Kanonieris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 Ο υπολογιστης την στιγμή που φορτώνει τα Winows(XP pr) Ξαφνικά βγάζει αλαμπουρνέζικα και κάνει επαννεκίνηση.Είμαι σίγουρος πως είναι ιος αλλά δεν ξέρω ποιός.Εντοπισα το αρχείο μπαίνοντας σαν άλλος χρήστης(που είχα κάνει παλαιότερα) αλλά δεν μπορώ να το πειράξω γιατι την στιγμη που περάσει το ποντίκι πάνω απο το αρχείο αυτό κάνει απαννεκίνιση.Υπάρχει καμιά λύση(εκτός απο format)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 F8->Safe Mode->Start - Run - Msconfig.exe και από εκει καθαρίζεις ότι δεν θές να ξεκινάει με την εκκίνηση του υπολογιστή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 To έκανα αλλά δεν γίνεται τπτ.Πάλι εμφανίζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris ..Είμαι σίγουρος πως είναι ιος αλλά δεν ξέρω ποιός.Εντοπισα το αρχείο.. Πως ονομάζεται το αρχείο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 εμένα για καμια χαλασμένη μνημη μου κάνει πάντως. Κάνε κανα format ή βγάλε τον σκληρό και βάλτον σε άλλο μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 format δεν μου επιτρέπουν να κάνω.Το αρχείο λέγεται check_privasy και βρίσκετε στο System 32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Σεπτέμβριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 11:23] format δεν μου επιτρέπουν να κάνω.Το αρχείο λέγεται check_privasy και βρίσκετε στο System 32. Εγώ πάντως virus με αυτό το όνομα δεν εχω βρει Virus Encyclopedia Panda has found 0 results for "check_privasy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Δεν ξέρω αν είναι virus η τιποτε άλλο.το θέμα είναι πως μόλις περάσει το ποντικι απο πάνω του κανει επανεκίνηση ο υπολογιστής.Ε ρε τι ανακαλυπτουν τα παλικάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Σεπτέμβριος 21, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 εγκατεστησε σε safe mode το adaware kai κανε σκαναρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Σεπτέμβριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Είναι trojan Downloader-EQhttp://http://vil.nai.com/vil/content/v_100764.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Ευχαριστώ παιδιά.Αγόρασαμε πριν απο λίγο το MacAfee και το εντόπισε.Νetcrawler μ έσωσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Σεπτέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Να΄σαι καλά φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.