drama.queen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2013 εχω q6600 στα 3γιγα, με 6γιγα μνημη και ατι 5850 και θελω να μαθω, ο 250γιγα Σαμσουνγκ 840 Δισκο Στερεας Καταστασης ειναι πολυς για το πισι μου `η να κοιταξω καποιον αλλο πιο παλιο πιο παλιο και πιο φθηνο και ποιον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 Γνώμη μου είναι ότι πέφτει κάπως πολύς για τα λεφτά που ζητάει και για το σύστημα που θές άν λάβουμε υπόψην ότι θα μπεί σε sata 2?Στην θέση σου θα τσιμούσα τον 128 pro της samsung και με ένα 15-20άρι έξτρα θα έπαιρνα έναν γρήγορο wd black 1tb ή αντίστοιχων επιδόσεων και ανάλογου μεγέθους δίσκο άν ψάχνεις γενικά χώρο αλλά και συνδυασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 αν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις το σύστημα σου η να εγκαταστήσεις προγράμματα και games στον SSD τότε είναι καλή επιλογή σε περίπτωση που ο δίσκος θα μείνει στο υπάρχον σύστημα και θα εγκαταστήσεις εφαρμογές σε κάποιον δίσκο που έχεις ήδη ένας πιο φθηνός 128GB είναι η καλύτερη επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
drama.queen Ιούνιος 9, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 βασικα αυτο που ρωτω ειναι υπαρχει πιο αργος Δισκο Στερεας Καταστασης αλλα αρκετα φτηνοτερος σαυτα τα γιγα ?θελω 250, τα 128 δεν φτανουν. οχι κανενας μαπας δισκος, καλος χωρις προβληματα αλλα σε μικροτερη ταχυτητα μην δινω παραπανισα ευρω που δεν περισευουν. δεν θα αναβαθμισω για τον επομενο χρονο εκτος και αν μου κατσει λαχειο 10000ευρω και ανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 εχω q6600 στα 3γιγα, με 6γιγα μνημη και ατι 5850 και θελω να μαθω, ο 250γιγα Σαμσουνγκ 840 ΣΣΔ ειναι πολυς για το πισι μου `η να κοιταξω καποιον αλλο πιο παλιο πιο παλιο και πιο φθηνο και ποιον ?Παρε εναν ssd που θα σε καλυψει σε χωρητικοτητα και σε επιδοσεις και δεν θα χρειαστει να τον αλλαξεις για οσο καιρο θα εχεις αυτο το συστημα.Αν ειναι να παρεις εναν 128 να τον γεμισεις σε μια εβδομαδα και να κοιτας καθε μερα ποτε θα πεσουνε οι τιμες απο τους 256 και τους 512 για να τον αλλαξεις , δεν κανεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 10, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Προχώρα με τον 250αρη. Το ίδιο θα παίζει και σε σατα2 αν δεν τρέχεις benchmarks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drama.queen Ιούνιος 10, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 αμαρτωλε 120/128 γιγα δεν φτανουν ουτε για ζητω. οτι παρω θα ειναι απο 240-250 και πανωΤρεξξ απλα ελεγα μηπως μπορω να βρω παλιοτερο, του κουτιου οχι μεταχ., με αρκετα καλη διαφορα στην τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 10, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Δεν θα είναι πολυ φτηνότερος ο σατα2 για να αξίζει. Αφού κοιτάς και μεταχειρισμένουςδες και για samsung 830 και intel 330 240αρηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 10, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 εχω q6600 στα 3γιγα, με 6γιγα μνημη και ατι 5850 και θελω να μαθω, ο 250γιγα Σαμσουνγκ 840 ΣΣΔ ειναι πολυς για το πισι μου `η να κοιταξω καποιον αλλο πιο παλιο πιο παλιο και πιο φθηνο και ποιον ? Θα σε παρακαλέσω να γυρνάς σε Αγγλικά για τις τεχνολογίες, με τα "σαμσουνγκ" "ΣΣΔ" "ΣΑΤΑ2" κλπ δεν βοηθάς τον επόμενο να βρει αυτό που ψάχνει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.