MeSSPi Απρίλιος 22, 2014 #21 Απρίλιος 22, 2014 επειδή δεν τα παο και πολύ καλά με τα αγγλικά μπορείς να με βοηθήσεις στο ένα λέει να βάλω σταθερή ip αν κατάλαβα να μην είναι αυτόματο και στο άλλο να προσθέσω την διεύθυνση που έχω πρόβλημα στο δεύτερο βάζο το link και τι άλλο
MeSSPi Απρίλιος 22, 2014 #22 Απρίλιος 22, 2014 φιλε το πρόβλημα λύθηκε μαγικά επειδή πάντα πείραζα το φάκελο host c/windows/sistem32/drivers/etc πάντα είχα ένα buckup παο επαναφέρω το buckup και ok όλα καλά το πείραζα παλιά που έπαιζα lineage έχω αλλα δυο προβλήματα να κάνω νέο θέμα θα βοηθήσεις
helenap95 Οκτώβριος 24, 2020 #24 Οκτώβριος 24, 2020 καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα μεγαλο . εχω αγορασει ενα παιχνιδι πριν 2 μερες δεν εχει σιντι για εγκατασταση και παραμονο εναν κωδικο που εγραψα στην καταχωρηση αλλα δεν εμφανιζει με τιποτα τ παιχνιδι του the sims 4 bundle πουθενα . αλλα ουτε εγινε η ληψη μηπως ξερετε τι μπορω να κανω ωστε να εμφανιστει . ο κωδικος λεει καταχωρηθηκε κανονικα .
iseeklife Οκτώβριος 24, 2020 #25 Οκτώβριος 24, 2020 χθές είχαν πρόβλημα οι σέρβερς . Δεν μπορούσαν να σου βρούν το παιχνίδι . Για κάνε υπομονή . Σε εμένα σήμερα επανήλθαν.
Recommended Posts