Jump to content

Απο Z77 σε Z87...

rs3

Recommended Posts

Χαιρετώ και πάλι την παρέα, υπάρχει το ενδεχόμενο να πουλήσω το συστηματάκι της υπογραφής μου και σκέφτομαι να πάω σε Z87 (all new hardware) τι λέτε αξίζει ή οχι ακόμα?

(Ρωτάω γιατί σίγουρα θα χρειαστεί ενα σκασμό χρήματα παραπάνω)

Τί λέτε?

Αδερφε δεν αξιζει με την ΚΑΜΙΑ να αλλαξεις αυτο το συστημα για να πας σε Z87!

Αν σε τρωει να δωσεις χρημα, παρε μια καλυτερη καρτα γραφικων (και αυτο με την προϋποθεση οτι παιζεις games με full settings κλπ κλπ).

Χαιρετώ και πάλι την παρέα, υπάρχει το ενδεχόμενο να πουλήσω το συστηματάκι της υπογραφής μου και σκέφτομαι να πάω σε Z87 (all new hardware) τι λέτε αξίζει ή οχι ακόμα?

Τί λέτε?

Αν νομίζεις ότι το δίνεις σε πολύ καλή τιμή για τη δική σου τσέπη και αν δέχεσαι το ρίσκο να σου κάτσει χειρότερη CPU, ώστε να μην ανεβαίνει τόσο άνετα εκεί που έχεις την τωρινή σου, τότε δώσε το, αλλά να ξέρεις ότι από επιδόσεις δε θα δεις διαφορά. Το μόνο σου κέρδος είναι η ανανέωση σε όλες τις εγγυήσεις.

εδω και με τον 2500 που εχω ακομα δεν εχω βρει λογο να αλλαξω cpu.Ποσο μαλλον εσυ.Δες τι λεφτα ειχες για αυτην την δουλεια και δωστα αλλου.

Απο την υπογραφη σου θα ελεγα μια καλυτερη καρτα γραφικων (αν και θα ελεγα να περιμενεις και την καινουργια σειρα απο AMD) και ενα μηχανικο keyboard.

Τωρα αν τα δωσεις ολα μαζι και με τα ιδια λεφτα βγαινει να παρεις Gen 4 ok

Τί λέτε?

Ουσιαστικα δεν αξιζει γιατι δεν θα δεις και καμια διαφορα επιδοσεων.

Τυπικα, για την κ@υλα σου και μονο ομως αν γουσταρεις, εγω θα σου πω προχωρα.

Αν πουλησεις τα πραγματα σου σε "καλη τιμη" τοτε βαζεις και κατιτις ακομη απο την τσεπη σου και αγοραζεις Ζ87+4770κ.

Θα εισαι με την τελευταια πλατφορμα και με οτι ταχυτερο κυκλοφορει σημερα σε τετραπυρηνο cpu.:)

Οποτε αν εισαι διατεθημενος να δωσεις ενα μικρο ποσο (και τα χρηματα δεν ειναι προβλημα) για να πας στην νεα πλατΦορμα για την ταυλα σου και μονο καντο.

Αν το κανεις με σκοπο να δεις αυξηση επιδοσεων κατσε στα αυγα σου, πολυ μικρες οι διαφορες για να δωσεις χρηματα.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις - προτάσεις σας.

1ον Δεν είχα (έχω) σκοπό να το αλλάξω λόγο επιδόσεων μια χαρά ευχαριστημένος είμαι για αυτά που κάνω... απλά τον είδε γνωστός και "ψήνεται"

2ον η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω καν τι τιμή να του πώ (όλα έχουν εγγύηση πολλύυυυ ακόμα)

3ον μάλλον θα πάω για άλλο κουτί και άλλη κάρτα (κάρτες) κάποια στιγμή...

αν ο φιλος σου τα παρει σε πολυ καλη τιμη, τοτε κανε ενα κοπο να τα αλλαξεις,αλλα διαφορες μην περιμενεις να δεις, κατι ψηλα πιστευω

υγ. οι z87 ειναι πολυ ομορφες,οσες οχω δει μεχρι στιγμης :)

πόσο θα ήταν μια καλή τιμή με τα σημερινά δεδομένα (ΟΛΑ έχουν εγγύηση) ?

...όσο για τον κόπο, αν αξίζει (χρηματικά αφου σε επιδόσεις δεν έχω διαφορές ... χαλάλι:laughing:)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.