Jump to content

Εργασία στο εξωτερικό

Tsunami

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες θέλω τα φώτα σας.

Πρόσφατα πήρα το πτυχίο.Δυστυχώς ο κλάδος των κατασκευών στο Ελλάντα κοντεύει να ψοφήσει και έτσι ψάχνω δουλειά στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής κινούμαι κυρίως μέσω LinkedIn. Εσείς που δουλεύετε έξω έχετε καμμία συμβουλή? Πρέπει να ψάξω αλλού? Τί θα πρέπει να ξέρω?

Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά.

τι σπουδες εχεις? τι ψαχνεις? εχεις προτιμηση σε χωρα?

απο τη μικρη μου εμπειρια στην Αγγλια,το εχω γραψει και αλλου ας το γραψω και εδω μπας και βοηθησω οσο μπορω,οσοι ενδιαφερονται για ενα placement μετα απο το πτυχιο, σε κανονικη εταιρεια με νορμαλ μισθο UK, ας ριξουν μια ματια εδω

info:

Knowledge Transfer Partnerships (KTP) - Accelerating Business Innovation

Graduate vacancies:

Knowledge Transfer Partnerships

εχει καλες εταιριες, τα project ειναι συνηθως 2ετη και μετα εχεις καλες πιθανοτητες να συνεχισεις ως κανονικος εργαζομενος σε καλη θεση στην εταιρεια..

απο οτι βλεπω οι αγγλοι τα σνομπαρουν,οποτε απο την ανεργια της Ελλαδος καλυτερα μια 2ετη εμπειρια σε καμια σοβαρη εταιρεια στην Αγγλια..

....1ο κακο για τους μηχανικους (πολιτικους/τοπογραφους) ειναι οτι οι αστικες περιοχες ψιλοεχουν μπουκωσει απο μηχανικους και ταυτοχρονα δεν εχουν πολυ αντικειμενο. Για αυτους που εχουν λιγο καιρο στο επαγγελμα κατι γινεται.

Στην επαρχια τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Δουλεια εχει απο αρκετη εως πολυ αλλα οχι στην αρχη. Μεχρι να σε μαθει η περιοχη σου, ο νομος σου θα τα βγαζεις οριακα. Μετα ομως στρωνει καπως. Ακομα κ σημερα που οι τιμες των υπηρεσιων των μηχανικων ειναι σε ξεφτιλισμενο επιπεδο θα βγαινεις.

2ο κακο(οχι ακριβως κακο) ειναι οτι οι περισσοτεροι μενουν σε πολεις (μεγαλες, οχι επαρχιακες).

3ο κανενας δεν εχει την υπομονη να ξεκινησει μια επιχειρηση, να βγαζει οριακα το μηνα και να περιμενει τη δουλεια να στρωσει. Ολοι θελουν το 1000ικο (δεν ειναι κατακριτεο απλα το αναφερω) απο το πρωτο μηνα, πραγμα δυσκολο να συμβει στο ελευθερο επαγγελμα του ελευθερου σκοπευτη μηχανικου.

Αυτα τα λιγα για το αν υπαρχει εστω κ μια περιπτωση να μεινεις εδω.

Για εξωτερικο...τι γλωσσες ξερεις?

Πολιτικών Δομικών Έργων τελείωσα.Προτίμηση δεν έχω ιδιαίτερη.

Από γλώσσες Aγγλικά και Γερμανικά (τα δεύτερα θέλουν φρεσκάρισμα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.