Jump to content

Τελος το FREE Super Saver Delivery απο amazon.co.uk

morpheusgr

Recommended Posts

Το amazon.co.uk σταματάει από σήμερα την διάθεση της υπηρεσίας "FREE Super Saver Delivery" μεταξύ άλλων χωρών και στην Ελλάδα αλλάζοντας τους όρους της υπηρεσίας. Έτσι για παραγγελίες από σήμερα 12/06/2013 σταματάει η δωρεάν αποστολή των παραγγελιών προς Ιταλία, Ισπανία, Ανδόρα, Ελλάδα, Λίχτενσταϊν, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο και Βατικανό.

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

Πηγη [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=1204872#eu]amazon.co.uk[/ame]

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Τουλαχιστον αυτοι στελνουν.....εστω με χρεωση.....

Το Overclocker.uk που το προμοταραμε και στο περιφανο Thelab. Δυστηχως ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ελλαδα ......... ΠΛΕΟΝ . Τα € των Ελληνων τους βρωμανε ....βλεπεις!!!

Οταν ζητησα τον λογο του οτι δεν στελνουν ΠΛΕΟΝ στην Ελλαδα ...... ελαβα ενα "ξερο" Αγγλικου "τυπου" email πως "Απλα δεν αποστελουμε Ελλαδα"...... λες και τωρα τους γιναμε "ψωριαρηδες"

Τουλαχιστον αυτοι στελνουν.....εστω με χρεωση.....

Το Overclocker.uk που το προμοταραμε και στο περιφανο Thelab. Δυστηχως ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ελλαδα ......... ΠΛΕΟΝ . Τα € των Ελληνων τους βρωμανε ....βλεπεις!!!

Οταν ζητησα τον λογο του οτι δεν στελνουν ΠΛΕΟΝ στην Ελλαδα ...... ελαβα ενα "ξερο" Αγγλικου "τυπου" email πως "Απλα δεν αποστελουμε Ελλαδα"...... λες και τωρα τους γιναμε "ψωριαρηδες"

Πριν το κράξεις καλό θα ήταν να μάθουμε το ποσοστό RMA που έγιναν στο Overclocker.uk από τα ελληνικά ευρώ. Το κάψιμο καρτών/cpu/δίσκων/κτλ κτλ λίγο πριν την λήξη της εγγύησης είχε γίνει εθνικό άθλημα.

Προσοχή, δε λέω ότι έτσι όντως έγινε, αλλά δες όλες τις πλευρές πριν βγάλεις πόρισμα.

Οταν "δεν οφειλει" το Overclocker.uk να μου απαντηση "τον λογο μη αποστολης στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στο σπιτι μου .... οπου ειναι στην Ελλαδα".....

Βγαζω συμπερασματα με "προσωπικα κριτηρια" ;)

Δεν ειμαι εγω που θα πρεπει να σκεφτω το ποσοι κανανε λαμωγιες για να δεχθω την συμπεριφορα του "πληθους"....... με τα ιδια κριτηρια θα αποδεχθω και τα κερατιλικια των 300 πουσταραδων που κυβερνανε την Ελλαδα μας..... και θα γινω και εγω οχλος......

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.....τουλαχιστον οπως θελουν να μας περασουν μερικοι!!!!

Υ.Π .... παω για "κοκκινη" αλλα με οσα βλεπω εχω αρχισει να εξαγριωνομαι με την αντιμετωπιση της Ελλαδας .... και για να διορθωσω....των Ελληνων καταναλωτων σε μια 3ης ισως κατηγοριας αγοραστες .....στην "ΕΥΡΩΠΗ"

Πριν το κράξεις καλό θα ήταν να μάθουμε το ποσοστό RMA που έγιναν στο Overclocker.uk από τα ελληνικά ευρώ. Το κάψιμο καρτών/cpu/δίσκων/κτλ κτλ λίγο πριν την λήξη της εγγύησης είχε γίνει εθνικό άθλημα.

Προσοχή, δε λέω ότι έτσι όντως έγινε, αλλά δες όλες τις πλευρές πριν βγάλεις πόρισμα.

Δεν νομίζω να γίνανε και πολλά τέτοια αν λάβεις υπόψιν ότι θα θέλουνε κούριερ που πληρώνει ο πελάτης, πόσοι Έλληνες θα ρίσκαραν να κάψουνε κάτι που μπορεί να φάνε και Χ στο RMA π.χ. και να πληρώσουνε και μια 40αρα για την αποστολή στο OCuk ?

Μάλλον κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Μικρή σημασία έχει πλέον το πώς και το γιατί.

Το θέμα είναι ότι οι επιλογές μας συνεχώς συρικνώνονται.

Κρίμα όμως, γιατί ειδικά το Super saver του amazon όλο κάτι συνέβαινε και το έχανα - πλέον για πάντα :)

Μακάρι να επανέλθει η προσφορά, τους Ιταλούς και Ισπανούς δεν τους κόβει και πολύ αφού έχουν τα τοπικά Amazon, διαφορετικά μας βλέπω να μαζευόμαστε και να παραγγέλνουμε με τα ταχυδρομικά ρεφενέ.

ΟΚ πάει και αυτο :(

Τώρα θα δούμε καμιά αυξησούλα 5/10% στα ελληνικά καταστήματα ? Έτσι, για συμπαράσταση και μόνο

Παιζει και το ενδεχωμενο να αυξηθουν τα "Gift" απο "God Bless Amerika" ;)....... χαχαχαχα

Ίσως έλειξε η συμφωνία που είχαν με τη μεταφορική και είδαν ότι το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα ή τα έσοδα που αυτό αποφέρει δεν δικαιολογεί τη συνέχιση της προσφοράς. Τώρα σε Ιταλία και Ισπανία ίσως δεν θέλουν να κανιβαλίζουν τις πωλήσεις απο τα εγχώρια Amazon. Όπως και να χει δεν ήταν κάτι δεδομένο και κάποτε θα τελείωνε :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.