Jump to content

ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

Recommended Posts

δεν μπορω να καταλαβω τι χολη που εχετε βγαλει για το xbox one!!!!! πατε καλα!!! εχει βρει την κονσολα μιση τιμη , με 2 gamepad + 2 παιχνιδια, και του λετε να την πουλησει!!!να παρει τι??? μια κονσολα που αυτη την στιγμη λανσαριστηκε μ,ε 4-5 τιτλουσ!!!

κυριοι λιγο συγκρατηθητε , τα παιχνιδια κανουν τισ κονσολεσ και οχι οι κονσολεσ τα παιχνιδια..

To κακό είναι πως μέχρι στιγμής ο βασικός λόγος ύπαρξης του Xbone είναι το Killer Instinct που βγήκε ανέλπιστα καλό, ενώ θα βελτιώνεται με τον καιρό. Πέρα από το KI δεν ξέρω τι άλλο καλό έχει.

Από την άλλη το PS4 αυτή τη στιγμή παίζει να μην έχει ούτε καν αυτό.

Εγώ πάντως αν είχα την οικονομική άνεση μάλλον θα το τσιμπούσα. Γι' αυτά που έχει το "πακέτο" του φίλου σου θα πρέπει να περιμένεις κανα χρόνο+ για να τα πάρεις σε τέτοια τιμή.

Χμ με τα ίδια λεφτά έχει PS4 http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-new-sony-playstation-4/10765997.html

ε πάλι το xbone πακέτο έχει καλύτερο value (λογικά, αναλογα και στα games), αλλά από εκεί και μετά είναι τι exclusives προτιμάς.

Έγινε επεξεργασία από Andeus

...σταζεις και ενα 50 ευρω στο psplus και εχεις και τα free games σου καθε μηνα...(εστω και indie για αρχη...ειναι πολυ περισσοτερα απο το live)...

ειδικα τελος μηνα ερχεται το outlast οποτε παρε μαζι με την καρτα του plus χαρτι υγειας και γιογιο για να μην τρεχετε τουαλετα.

Επειδή το τερμάτισα οσο καλογυαλισμένο είναι, άλλο τόσο απογοητεύει.

Κατά τη γνώμη μου τα καθολικά 8-9άρια που παίρνει είναι υπερβολές γιατί δεν έχει gameplay ουσιαστικά. Θα το παρέβλεπα κάπως, αν είχε στόρυ και δεν έχει ούτε τέτοιο. Όλο το παιχνίδι σε παίρνει απ' τον ένα διάδρομο να σε πάει στον επόμενο, μαζεύοντας μπαταρίες. 5-6 περιστάσεις που πρέπει να ανοίξεις 2 διακόπτες ή να βρεις 3 ασφάλειες για ένα πίνακα και μετά από 5 ώρες τελειώνει το παιχνίδι.

Όσο τέλεια και να είναι τα jumpscares και να κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα, τόσο κενό είναι. Stealth βασικού επιπέδου που μετά από 2 ώρες, αφού έχεις κρυφτεί αρκετές φορές, χάνεται ο παράγοντας "φόβος" γιατί έχεις μάθει πλέον ακριβώς πώς δουλεύει η AI και είναι λίγο μονόπλευρη σε αντιδράσεις.

Το στόρυ περίμενα να αναπτυχθεί αλλά δυστυχώς είναι το ίδιο απ' την αρχή. Ό,τι ξέρεις τα πρώτα δέκα λεπτά, δεν εξελίσσονται καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Οι σημειώσεις και τα γράμματα μόνο ως collectibles έχουν νόημα.

Γενικά, έχει όμορφα γραφικά, τα εφέ του night vision που χρησιμοποιεί, αλλά και οι λάμψεις, αστραπές και γενικά φαίνονται όλα όπως πρέπει και είναι όμορφα. Για low budget τίτλος από μικρό στούντιο είναι ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο. Απλά δεν κάνει για full παιχνίδι. Είναι ίσα ίσα να μπεις, να χεστείς και να το βγάλεις. Αυτό το κάνει καλά. Δημιουργεί πρωτογενή ένταση. Έχει και την ατμόσφαιρα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο (και μουσική). Απλά αν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω (κάνα παζλ ας πούμε) ή έστω κάτι σε gameplay, δε θα βρει ίχνος.

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] μην τους ακους.

