RaNd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 Μετα απο το Bios Update στη Zenith 7NJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Με FSB 143 Και Μultiplier 17 Ειναι σχεδον stable, μετα απο μερικα ακομα benches θα δοκιμασω multi X18 αν ειναι stable:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Γιατί κρατάς το fsb τόσο χαμηλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο!?Αφου εχεις ξεκλειδωτο επεξργαστη γιατι ανεβαζεις το multiplier αντι να το κατεβαζεις???Διαβασε κανενα αρθρο σχετικα με το overclocκing θα σε βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Μπορεί να θέλει να ανεβάσει πιο πολύ τον επεξεργαστή(βλεπε περισσότερο ρεύμα για μεγαλύτερο fsb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Βασικα ειμαι στη φαση των δοκιμων ακομα, αλλα δεν εχω ξαναπετυχει ξεκλειδωτο FSB και ειπα να παιξω.....Του εχω δωσει ρευμα εκει 1,850 αλλιως δεν μπαινει στα Windoz...Το κακο ειναι οτι οι μνημες μαλλον δεν σηκωνουν πανω απο 200Mhz και ψαχνω να βρω με το καταλληλο συνδυασμο...Καθε HELP ειναι ευπροσδεκτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.