Jump to content

παρακαλώ ερώτηση για android 4

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε εάν με το android 4 μπορώ να δω αρχεία pdf και word χωρίς να χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα άλλο

δεν γνωρίζω τίποτα περί android αφού είχα ένα omnia ii με windows που τώρα χάλασε και κοιτάζω για κανένα φτηνό όπως το sony tipo, βλέπετε πολύ περιορισμένα οικονομικά

σας ευχάριστο

Το Xperia E ειναι καλη προταση στα 125€ που ζηταει.

Aπο εκει και περα, γιατι κοπτεσαι να μην βαλεις αλλο προγραμμα; Στο android υπαρχουν δωρεαν εφαρμογες που μπορεις να δεις pdf + word, τις κατεβαζεις ανετα και δωρεαν απο το κινητο σου.

σε ευχάριστο nikchris

καλά λες πως και δεν το σκέφτηκα

εντάξει με το omnia 2 είχα τα windows moblie 6.5 με office οποτε όλα καλά και με word και pdf και δεν χρειάστηκε να κατεβάσω τίποτα

θα το ψάξω άμεσος

χαιρετώ όλους και ευχάριστο για τις απαντήσεις σας

μόλις έχω πάρει το sony xperia τύπο αφού το sony xperia e δεν ήτανε ετοιμοπαράδοτο και χρειαζόμουνα ένα φτηνό κινητό

εντάξει η τιμή καλή στα 89 euros

εντυπώσεις πολύ θετικές αφού το βρίσκω καλύτερο σε κάποια σημεία από το omnia 2

θα το δουλέψω λίγες μέρες και θα επανέλθω στο forums εάν έχω κάμει απορία

καλησπέρα σε όλους

ναι το ξέρω ότι το τύπο είναι το πιο φτηνό smart τις sony αλλα συγγνώμη μέχρι εκεί έβγαιναν τα χρήματα

θα ήτανε πιο σωστό νομίζω να επανέλθω με νέο thread σχετικά με το τύπο και τυχόν απορίες που θα έχω

σας ευχάριστο πολύ

Νοva φοράω και εγώ στο S4 και γενικά μου αρέσει πολύ...

Για PDF έχει σίγουρα reader, για *.doc δεν ξέρω αλλά όπως είπαν τα παιδιά βάζεις τζαμπέ.

Εδω ο Nova τρεχει αριστα σε μονοπυρηνα κινητα

Στο S4 θα κολωσει;

Και στο τιπο του αδερφου μου που το εβαλα, ανεπνευσε το κινητο.

αγαπητέ φιλε nikchris σε χαιρετώ και ευχάριστο για την απάντησιν σου

δυστυχώς δεν μπόρεσα να διαβάσω το post σου πιο πριν και και αργέ χτες την νύχτα κάποιος φίλος μου μεταμόρφωσε το τύπο με κάποιαν άλλην έκδοση android, δεν ξέρω πια αλλα δεν μου άρεσε με αποτέλεσμα να ζητάω βοήθειαν σε νέο thread ώστε να μπορέσω να επαναφέρω το κινητό όπως ήτανε με την έκδοση android 4.0.4 που είχε όταν το αγόρασα

σε ευχάριστο πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.