artyom Μάρτιος 9, 2014 #681 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 δε νομίζω.Rumor: Titanfall Limited Edition & $399 Disc-Free Xbox Ones Coming Soon | The Escapist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Μάρτιος 10, 2014 #682 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 (edited) δε νομίζω.Rumor: Titanfall Limited Edition & $399 Disc-Free Xbox Ones Coming Soon | The Escapist Το έχει δηλώσει ήδη η MS για την Titanfall version ότι ήταν μόνο για τους devs αλλά όπως αγαπάς. Περίμενε να έρθει κά (ποτε) - Limited Edition Respawn Dev Team Titanfall XBox One. Thank you Microsoft! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2014 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 13, 2014 #683 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Εχεις δίκιο typhonie, λάθος μου αν και ειναι πανέμορφη η κονσόλα. BTW έρχεται αυτό το μήνα Microsoft Xbox One - 500GB & Titanfall | XBOX One στο Public.gr Επίσης κυκλοφόρησε unofficial driver για pc για το xbox one controller. [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 13, 2014 #684 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Εχεις δίκιο typhonie, λάθος μου αν και ειναι πανέμορφη η κονσόλα.BTW έρχεται αυτό το μήνα Microsoft Xbox One - 500GB & Titanfall | XBOX One στο Public.gr Επίσης κυκλοφόρησε unofficial driver για pc για το xbox one controller. Σε σχέση με τον κλασικό xbox360 controller τι λέει (από χειρισμό εννοώ, γιατί ο παλιός είναι 100% συμβατός με τα πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 14, 2014 #685 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 ^^ Είναι κάπως πιο γωνιώδες & η γενικότερη αίσθηση στο χέρι είναι ίδια με του 360. Ειδικά τα triggers & ειδικά η δόνηση στο forza αλλάζει την αίσθηση οδήγησης ως προς το feedback στο φρενάρισμα/τοποθέτηση στροφές.Σε γενικές γραμμές εξαιρετικο.Metal Gear Solid V PS4 and PS3 Full Speed Run Videos Posted: 34 Minutes, 24 Without Cutscenes (SPOILERS) | DualShockers:fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 16, 2014 #686 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 ^^ Τελείωσα το παραπάνω MGS. Εντάξει, ο Kojimaς πρέπει να είναι ο μόνος που ξέρει πώς σκηνοθετούν βιντεοπαιχνίδια με άποψη. Τα γραφικά είναι απ' τα top που έχω δει στο 360. Φωτισμός ο καλύτερος μακράν. Τα εφέ είναι λίγο πεσμένα (εκρήξεις κλπ), η βροχή τα σπάει, όπως και οι υφές. Οι χώροι ελαφρώς άδειοι, τα textures κάποια είναι απλά, κάποια έχουν τρελή λεπτομέρεια (όπως των χαρακτήρων), το tesselation κάνει το παιχνίδι να φαίνεται next gen, τα animations ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε MGS, καθώς έχει γίνει πιο ρευστή η σύνδεσή τους. Τα χρώματα φαίνονται ξεπλυμμένα ελαφρώς, με το draw distance δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Στην άκρη στο γκρεμό βλέπεις τη θάλασσα. Όλα τα υπόλοιπα μες στο στρατόπεδο φαίνονται από οπουδήποτε. Το θέμα είναι ότι μάλλον μιλάμε ότι το gameplay έχει εξελιχθεί σε simulator. Έχει προσθέσει πολύ καλές ιδέες σε σχέση με το 4. Έχει πάρει όλα τα καλά κι έχει προσθέσει κι άλλα, όπως είναι τα κυάλια (μου θύμισε Far Cry/Crysis), οι prisoners και τα extractions είναι από το Peace Walker και οι χαρακτήρες που έχει μέσα είναι όλοι από εκεί για όσους δεν το έχουν παίξει (έχω παίξει λίγο την αρχή). Στο τέλος έφαγα ένα τρελό σπόιλερ και τώρα δε μου κάνει αίσθηση να το αγγίξω το Peace Walker. Πάντως έκανα 2 ώρες και κάτι να βγάλω την αποστολή (παίζω αργά stealth και με πολλά restart checkpoint) και έχει σκορ στο τέλος της αποστολής ανάλογα με το πόσους έσωσες, πόσα alerts, πόσους θανάτους κλπ. Πραγματικά είναι για άπειρα playthroughs καθώς έχει πάρα πολλούς τρόπους για να προχωρήσει κάποιος. Είναι ένα στρατόπεδο όλο το παιχνίδι με 4-5 κομβικά σημεία. Έχει και 4 side ops. Όποιος είχε δει τα βίντεο απ' το gameplay του παιχνιδιού (αυτά που ήταν κάνα τέταρτο) ξέρει τι να περιμένει καθώς ήταν η αρχή της αποστολής αυτά που έδειχναν. Ο Sutherland το περίμενα ότι θα με ξενίσει και η αλήθεια είναι ότι όσο και να λατρεύω Bauer, είναι ψιλοαχρηστάκος. Το καλό είναι ότι του ταιριάζει ο ρόλος, παίζει λίιιιγο πιο καλά απ' τον Hayter, αλλά το βασικό είναι ότι αν έχεις συνηθίσει το Snake με φωνή σήμα κατατεθέν εδώ και πόσα