fuz10n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2013 Καλησπερα!Εχω το ρουτερ technicolor TG582n. Καταφερα απ ευθειας να κανω wake up on lan απο κινητο απο laptop κλπ, αλλα απο ιντερνετ δε το καταφερνω με τιποτα... ουτε μπορω να κανω αυτο το forwarding που θελει. με παραξενευει αυτο το ρουτερ.εχει κανεις καμια πληροφορια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Sorry for the spam.Το router (technicolor=thomson) εινια gtp βαφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 ε καλα δε κανω και τιποτα τρελο μονο για ιντερνετ το χω. αμα δεν το υποστηριζει... θα ζησω μ αυτο :ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 8, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 update το βρηκα ολα καλα ανοιγει απο ιντερνετ αψογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Γράψε και πώς το έκανες άμα το ψάχνει κανένας άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Γράψε και πώς το έκανες άμα το ψάχνει κανένας άλλος.Από το..χμ.. (πληκτρολόγιο; ) στόμα μου το πήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 ε αρχικα σιγουρευτηκα οτι κανει wake on lan. - bios -> enable wake on lan- windows -> device manager -> καρτα δικτυου allow to wake the computer- τρεχεις οποιοδηποτε προγραμμα που κανει wake on lan (πχ mc-wol.exe απο dos) με μονη παραμετρο την mac address του προς ξυπνημα pc. αν ανοιξει οκ αν οχι πρεπει να γινει πριν πατε παρακατω.δευτερον και δυσκολοτερον απο ιντερνετ. Θα πρεπει το ρουτερ να κανει forward την UDP port (τουλαχιστον αυτο καταλαβα). πολλα πραματα λεει εδω, απλα καθε ρουτερ εχει το δικο του τροπο. για το δικο μου ακολουθησα αυτο: Wake on LANεπειτα πατε σε καποιο σαιτ που λεει την ip του internet σας. Μετα αφου ξερετε ip mac address ανοιγετε καποια εφαρμογη iphone η πχ αυτο το site Depicus Wake On Lan over the Internet και τα βαζετε και βαζετε και την port που ανοιξατε πριν, και για μασκα το 255.255.255.255 δουλεψε σε μενα.Παιδευτηκα λιγο να βρω σωστη εφαρμογη για κινητο (τελικα δουλευει ωραια και free το remoteboot), απο το σαιτ μου δουλεψε με τη μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis543 Ιούνιος 11, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Ευχαριστώ το φίλο γι' αυτή τη χρήσιμη σελίδα Depicus που έδωσε. Προσπαθούσα για μέρες να το καταφέρω, χωρίς επιτυχία, αλλά σήμερα πέτυχε. Κατάφερα να "ξυπνήσω" και τον υπολογιστή αλλά και το NSA 310 μέσω του Fusion WOL. Να' σαι καλά αδερφέ. Sent from my iMito MX1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 11, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 τπτ χαιρομαι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες μετα απο πολυ ψαξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drama.queen Ιούνιος 11, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 φιλε πολυ καλες οδηγιες. το ειχα ψαξει, ειχα παιδευτει πολυ και ακρη δεν ειχα βγαλει. μεσα απο το δικτυο μου γινονταν αλλα οχι απο εξω. θα το κοιταξω παλι τωρα,σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Ιούνιος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 μια επισημανση μονο, γιατι το ειχα ψαξει κ εγω αυτο το θεμα παλιοτερα κ κατεληξα σε εναλλακτικο τροπο να κανω τη δουλεια μου...οπως ειπε ο φιλος θα πρεπει να ξερεις την ιρ του ρουτερ, η οποια ομως αλλαζει. Αν βαλεις στατικη (ψευτοστατικη δηλαδη μεσω dyndns ή κατι τετοιο) ιρ στο ρουτερ τοτε (θεωρητικα) μπορει να υπαρξει θεμα ασφαλειας. Θα πρεπει να εμπιστευεσαι το ποσο ασφαλες ειναι το ρουτερ σου.Απλα να αναφερω την εναλλακτικη που επελεξα.. προγραμματισμενο ανοιγμα κ κλεισιμο του pc (μεσω bios) τις ωρες που θεωρητικα θελω προσβαση κ autologin σε teamviewer (ή οτι αλλο τετοιο προγραμματακι επιλεξετε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Αν ανησυχείτε υπερβολικά για τις ανοιχτές πόρτες, υπάρχουν και οι knockd ή τα vpn.Αλλά με ένα καλό κωδικό και προσοχή στο τι είναι ανοιχτό προς τα έξω είστε καλυμμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.