minast Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2013 Θέλω να ξοδέψω μέχρι 400€ (ίσως και λίγο περισσότερα). Δεν έχω αποφασίσει αν προτιμώ μια ακριβότερη ή δύο φτηνότερες στα ίδια χρήματα (συνήθως δουλεύω με διπλές οθόνες).Οι ανάγκες: Θέλω να έχει καλά χρώματα (όχι 6-bit panel) και ικανοποιητική ταχύτητα (το πολύ μέχρι 10 ms). Ιδανικά θέλω βάση με tilt/swivel/pivot, αλλά δεν είναι απαραίτητο.Θα ήθελα πολύ να είχα προλάβει το ξεστοκάρισμα των Dell 2410 - τώρα δε βρίσκω καμία προσφορά να τραβάει την προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 8, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό στο ίδιο θέμα... Κοιτάω τις πολύ καλές Dell Ultrasharp U2413 | Skroutz.gr και Asus PA249Q | Skroutz.gr Δυστυχως στην Ελλάδα είναι δυσεύρετες οι Asus και οι τιμές τους συγκριτικά ακριβές... Σαν δεύτερη επιλογή κοιτάω και το προηγούμενο μοντέλο της Asus: Asus PA248Q | Skroutz.gr Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι μπορείς να πάρεις δύο φτηνές αλλά καλές IPS στα ίδια λεφτά. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ειδικά αν κάποιος έχει να προτείνει καλή IPS στα 200-250€, ιδανικά 16:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Αύγουστος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 κ εμενα με βλεπω να πηγαινω στην U2413 κ να αφηνω τις 27αρες κορεατικες...ΥΓ απλα ψαχνω για καλυτερη /πτωση τιμης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Dell απο εμενα. Σε αυτη τη κατηγορια τιμης ειναι best buy.Εδω και 10 χρονια κατοχος Dell 2407 & 2711, μονο τα καλυτερα εχω να πω.Την εχω δει τη συγκεκριμενη απο κοντα και ειναι οτι πρεπει σε αυτη τη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 21, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Εγώ τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και τη λιγουρεύομαι! Ο κάτοχός της πάντως μου προτείνει να πάρω δύο LG IPS στα ίδια χρήματα, αλλά δεν θέλει και να μου την πουλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 2 x Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.grtilt, pivot, 8bit, 16:10, 1200p, <10ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Έχοντας την U2413 το τελευταίο διάστημα, την εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά εξακολουθώ να νομίζω ότι 450€ είναι πολλά. Με είχε ενοχλήσει και ότι η αντικατάσταση από DOA πήρε πάνω από μήνα με ένα μπέρδεμα στην εξυπηρέτηση της Dell και το ζήτημα για το οποίο δεν έχω βρει ικανοποιητική λύση (http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/provlimataki-me-power-management-se-dell-u2413-123170.html).Προσωπικά θα επέλεγα δύο από τις φτηνότερες low latency LED IPS που είναι διαθέσιμες αντί μια καλύτερη και ακριβότερη. Ξέρω ότι κάτι θα μου έλειπε τελικά (ιδίως η βάση), αλλά νομίζω είναι καλύτερο VFM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.