Jump to content

πρόβλημα με crossfire

alienman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα!!

σήμερα αγόρασα την δεύτερη κάρτα γραφικών

η οποία είναι αυτή ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 2GB PCI-E RETAIL - -

την σύνδεσα αλλά έχω τα εξής προβλήματα:όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας τα ανεμιστηράκια της δεύτερης κάρτας γραφικών σταματούν...όταν μέσα από το gpu tweak ανεβάζω τα ανεμιστηράκια κρατάει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι σταματάνε...όταν μπήκα σε ένα παιχνίδι δουλεύουν κομπλε....

σας δίνω και δυο φωτογραφίες να μου πείτε τις γνώμες σας...είναι απο το gpu-z

η πρώτη φωτογραφία είναι από την πρώτη-κύρια κάρτα γραφικών xwris-titlo2-8566.jpg

και να και η δεύτερη http://www.thelab.gr/members/alienman-18439/albums/pc--639/xwris-titlo1-8565.png

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

πιθανον φιλε να μην δουλευει η δευτερη καρτα για εξοικονομιση ενεργειασ, στην ουσια δεν χρειαζετε να δουλεψει διοτι δεν υπαρχει μεγαλο φορτιο.. εφοσον δουλευουν στα παιχνιδια, πιστευω οτι δεν εχεισ θεμα..

αυτό πιστεύω και εγώ γιατί μου αναγνωρίζει 4gb κάρτα γραφικών!και όταν δουλεύουν τα ανεμηστιράκια τότε αρχίζει και δείχνει όλες τις ιδιότητες στο gpu tweak!

ευχαριστώ darkiller!

Για κατέβασε και ενα msi afterburner και δοκιμασε τες.Εγω οσες φορες ειχα sli η cf κατι τετοιο δεν ειχα δει ποτε τα fan δουλευαν συνεχεια χωρις να τρεχω τιποτα σε idle κατασταση.Πιθανον καποια ρύθμιση παίζει

Παιδες στις 7000 σειρα όταν έχεις Crossfire και δεν χρειάζετε η λειτουργεια της δευτερης (γιατι είσαι Idle προφανώς η γιατί Browsareις) σταματάει να δουλεύει..

[MENTION=18439]alienman[/MENTION] είσαι κομπλέ αγόρι μου μην πειράζεις τίποτα και έχουμε αλλα προβλήματα..

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] είχε 7000 σειρά? η τιποτα 6χχχ?

[MENTION=9179]atiman[/MENTION] μπορεί να σε δώσει λύση

azazil1190,sfirculitu σας ευχαριστω και τους δυο...οταν μπαινω σε παιχνιδι και οι δυο λειτουργουν κομπλε

καρτα γραφικων 1:karta-grafikwn-1-8596.jpg

καρτα γραφικων 2:http://www.thelab.gr/members/alienman-18439/albums/pc--639/karta-grafikwn-2-8597.jpg

πιστευω ειναι αυτο που ειπε ο sfirculitu και ο darkiller

και παλι σας ευχαριστω...

Εγω ειχα σειρα 6χχχ οποτε μην σε παρω στον λαιμο μου.Για να το λενε τα παιδια που εχουν την νεα σειρα κατι παραπανω ξερουν οποτε είσαι μια χαρα και οικολογικος αχαχα

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.