Παρτο , πουλατο εννοειται οπως σου λενε και την διαφορα δωστην σε κανα χαμογελο του παιδιου.

ξαναβρες ευκαιρια στα 350 και ξανακανε το ιδιο..

Οταν θα το κανεις 2-3 φορες παρε ps4

περιμενουμε φωτος απο το στησιμο και εντυπωσεις :)

Ειδικά εσύ που με ξέρεις, ξέρεις πως δεν θα ασχοληθώ να το πουλήσω εκτός αν αποβεί αρρωστημένη λαλακία που δεν νομίζω ;)

Αύριο θα σκάσει σπίτι, θα δούμε τι ψάρια πιάνει με FM5 και την μικρή οθόνη! Να δω και τι άλλα είναι τα άλλα 2 παιχνίδια επιτέλους!

Επίσης όλοι που έχετε γράψει πούλα το και πάρε ΠΣ4, δεν έχω διαβάσει ΕΝΑ επιχείρημα ΓΙΑΤΙ να το κάνω αυτό.

Ειδικά εσύ που με ξέρεις, ξέρεις πως δεν θα ασχοληθώ να το πουλήσω εκτός αν αποβεί αρρωστημένη λαλακία που δεν νομίζω ;)

Αύριο θα σκάσει σπίτι, θα δούμε τι ψάρια πιάνει με FM5 και την μικρή οθόνη! Να δω και τι άλλα είναι τα άλλα 2 παιχνίδια επιτέλους!

Επίσης όλοι που έχετε γράψει πούλα το και πάρε ΠΣ4, δεν έχω διαβάσει ΕΝΑ επιχείρημα ΓΙΑΤΙ να το κάνω αυτό.

Α) Το Forza 5 δεν όσο καλό περιμέναμε να είναι. Είναι μία βελτωμένη οπτικά έκδοση του 4 αλλά με λιγότερα cars/tracks.

Β) Το PS4 είναι καλύτερο γιατί έχει λίγο καλύτερα specs, κάτι το οποίο θα παίξει μικρή σημασία γιατί στα crossplatform θα είναι ακριβώς τα ίδια, άντε στην καλύτερη να έχει καλύτερα lowfps.

Ουσιαστικά είναι καλύτερο γιατί είναι φτηνότερο.

Γ) Πάρε το Χ1, παίξε τα πρώτα χρόνια τα παιχνίδια του και μετά από 3-4 χρόνια περνάς και απέναντι και δοκιμάζεις και από 'κει. Τον Μάρτιο θα έχεις και Titanfall που θα είναι (εκτός απροόπτου) παιχνιδάρα και θα έχει πολύ καλό gameplay (λογικά) στην κονσόλα.

PS. Project Spark is on the way!

[MENTION=5181]winters[/MENTION]

Ευχαριστώ αδερφέ γιατί με κάλυψες 100% και πέτυχες το σκεπτικό μου.

Για το FM5 τα διάβασα και έχοντας λιώσει και τα 2 (FM / GT) είμαι φανατικά υπέρ του ρεαλισμού του FM οβερ GT χωρίς να σημαίνει πως το GT δεν μου αρέσει. Τα διάβασα για τα DLC και τις ******** και θα τα σκάσω αν χρειαστεί λίγο παραπάνω αλλά θα ζήσω.

Για τα σπεκς μαζί σου 1000% γιατί στο τέλος της μέρας @@ διαφορά, το θέμα είναι το asking price που ομολογώ πως ξαφνιάστηκα και εγώ που το Χ1 το βγάλανε πιο πάνω για ανταγωνισμό απλά. Αλλά σε εμένα δεν παίζει αυτό οπότε καλά πάμε.

Για Titanfall κλπ δεν τα ήξερα αλλά even better.

Ευχαριστώ και πάλι ;)

Πάντα το πρώτο sequel σε ενα κονσολα δεν εχει τις διαφορές με το προηγούμενο.FM2 αν θυμάστε, με το 3 έγινα το μπαμ.

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] θα σε υπερκαλύψουν και οι 2 κονσολες με το λασναρισμα που έχουν.Ολων των ειδών παιχνιδιούν, νέες λειτουργιες, είσαι και αγγλια οπότε θα λειτουργούν :hehe: , μια χαρά θα είσαι με όποια και αν πάρεις.:D

Β) Το PS4 είναι καλύτερο γιατί έχει λίγο καλύτερα specs, κάτι το οποίο θα παίξει μικρή σημασία γιατί στα crossplatform θα είναι ακριβώς τα ίδια, άντε στην καλύτερη να έχει καλύτερα lowfps.

