unstoppable Σεπτέμβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Ειναι πολυ μακρυα?...... Το μακρυα ειναι σχετικο, 10 λεπτα απο την Αγιου Κωνσταντινου στην Αγυια, αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Το αρκετα ειναι σχετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 21, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 εξαρταται,την ποιοτητα που βγαζουν τα sennhesier δεν θα την βρεις στα trust αλλα απο την αλλη αυτα ειναι 5.1.αν εχεις τοσο σοβαρο προβλημα με τον ηχο και δεν μπορεις να χρησιμοποιεις τα ηχεια (αν εχεις 5.1) και θες πολυ 5.1 ηχο παρε τα trust αλλιως σε καθε αλλη περιπτωση παρε sennheiser τα 130,140 η' 150 αυτα ειναι τα απλα χωρις usb adapter δλδ χωρις καρτα ηχουν αφου μου ειπες οτι πηρες α σιγα σιγα να κανονιζετε και το meeting μην το αργουμε εγω μενω καθετα στην ολγας αλεξανδρου υψηλαντου ειμαι κοντα πλαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Σωστος ο καφες... Εγω μενω προς Ριο... Υ.Γ. Απο ακουστικα δεν ξερω τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Ωραια εγω εμαθα πως η περιοχη μου λεγεται Αγια Σοφια. Να κανονισουμε σε καμια δεκαρια μερες να βρεθουμε να παρουμε και ακουστικα ολοι μαζι!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 5, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ΒUYERDYNAMIC και τα μυαλά στα κάγκελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Που τα βρηκες αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.