Jump to content

5.1 σύστημα με άσυρματα satellites

iKarampa

Recommended Posts

Έχω την μητρική ASRock B75M-ITX η οποία έχει τα εξής:

B75M-ITX(m).jpg

Θα ήθελα να αγοράσω ένα 5.1 ηχοσύστημα περίπου στα 200 ευρώ με ασύρματα πίσω ηχεία (δεν έχω ενισχυτή). Υπάρχει κάποια καλή πρόταση;

edit Αν τα 200 ευρώ είναι λίγα μέχρι πόσα θα πρέπει να δώσω και τι προτείνετε;

5.1 ηχεία ενσύρματα βρίσκεις από 50€ και πάνω.

Καλά 5.1 ενσύρματα ηχεία θέλεις κοντά στο 200άρι (Edifier) ή στο 300άρι (Logitech Z906).

Ασύρματα ηχεία θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις και πόσο μάλλον καλά 5.1 ασύρματα ηχεία.

Γενικά υπάρχει ένα κενό στην αγορά όσο αφορά τα 5.1 ηχεία. Υπάρχουν πολλές χάλια/οικονομικές λύσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν όμως αν συνηθίζεις τα χρησιμοποιείς σε υπολογιστή για ταινίες/μουσική. Οι καλές 5.1 λύσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για 5.1 ασύρματα μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις 5.1 σύστημα ηχείων και να προμηθευτείς ξεχωριστά το ασύρματο σύστημα για τα 2 rear speakers. Σε γενικές γραμμές ένα καλό 5.1 σύστημα ηχείων για υπολογιστές φτάνει κοντά στα επίπεδα ενός φθηνού/μέτριου/οικονομικού home theater. Εφόσον η μητρική σου έχει οπτική έξοδο μπορείς να κοιτάξεις και κάτι σε home theater. Απλά βεβαιώσου πρώτα ότι υποστηρίζει DD/DTS encoding η κάρτα ήχου από τους drivers γιατί αλλιώς μέσω οπτικής θα έχεις 2 κανάλια ήχου και upscaling από HT (ή αγοράζεις dedicated κάρτα ήχου και απενεργοποίηση της onboard).

Γενικά το budget των 200€ φαντάζει πολύ λίγο για αυτό που προσπαθείς να κάνεις.

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι βασικά να βρείς [MENTION=559]vagsk[/MENTION] "ασύρματο σύστημα για τα 2 rear speakers" αν θές να λύσεις το πρόβλημα φτηνά.

Διαφορετικά, όπως λές πάρε μια και έξω proper συστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.