Ουσιαστικά είναι καλύτερο γιατί είναι φτηνότερο.

!

ghosts xbox1 720p / ps4 1080p

assasins creed 4 xbox1 900p / ps4 1080p

Ε δεν τα λες και ακριβως ιδια....

Να μου πεις αρχη ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις

7 χρόνια τώρα οι multi τιτλοι στο ps3 ήταν αρκετά υποδυεστεροι απτο 360 απο frames μεχρι aliasing και ποτέ δε τους ενοχλησε τους χρήστες, θα μας ενοχλησει τώρα η υποτοπόδης διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις 2?

Next-Gen Face-Off: Call of Duty: Ghosts • Face offs • Eurogamer.net

Owners of Microsoft's new console aren't treated to the same level of quality in this area. 720p - also featuring the same post-process anti-aliasing - is confirmed, which is then upscaled to 1080p by the console before arriving on your TV screen. On top of that, a strong sharpening filter is also applied over the entire 720p image, encompassing both in-game imagery along with the HUD elements and even the main menu screens. Based on the fact that we're seeing something very similar in Killer Instinct and Dead Rising 3, we have a feeling that this may actually be part of the Microsoft upscaling solution - and we don't like it.

The end result isn't a particularly pretty sight: harsh edges are further accentuated over the additional jaggies created by the upscaling, while fine details, foliage, and the surface of water all appear quite grainy in comparison to the PS4 and PC versions. It's a crushing step down from the PS4's much clearer 1080p presentation, taking away some of the finesse expected from a next-generation product, but thankfully it's also something that you can opt out of.

Each next-gen console version has its strengths and weaknesses, but clearly it is the PS4 game that offers a superior experience overall. The advantage here comes in the form of cleaner and sharper visuals that help to better realise the extra next-gen spit and polish on display over the 360, PS3, and Wii U versions of the game - something that Xbox One's upscaled 720p presentation fails to do in quite the same way. However, the Xbox One version has its own charms in the form of a smoother, more consistent frame-rate.

Καλά αν και δεν μου αρέσει να γενικεύω για να παίξω σε κονσόλα όσο έχω πισι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ FPS, πόσο μάλλον σε multiplayer επίπεδο θα πρέπει κάποιος να με απηλείσει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ με στείρωση, και πάλι θα το σκεφτώ.

1) Απείρως πιο όμορφο από One

2) PS Plus, το οποίο καλύπτει επίσης PS3/Vita

3) Δυνατότερο H/W

4) Πιο φτηνό (δε σε νοιάζει εσένα βέβαια :p)

5) Το PS3 απλά είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια από 360 -ΙΜΟ-, το ίδιο αναμένω και γι' αυτή τη γενιά.. Πιο indie friendly επίσης

6) Support για τις τιμονιέρες που ήδη έχουμε

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] happy?

1) Απείρως πιο όμορφο από One

2) PS Plus, το οποίο καλύπτει επίσης PS3/Vita

3) Δυνατότερο H/W

4) Πιο φτηνό (δε σε νοιάζει εσένα βέβαια :p)

5) Το PS3 απλά είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια από 360 -ΙΜΟ-, το ίδιο αναμένω και γι' αυτή τη γενιά.. Πιο indie friendly επίσης

6) Support για τις τιμονιέρες που ήδη έχουμε

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] happy?

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ΑΛΛΑ, (για μένα)

1) Δεν με νοιάζει και αν ήταν σαν την φάτσα του Γομαριού!

2) Έχω ΠΣ3 και δεν έχω Βήτα και Γάμα, αλλά αν πάρεις Χ1 ή ΠΣ4, το 3 δεν θα ανοίξει ούτε απο missclick

3) Δεν κάνει διαφορά όπως έχουμε δει στο παρελθόν για αυτά που εγω ατ λιστ παίζω. Καμία.

4) ΚΑΛΟ ;)

5) Δεν το έχω δει ατμ με άπειρους αποκλειστικούς τίτλους να είναι Χπλατφορμ ατμ, αν και είμαι τύπος που θα παίζει , ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αυτοκίνητα, ξύλο.

6) Δεν έχουμε, δεν θα πάρουμε

:inlove::inlove: