Jump to content

Αγορα καινουριας καρτας.Βοηθεια! :)

savvas144

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Λοιπόν, αφού η παλιά μου ATI RADEON HD 4350 κάηκε :whistling , θα αγοράσω κάποια αντίστοιχη καινουρια.

Μπήκα λοιπόν κλασικά skroutz.gr και e-price.gr να δώ τί παίζει...

Κατέλειξα σε γνωστό σε μένα site (visionstudio.gr). VISION STUDIO COMPUTERS - - ---> εδώ έχει όλες τις κάρτες γταφικών τους. Έχω πάθει πλάκα όμως.. Η ATI Radeon HD3450 έχει 58 ευρώ , ενώ η ATI Radeon HD6450 (έχει πολλές ATI Radeon HD6450) παίζουν σε τιμές 29-44 ευρώ... δεν ξέρω γιατί... Και άλλο ένα περίεργο είναι οτι ναι μεν στο τίτλο λέει ΑΤΙ Radeon xxxx , μέσα όταν την πατάς και πας στο information της, σε μερικές λέει κατασκετυαστής : Asus, κτλ κτλ... Καμιά βοήθεια; Τί μπορεί να παίζει; Συστήνετε κάποιο καλύτερο site ή οτιδείποτε; Budget : 40-50 ευρώ. Με την 4350 ήμουν ευχαριστημένος (κάτι καλύτερο φυσικά θα μου άρεσε).

Η 3450 είναι agp και επειδή κυκλοφορούν ελάχιστες έχει και υψηλή τιμή. Είναι συμβατή

με πολύ παλιότερα μηχανήματα.

Δες αυτήν: VGA :: nVidia GeForce GT 610 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Asus) (GT610-1GD3-L) - Visionstudio.gr

Ο κατασκευαστής σε τόσο low end κάρτες δεν παίζει κανένα ρόλο. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι πόση εγγύηση δίνει

και κοιτάς να είναι 3 χρόνια.

Πάρε μια GIGABYTE HD 6570 2GB DDR3 από visionstudio ! Είναι καλή καρτούλα.

Υπάρχει και POWERCOLLOR 6570 1GB DDR3 από computerbeast με κάτω από 50€

1ον, σας ευχαριστω πολυυυ για τις γρηγορες απαντησεις σας! :)

2ον , θα ειναι συμβατες στη mobo μου;

και, θα ειναι τοσο καλες οσο ηταν η παλια μου;

Καλύτερες από την παλιά σου είναι όλες οι σύγχρονες κάρτες. Γράψε τη mobo σου

αλλά εφόσον παίρνει pci-e κάρτες, συμβατές είναι.

Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά για κάρτα.

Λοιπόν η mobo είναι η ms-7501 της ΜSI

δηλαδή μπορεί να πάρει και μοντέλο της nvidea?

δοκίμασα με μια nvidea geforce 7800gt (παλιααα) αλλά δεν χωράει.

Τελικά, ποιες απο όλες αυτές (visionstudio, οτιδείποτε), συμφέρει; Δηλαδή ποια πέζει να ναι η πιο καλή, καλύτερη απο την προηγούμενη, συμβατή με την mobo, κάτω απο 50αρι;

για παιχνιδια ειναι...

και συγκεκριμενα η παλια, η ati radeon hd 4350 τα επαιζε και καλα. :)

σε medium γραφικα σε παιχνιδια σαν το league of legends, dota 2, hearoes of newerth, επιανε γυρω στα 50-70 fps. Να υποθέσω η VGA :: ATI Radeon HD6570 2.8GB HyperMemory DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire) - Visionstudio.gr θα είναι καλύτερη απο την παλιά;

για παιχνιδια ειναι...

και συγκεκριμενα η παλια, η ati radeon hd 4350 τα επαιζε και καλα. :)

σε medium γραφικα σε παιχνιδια σαν το league of legends, dota 2, hearoes of newerth, επιανε γυρω στα 50-70 fps. Να υποθέσω η VGA :: ATI Radeon HD6570 2.8GB HyperMemory DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire) - Visionstudio.gr θα είναι καλύτερη απο την παλιά;

Πες το απ την αρχή... Αλλάζουν τα πράγματα, πήγαινε στην 6570. Φαντάστηκα ότι δεν πάιζεις παιχνίδια με την

κάρτα που είχες οπότε σε έστειλα στα σίγουρα. Πολύ καλύτερη θα είναι από αυτή που είχες.

ναι αλλα εχει 1 gb ram λιγοτερο χεχε :)

σας ευχαριστω κυριοι για την βοηθεια :)

τελικα τι να κανω; απο καρτες ασχετος ειμαι το ξεκαθαριζω...

θα ειναι καλυτερη απο την παλια ε; μαρεσεεεειιιιι :)

Για να αρχίσει να παίζει ρόλο η μνήμη πρέπει να φτάσεις τα 200 ευρώ σε κάρτα.

Δεν σε απασχολεί αυτό, πήγαινε στην gigabyte με 1000.

Γράψε μία και το μηχάνημά σου ολόκληρο αν θες.

