TASOS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2013 3DMark - Fire Strike Extreme Δημοφιλές στα 3D benches , το 3DMark ... αλλά και πολύ ζόρικο για τις κάρτες γραφικών (ειδικά το extreme preset που δοκιμάζουμε εδώ). Πλέον έχουμε πλήρη βαθμολόγηση και κατάταξη στο hwbot.org World record points , Global points , Hardware points. Η ομάδα μας Hellas Overclocking Team @ HWBOT Οποιος δέν είναι μέλος της H.O.T. (Hellas Overclocking Team) , και επιθυμεί να γίνει , μπορεί πολύ εύκολα να κάνει register. Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. Ανακοίνωση Points Enabled for Fire Strike Extreme (WR, Global and Hardware) - hwbot.org Για Downloading ΕΔΩ Download 3DMark and PCMark - Futuremark Βαθμολογία-κατηγορίες 3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOT Κανόνες 3DMark Fire Strike Extreme Rules Typical screenshot Start Benching !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιούνιος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 [MENTION=259]TASOS[/MENTION] Να παρε ενα απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Πολύ κοντινά σκόρ βλέπω , μάχη με GTX-680 !!! venex58`s 3DMark - Fire Strike Extreme score: 3886 marks with a GeForce GTX 680 takis-pa`s 3DMark - Fire Strike Extreme score: 3873 marks with a GeForce GTX 680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Πολύ κοντινά σκόρ βλέπω , μάχη με GTX-680 !!! venex58`s 3DMark - Fire Strike Extreme score: 3886 marks with a GeForce GTX 680 takis-pa`s 3DMark - Fire Strike Extreme score: 3873 marks with a GeForce GTX 680 απο οτι βλεπω κοντινα τα νουμερα αλλα του venex δινουν αρκετο ψωμι στη κατηγορια του :dance3:!! θα ελεγα ειναι βουτηγμενα για τα καλα μεσα στη μερεντα :jump1:!!! Ranking position 101st GLOBAL 1X GPU RANK: 101st out of 182 10th GEFORCE GTX 680 RANK: 10th out of 25 Points earned Global Points (UGP) 101st using 1 GPU 6.0 Points Hardware Points (UHP) 10th using GeForce GTX 680 0.5 Points Global Team Power Points (GTPP) 48th in team using 1 GPU 12.3 Points Hardware Team Power Points (HTPP) 7th in team using GeForce GTX 680 2.5 Points Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιούνιος 13, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Λοιπον να ενα λιγο καλυτερο. Μην περιμενεις παραπανω Τασο η καρτα ετρεξε οριακα.:yes4: Στο προηγουμενο τσαμπα εσκασα τον 980 μου δεν εδωσε τιποτα το physics σκορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Σ'εφαγα στο τσακ! Δε μου λετε πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο το screenshot εδω και εγγραφη? edit: νταξει το πιασα στο hwbot... Να δω θα την πιασω την 4ρα... Και το τρεχα κι απο teamviewer ουτε καν σπιτι δεν ειμαι :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Σ'εφαγα στο τσακ! Δε μου λετε πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο το screenshot εδω και εγγραφη? edit: νταξει το πιασα στο hwbot...Να δω θα την πιασω την 4ρα... Και το τρεχα κι απο teamviewer ουτε καν σπιτι δεν ειμαι :Ρ Welcome to Η.Ο.Τ. Σόρρυ που δέν μπήκαν νωρίτερα στο thread να σε καθοδηγήσω. Είδα όμως ότι μπήκες στο κλίμα του hwbot ... άνετα και εύκολα. Μπράβο σου. ...και τα σκόρ σου , σούπερ είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Ιούνιος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 παιδιά κανένας οδηγός για overclocking υπάρχει? Εχω αγοράσει κι εγώ έναν core i7 3770k και το ψάχνω ακόμα για μητρικές και μνήμες. Απλά αυξάνουμε τον πολλαπλασιαστή? Πώς γίνεται? Υπάρχει περίπτωση να μου μεινει τίποτα στο χέρι αν κάνω κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 13, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 παιδιά κανένας οδηγός για overclocking υπάρχει?Εχω αγοράσει κι εγώ έναν core i7 3770k και το ψάχνω ακόμα για μητρικές και μνήμες. Απλά αυξάνουμε τον πολλαπλασιαστή? Πώς γίνεται? Υπάρχει περίπτωση να μου μεινει τίποτα στο χέρι αν κάνω κάτι λάθος? Ανοιξε ένα thread ... να το συζητήσουμε. Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος οδηγός στο net ή google , σαν γενική κατεύθυνση. Αλλά κάθε σύστημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούνιος 27, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Αν κάποιος από την ομάδα μας (H.O.T.) , χρειάζεται νόμιμο κλειδί (advanced license) για το 3DMark ... έχω ακόμη ένα.PM me !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 7, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Συγνώμη που το γράφω εδώ , αλλά αφορά κυρίως τους Benchers.Για τις επόμενες 47 ώρες και 2 λεπτά , το 3DMark θα είναι σε προσφορά στο steam , στα 8,49 ευρώ !!!Οσοι benchers προσέλθετε !!!Save 66% on 3DMark on Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]Για να έρθουν και από εδώ τα καλά τα σκόρ με τις 2x & 3x 780's:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 16, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Για να έρθουν και από εδώ τα καλά τα σκόρ με τις 2x & 3x 780's:meeting:Θα το παλεψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.