drama.queen Ιούνιος 10, 2013 #21 Ιούνιος 10, 2013 μπραβο, φιλε το βρηκες το κολημα, κανε αυτα που γραφει ο φιλος ΒΑΓΚΣΚ απο πανω και ο φιλος ΓΚΝΤΠ77 στην υπογραφη του και ελπιζω να καθαρισεις ευκολα.υπομονη θελει.
the_ar Ιούνιος 10, 2013 #22 Ιούνιος 10, 2013 Αντε βρε παληκάρι μου, κάνε το φορματ να γλυτώσεις. Κατά την ταπεινή μου άποψη, πιο πολύ χρόνο θα φας ψάχνοντας το πρόβλημα με όλα τα παραπάνω. Στο τέλος θα βαρεθείς :suicide2: που όλο κάτι θα σου ξεφεύγει και θα το κάνεις το φορματ. Νόμος του Μέρφυ είναι αυτός...
panos 12 Ιούνιος 10, 2013 Author #23 Ιούνιος 10, 2013 λοιπον παιδια θα κανω και ενα μεμτεστ πριν κανω το φορματ με δοκιμη αλλης μνημης επειδη τα χπ ειναι 32bit (3.50GB) και δεν χρισιμοποιηται ολη η μνημη, τα αλλα τα 7 ειναι 64 και δουλευει ολη η μνημη (8.192mb) και αν και με την αλλη μνημη τα ειδια ξεκιναω τον γολγοθα του φορματ:suicide2:
panos 12 Ιούνιος 10, 2013 Author #24 Ιούνιος 10, 2013 εβαλα το avg οπως λεει το παιδι πιο πανω δεν βρηκε κατι εβαλα και το spybot αυτο βρηκε εναν ιο τον εσβησα χειροκινητα ητανε ακριβως μεσα στον c αλλα και παλι δεν ειδα καμια διαφορα
panos 12 Ιούνιος 11, 2013 Author #25 Ιούνιος 11, 2013 λοιπον παιδια νομιζω λυθηκε το προβλημμα μαλον φταιγανε οι μνημες της corsair εβαλα μια αλλη 1gb μεσα adata και το μηχανημα εγινε πιο γρηγορο και δεν εμφανιζεται αλλο αυτο το προβλημμα, αλλα στο πλαισιο δεν ξερω αν θα τις παρουνε πισω το αφησα εκανε 1 πας και της εβγαλα τις μνημες ητανε 2χ4 gb 8gb δηλαδη τωρα αν με πουνε απο το πλαισιο οτι δεν εχουνε κατι πως μπωρο να τους αποδειξω οτι εχουνε; ειμαι 1000% σιγουρος οτι οι μνημες ειχανε δυσλιτουργια, αφου τωρα εβαλα αλλη και δεν το κανει αλλο το προβλημμα, ευτηχως που δεν ξεκινησα φορματ, αλλα τωρα με 1gb μονο στα χπ μπωρο να ειμαι, ελευθερο μνημης 171mb μονο παιδια
vagsk Ιούνιος 11, 2013 #26 Ιούνιος 11, 2013 Υπάρχει λόγος που οι μνήμες είναι συνήθως ζυγός αριθμός τον τελευταίο καιρό. Η μητρική τις δουλεύει δικάναλα ώστε να εκμεταλλεύεται περισσότερο bandwidth. Αν έχεις μια 4άρα και άλλη 1 του 1GB τότε δουλεύουν μονοκάναλα σε θεωρητικά το μισό bandwidth.Καλό θα είναι να δοκιμάσεις και πάλι τις μνήμες της Corsair να δεις αν όντως είναι εκεί το πρόβλημα. Με τα νέα δεδομένα θα κοίταγα πρώτα το BIOS και τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στις μνήμες. Αν τις έχεις τσίτα μπορεί να ήταν εκεί το πρόβλημα. Το XMP ήταν ενεργοποιημένο; Τι ρυθμίσεις γενικά είχαν; Από τάση από όσο ξέρω δουλεύουν στο κλασσικό 1.5V και δεν θέλουν παραπάνω τάση όπως άλλες μνήμες αλλά είναι λίγο πιο ιδιότροπες στα timings.EDIT:Για να δοκιμάσουμε παραπάνω την θεωρία σου ότι η μια μνήμη είναι χαλασμένη και δεν είναι θέμα μητρικής/ρυθμίσεων BIOS τρέξε καταρχάς κάποιο benchmark τώρα να δεις αν δουλεύει σωστά. Μετά τοποθέτησε την κατ εσένα ελαττωματική μνήμη Corsair μαζί με την μνήμη του 1GB και ξανατρέξε το benchmark. Τέλος δεν είναι ανάγκη να βάλεις και δεύτερη μνήμη που μπορεί να είναι και σε εντελώς διαφορετικά timings και να μειώνει την συχνότητα λειτουργίας της Corsair. Κάνε και μια δοκιμή με ΜΟΝΟ την μια μνήμη Corsair και τίποτα άλλο. Κάνε και εναλλαγή τα slots της μνήμης όταν χρησιμοποιείς μόνο μια να δεις μήπως κάποιο από αυτα έχει πρόβλημα και τελικά είναι η μητρική που σου δημιουργεί το θέμα.Ακόμη κατέβασε το CPUz και κάνε post το screenshot που δείχνει τα specs κάθε slot μνήμης για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.Αυτά από εμένα. Έχε υπόψη σου ότι και πάλι μπορεί να είναι 100% λειτουργικές οι μνήμες και με επιστροφή σε ΠΛΑΙΣΙΟ να γυρίσουν και όχι άδικα πάλι πίσω με καθυστέρηση 2-3 ημερών χωρίς να έχεις κάνει κάτι ουσιαστικό για να λύσεις το πρόβλημα σου.
panos 12 Ιούνιος 12, 2013 Author #27 Ιούνιος 12, 2013 παιδια εχω σκασει δεν μπωρο να βρω τι φταιει ξανα εβαλα αλλη μνημη μεσα, και παλι τα ειδια κανει αυτη την φορα εβαλα μια 2GB και ειδα οτι παλι το ειδιο θεμμα εχει, παντος δεν ξερω μαλον θα κανω φορματ δεν γινεται να το γλυτωσω αν δεν λυθει, το μυαλο μου μετα παει σε αλλαγη μητρικης εχω μια προχειρη θα δοκιμασω αν ειναι εκεινη, αλλα εχω αυτη την μεγαλη απορια που μου μενει πως γινεται στα χπ να μην εχει κανενα προβλημμα και στα 7 να γινεται αυτο το πραγμμα με τον βιντεο, μια εξηγηση δικια μου ειναι οτι τα 7 επειδη ειναι 64bit δουλευει περισσοτερο ο υπολογιστης και γι αυτο να βγαζει αυτο το προβλημμα που εχει δεν μπωρο να σκεφτω κατι αλλο εχω στερεψει απο ειδεες δεν ξερω τι αλλο να κανω, αυτο που κανει στα 7 οταν κουνησω λιγο το ποντικι ή πατησω καπιο πληκτρο στο πληκτρολογιο αμεσως ξεκολαει για 2 λεπτα και μετα παλι τα ειδια
panos 12 Ιούνιος 13, 2013 Author #28 Ιούνιος 13, 2013 λοιπον παιδια εκανα το φορματ εβαλα ξανα τις μνημες που ειχα, αλλα τωρα παρατηρω οτι μετα την φορτωση των 7 εκει που παει να δειξει το καλωσορισατε, λεει δεν υπαρχει σημμα στην οθονη και μετα απο καπια δευτερολεπτα επεναρχεται, πως γινεται σε καινουρια εγκατασταση κατι τετοιο;
vagsk Ιούνιος 13, 2013 #29 Ιούνιος 13, 2013 drivers κάρτας γραφικών.Βάλε είτε από nvidia τους 314.22 (όχι τους τελευταίους) είτε από το site του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών πάλι τους drivers αλλά όχι τους τελευταίους (κοίτα για κάτι κοντά στο 314.22).
Trexx Ιούνιος 13, 2013 #30 Ιούνιος 13, 2013 [MENTION=29873]panos 12[/MENTION] πόσες 550ti έχεις αλλάξει?
panos 12 Ιούνιος 13, 2013 Author #31 Ιούνιος 13, 2013 παιδια τα προβλημμα μεγαλωσαν, τωρα οταν ειναι να μπει στα windows πλεων παγωνει και δεν παιρνει ρευμα ουτε το ποντικι ουτε και το πληκτρολογιο, αυτο γινεται και κατα την δειαρκεια, οταν ειμαι σε καπιον φυλομετρητη, κολαει στο ακυρο, κανω επανεκινηση αλλα αργει να δωσει σημμα, αλλα για φρεσκια εγκατασταση windows 7 δεν ειναι φυσιολογικο αυτο να κολαει τοσο, εχω βαλει διαφορους οδηγους, μεχρι και μυνημα μου εβγαλε που λεει "σταματησε να ανταποκρινετε το προγραμμα οδηγησης" nvidia ελεγε αλλα δεν νομιζω οτι φταιει η καρτα γραφικων, αφου την κοιταξαν και ειναι ενταξει, μπωρει να ειναι μητρικη αυτο; φιλε trexx απο αυτη μονο μια αλλαξα ητανε συσκευασμενη και βγηκε καλη φενεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.