί των αλυσίδων και των αμέτρητων eshop με την απαράδεκτη aftersale υποστήριξη.Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο υπάρχουν και μερικά μαγαζιά που οι τιμές τους αγγίζουν τα όρια της απάτης. Είναι λίγα αλλά επειδή τυχαίνει να είναι κραυγαλέα η διαφορά συκοφαντούν και τα υπόλοιπα. Εννοείται ότι υπάρχουν πολλά σοβαρά καταστήματα αλλά αυτά δεν διαφημίζονται όσο πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.