χρόνια, δε σου κάθεται καλά άλλη φωνή. Είναι σα να βλέπεις σπικάζ στην τηλεόραση. Θα πάρει πολλές ώρες να ακούω/βλέπω το Snake να μιλάει για να τον συνηθίσω. Τέλος, όσον αφορά την αμφιλεγόμενη τιμή του. Καλά κάνει ο κόσμος και κράζει και του αξίζει ό,τι βαθμολογίες και να πάρει. Ακόμα και 10 ώρες να κρατάει για 1000ρικο/15 chievos (λογικά θα παίρνει λιγότερο), το υλικό του είναι για 10-15Ε, όσο ένας arcade τίτλος το πολύ. Και αυτό γιατί έχει τον τεχνικό τομέα που δε βλέπεις σε arcade. Κατά τ' άλλα η διάρκειά του δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 30Ε. υγ. Μ' αυτά τα mechanics που παρουσιάστηκαν σ' αυτόν τον... πρόλογο, αν έχει έστω και το μισό σε ποιότητα σενάριο που είχαν τα προηγούμενα, θα είναι το καλύτερο MGS, το Phantom Pain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 18, 2014 #687 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Από Σεπτέμβρη στην Ελλάδα το XBOX oneXbox One Coming to 26 New Markets in September Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 18, 2014 #688 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 αααα καλααααααα ηταν που ηταν χαμμενο το παιχνιδι λογο υποδιεστερου h/w .... τωρα και με την καθυστεριση σχεδον ΧΡΟΝΟΣ!!! τι περιμενει να καταφερει ακομα και αν καποιος ηθελε να παρει ΧΟ ... εως τοτε θα εχει παρει playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάρτιος 18, 2014 #689 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Από Σεπτέμβρη στην Ελλάδα το XBOX oneXbox One Coming to 26 New Markets in Septemberπολυ ωραια νεα!! καλιο αργα παρα ποτε.. ελπιζω να δουλεψει μεχρι τοτε και το ελληνικο xbox live για το one.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Μάρτιος 18, 2014 #690 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Κατσε πρώτα να φέρουν τις κονσόλες και βλέπουμε για το xbox live.:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 20, 2014 #691 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Ηρθε νωρίτερα...Microsoft Xbox One 500GB - Μαύρο | XBOX One στο Public.grετοιμοπαράδοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 24, 2014 #692 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 πολύ ωραία ιδέα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vLmCwgsyljg]Fru - Gameplay Trailer [Global Game Jam 14] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 24, 2014 #693 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 πολύ ωραία ιδέα. Βλέπω να σπάνε λαιμούς χέρια δάκτιλα όλα μαζι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 27, 2014 #694 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 The Last of Us is Coming to PlayStation 4 - IGN :clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 7, 2014 #695 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Xbox One will Double Performance with DirectX12 | THE RED DRAGONTHE RED DRAGON Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 7, 2014 #696 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Xbox One will Double Performance with DirectX12 | THE RED DRAGONTHE RED DRAGON Απαράδεκτο... Θα χαθεί όλη η μαγεία των 30fps! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2014 #697 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 The Last of Us: Remastered for PS4 revealed • News • PlayStation 4 • Eurogamer.netΚαι επίσημα.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 10, 2014 #698 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 απτή μια δε το θέλω να ξεκινησει η μόδα να βγαίνουν τα παιχνιδια των last gen στις next gen.πχ LoU,κάτι ειδα για gta v, ισως δουμε uncharted. Aλλά απτήν άλλη κυρίως τα exclusives δεν εχω πρόβλημα να τα βλεπω στις next gen σε remastered edition γιατί στοχευουν σε νεο κοινο.Και οσο πιο πολλοι τοσο καλύτερα.Ειδικά για τετοια παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 19, 2014 #699 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 πωπω εχω φαει ωρες με το photo mode του infamous.Ειναι κάτι που πρέπει να υπάρχει σε ολα τα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 19, 2014 #700 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Έχει δει κανείς τίποτα νέο στο μέτωπο drivers για το χειριστήριο του xbone για pc?Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts