Vadergr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 Βγαινει αυριο η θρυλικη τριλογια Star Wars (τα πρωτα 3 φιλμ) για πρωτη φορα σε dvd με φρεσκαρισμενες σκηνες και φυσικα αψογη ποιοτητα ηχου και εικονας (thx,6.1 sound).Μοναδικη ευκαιρια για ολους... 50ε σε τετραπλο dvd box set με ενα σωρο extras.Καλες θεασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Χωρις παρεξηγηση αλλα το πειτε οτι θελετε θεωρω οτι εχει ανοιχτει και για κατι τετοιες περιπτωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Όποιος το παρει, ας μου στειλει ενα ΠΜ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Χωρις παρεξηγηση αλλα το πειτε οτι θελετε θεωρω οτι εχει ανοιχτει και για κατι τετοιες περιπτωσεις.. No offence taken αλλα δεν νομιζω οτι αυτη η ''περιπτωση'' αξιζει τετοιας μεταχειρισης.Υποθετω δεν εχεις δει κανενα απο τα παλια star wars ετσι?Ευκαιρια ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 πίστευα ότι θα το έβρισκα σήμερα αλλά τελικά μάλλον πάει για αύριο....(αν και διατηρώ μία ελπίδα ακόμη....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 21/09/04 Μερικοι στο αμερικα το εχουν ηδη.Δεν θελω να διαφημισω αλλα στο shop21.gr το εχουν μονο 49.99ε .Στα βιντεοκλαμπ θα εχει λογικα λιγο παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 πας για αγορά ή ''ενοικίαση''; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Χωρις παρεξηγηση αλλα το πειτε οτι θελετε θεωρω οτι εχει ανοιχτει και για κατι τετοιες περιπτωσεις.. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θεωρείς λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Ok, παω πασο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_V Σεπτέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Χωρις παρεξηση αλλα βλεπω τοπικ σινεφιλ και λεω...εδω ειμαστε!!! Μπαινω μεσα και βλεπω σταρ γουορς και για να πω την αληθεια ξενερωσα.Δεν λεω επικη τριλογια(τα επομενα 3 τα θεωρω οτι γυριστικαν για τα φραγκα και μονο) αλλα νομιζα οτι 8α εβλεπα λιγο ποιο <<τεχνη>> μεσα χιχιχι κακιες Ασχετο αλλα ειδα προχτες το φαινομενο της πεταλουδας...το προτεινω ανεπιφυλακτα...Μηπως πηγε κανεις στις νυχτες πρεμιερας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 μα καλά τώρα γιατί ανεβάζεις το επίπεδο; δεν βλέπεις ότι μιλάμε για STAR WARS; :banging: χωρίς πλάκα πάντως, το κάθε τι στην ώρα του και εγώ περιμένω πως και πως τα SW (θα τα πάρω σήμερα) αλλά μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει την τελευταία (τουλάχιστον) 5ετία είναι το Mulholand Drive:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 άλλωστε το όνομα δεν είναι τυχαίο.....έτσι Vader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_V Σεπτέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Λιντς και τα μυαλα στα καγκελα!!!!! και η χαμενη λεωφορος παντως ηταν πολυ μπροστα απο εμας..βεβαια ο λιντς εχει η' φιλους η' εχθρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga άλλωστε το όνομα δεν είναι τυχαίο.....έτσι Vader? Of course!!!Εννοειται οτι παω για αγορα... Εχει δει κανεις τιμη σε μαγαζια?(οχι νετ,πχ metropolis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 24, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Το αγορασε ενας φιλος μου και μου ειπε πως η ποιοτητα της εικονας ειναι απιθανη. Το βραδυ θα την εχω και εγω στα χερια μου.....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr Of course!!!Εννοειται οτι παω για αγορα... Εχει δει κανεις τιμη σε μαγαζια?(οχι νετ,πχ metropolis) Metropolis: 48,8 Τα πήρα προχθές!Αναμένεται Σ/Κ προβολών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 24, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από J_V (τα επομενα 3 τα θεωρω οτι γυριστικαν για τα φραγκα και μονο) Γιατί αυτή η φρεσκαρισμένη έκδοση γιατί νομίζεις οτι βγήκε; Δε λέω ΕΠΙΚΕΣ ταινίες....αλλά όλη αυτή η εμπορευματοποίηση των πάντων μου την έχει δώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 24, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Κορυφαίο όντως το Mulholland Drive. Στο ίδιο κλίμα μου άρεσε και το Vanilla Sky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.