DNA180 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2013 Καλησπέρα σας αδέρφια!!!Έχω ένα θεματάκι με την οθόνη του υπολογιστή μου και είπα να ρωτήσω εδώ, μήπως και μου δώσει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω, προκειμένου να μην την πετάξω μιας και ζούμε σε δύσκολες εποχές και δεν παίζει χρήμα για καινούργια!!!Έχω λοιπόν μια οθόνη LG 1982U η οποία παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που την ανοίγω, η εικόνα φεύγει και έρχεται με ρυθμό ούτε ενός δευτερολέπτου και αυτό κρατάει περίπου για δέκα λεπτά. Μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λειτουργεί μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν όμως την κλείσω για καμία ώρα περίπου και την ανοίξω ξανά, τότε κάνει πάλι το ίδιο!!! Η οθόνη έχει δοκιμαστεί σε άλλους τρεις υπολογιστές και κάνει το ίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φταίει η κάρτα γραφικών!!! Επίσης είναι εκτός εγγύησης!!! Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει;Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!
gdp77 Ιούνιος 8, 2013 #2 Ιούνιος 8, 2013 Η πλακέτα τροφοδοσίας της παραδίδει πνεύμα. Κλασικό πρόβλημα για τις "φτηνές" lg και samsung. Αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις να αλλάξεις τους ταλαιπωρημένους πυκνωτές μόνος σου, επισκευάζεται με αμελητέο κόστος. Διαφορετικά την πας σε ηλεκτρονικό. Στην lg θα σου ζητήσουν κανά 150άρι για αλλαγή πλακέτας...
apodra74 Ιούνιος 8, 2013 #3 Ιούνιος 8, 2013 Κοίτα εδώ να πάρεις μια ιδέα http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/se-anamoni-eizo-foris-fs2333-23-apo-120997.html προς την μέση είναι 2 βίντεο του πως να επισκευάσεις μια LG 27αρα, αλλάζοντας τους πυκνωτες, το ίδιο έκανε ένας φίλος μου στην δικιά του 20αρα και οι 2 λειτουργούν τώρα..Καλύ επιτυχία αν το δοκιμάσεις..
DNA180 Ιούνιος 8, 2013 Author #4 Ιούνιος 8, 2013 Η πλακέτα τροφοδοσίας της παραδίδει πνεύμα. Κλασικό πρόβλημα για τις "φτηνές" lg και samsung. Αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις να αλλάξεις τους ταλαιπωρημένους πυκνωτές μόνος σου, επισκευάζεται με αμελητέο κόστος. Διαφορετικά την πας σε ηλεκτρονικό. Στην lg θα σου ζητήσουν κανά 150άρι για αλλαγή πλακέτας... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση!!! Δεν είναι καθόλου φθηνή η συγκεκριμένη οθόνη. Το 2006 που την αγόρασα μου κόστισε 300+ ευρώ!!! Εξαρτάτε φυσικά τι εννοεί ο κάθε ένας φθηνή και ακριβή. Anyway για τα δικά μου δεδομένα, ήταν ακριβή!!! Όσο για τους πυκνωτές, το έχω, μπορώ να το κάνω, απλά το άνοιγμα λίγο σκέφτομαι και την επανασυναρμολόγηση της οθόνης!!!
DNA180 Ιούνιος 8, 2013 Author #5 Ιούνιος 8, 2013 Κοίτα εδώ να πάρεις μια ιδέα http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/se-anamoni-eizo-foris-fs2333-23-apo-120997.html προς την μέση είναι 2 βίντεο του πως να επισκευάσεις μια LG 27αρα, αλλάζοντας τους πυκνωτες, το ίδιο έκανε ένας φίλος μου στην δικιά του 20αρα και οι 2 λειτουργούν τώρα..Καλύ επιτυχία αν το δοκιμάσεις.. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το δοκιμάσω αδερφέ, σε ευχαριστώ πολύ για τον link!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.