Επειδή σε βλέπω να ενθουσιάζεσαι, καινούρια απαιτητικά παιχνίδια δεν πιστεύω να σκέφτεσαι, έτσι?

amd athlon ii x2 3.00ghz

4gb ram ddr2

500gb σκληρος

msi ms 7501

ηταν ετοιμο δεμενο του 2008 περιπου

αρα σε αυτες τις τιμες (γυρω στα 50) και σχετικα με την αποδοση, η καλυτερη ειναι η VGA :: ATI Radeon HD6570 OC 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Gigabyte) - Visionstudio.gr ;

ευχαριστω και παλι για ολα :)

τοτε θα παω στην παραγγελια :)

σιγουρα δηλαδη ολα compatible και ολα καλα;

:D

ευχαριστω και παλι

τωρα ομως θυμηθηκα... στην προηγουμενη πριν καει, τις ειχε χαλασει το ανεμηστηρακι και πηρα ενα αλλο, το οποιο ηταν πιο μεγαλο απο το προηγουμενο (αλλα κουμπωνε καλα πανω της). και επειδη ηταν πιο μεγαλο, εβρισκε στο διπλα pci-e slot και εμποδιζε την καρτα να κουμπωσει στο slot μεχρι κατω... λετε να υπαρξει τετοιο προβλημα;

εκει που λετε για καινουρια απαιτητικα παιχνιδια... ε, το league of legends που εχω σκοπο να παιζω ειναι του '08 - '09. Το επαιζα με την 4350 την προηγουμενη σε medium με 50-60 fps. λογικα θα το παιζω καλυτερα ...;

Θα το παιξεις σιγουρα καλυτερα.αλλα το θεμα ειναι,μηπως δεν εχει χαλασει τελικα η καρτα?μα καλα και εσυ την ειχες μισοκουμπωμενη?

τοτε θα παω στην παραγγελια :)

σιγουρα δηλαδη ολα compatible και ολα καλα;

:D

ευχαριστω και παλι

τωρα ομως θυμηθηκα... στην προηγουμενη πριν καει, τις ειχε χαλασει το ανεμηστηρακι και πηρα ενα αλλο, το οποιο ηταν πιο μεγαλο απο το προηγουμενο (αλλα κουμπωνε καλα πανω της). και επειδη ηταν πιο μεγαλο, εβρισκε στο διπλα pci-e slot και εμποδιζε την καρτα να κουμπωσει στο slot μεχρι κατω... λετε να υπαρξει τετοιο προβλημα;

εκει που λετε για καινουρια απαιτητικα παιχνιδια... ε, το league of legends που εχω σκοπο να παιζω ειναι του '08 - '09. Το επαιζα με την 4350 την προηγουμενη σε medium με 50-60 fps. λογικα θα το παιζω καλυτερα ...;

Ναι, θα το παίζεις πολύ καλύτερα. Δεν είχα στο μυαλό μου το LoL και τέτοια παιχνίδια. Το ποστ το έκανα

στην περίπτωση που κοίταγες για crysis2,3, tomb raider, farcry3 κτλ κτλ. Για τέτοια παιχνίδια θες άλλο μηχάνημα.

ωραια. αφου θα παιζει ανετα το LoL που εχω στο νου μου ολα καλα.

για την καρτα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καηκε... την ειχα δωσει σε εναν να μου αλλαξει ανεμηστιρακι γιατι χαλάσε (επιανε 100 βαθμους και το ανοιξα και ειδα οτι μετα βιας κουνιοταν) αλλα δε βρηκε... και μολις την πηρα σπιτι την εβαλα μεσα να την τσεκαρω και το αναψα. κανονικα μπηκε στα windows. (ειχα πανω της το παλιο χαλασμενο ανεμηστιρακι). και δεν κουνιοταν καθολου (ειχε 75 βαθμους) και ειδα οτι το καλωδιακι απο το ανεμηστιρακι ηταν ξεκουμπωτο.. και το κουμπωσα και ξαφνικα εμφανιστηκαν κατι καθετες χρωματιστες γραμμες στην οθονη. και εκανα restart. απο τοτε, οσα restart και να κανω, ενω ολα δουλευουν, τιποτα δεν εμφανιζεται στην οθονη. Η mobo δεν παιζει να ειναι καμενη, και εβγαλα αυτο το συμπερασμα οτι καηκε η καρτα, γιατι : αν αρχισω το pc χωρις καρτα, ακουγονται πολλα μπιπ - μπιπ. αν παλι το αρχισω με καρτα (αλλα χαλασμενη) δεν ακουγεται κανενα. Ετσι δεν ειναι; η καρτα δε φταιει σε αυτη την περιπτωση; να δοκιμασω καλου - κακου με μια αλλη καρτα να δω αν αναβει; το μονιτορ δε φταιει γιατι δοκιμασα να τρεξω κιαλο pc στο ιδιο.

τέλος παντων λεω να ψησω στο φουρνο την παλια μπας και δουλεψει.

1. τι θερμοκρασιες και για ποση ωρα;

2. θελει προζεσταμα ο φουρνος; αν ναι, ποσους βαθμους και ποση ωρα;

3. κατι διαβασα οτι τα αερια της κανουν αναθυμιασεις και πρεπει να αεριστει και κατι τετοια.. ισχυει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.