Jump to content

Κλοπή iphone 4s

Dionysis

Recommended Posts

Προχθές μου κλέψανε iphone μου. Εχει ενεροποιημένο το passcode lock, που απο όσο ξέρω και καρτα σιμ να αλάξει δεν μπορεί να το χρησημοποιήσει, ούτε και στο itunes μπορεί να μπεί έτσι?. Τα γνωστά κόλπα δεν πιάνουν περί δήλωσης κλοπής στην apple και στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, το find my phone επίσης δεν πιάνει, γιατί όποιος κλέβει ενα το κινητό το πρώτο πράμα κάνει είναι να απενεργοποιήσει την συσκευή η να απενεροποιήσει το wifi ωστε να μην εντοπίζετε (που δυστηχώς και με ενεργοποιημένο το passcode lock επιτρέπει το κλείσιμο της συσκευής γιατι ρε apple???).

Τωρα αν το ψάξει μπορεί να κάνει hard reset την συσκευή επαναφέροντας την στις εργοστασιακές ρυθμήσεις?. Τωρα θα μου πέιτε και εσεις σου κλεψανε το κινητό και σε νοιαζει αμα το κάνειι hard reset? με νοιάζει γιατί απο την στιγμή που δεν μπορώ να εχω το κινητό μου να μην το έχει ούτε αυτός/αυτή.

Ευχαριστώ

Βασικα αν το αφηνες χωρις passcode ισως ειχες καποια πιθανοτητα για το find my iphone.

This sucks :/

Αμα δεν εχεις καποιο αλλο app απο cydia ξεχνα το δεν μπορεις να κανεις κατι.

(εκτος αν το δηλωσεις και οταν παει για service να το κρατησουν και να σε παρουν τηλεφωνο πως βρεθηκε)

Νομιζω δεν θα κατσε να ασχοληθει πια με αυτο μαλλον θα κανει ενα reset-restore χωρις να δει τις πληροφοριες σου. (εκτος αν ειχες την επιλογη με τα 10 passcode failed unlocks που κανει reset το κινητΟ)

Το επομενο σου κινητο να ειναι android παρεα με cerberus ;)

Βασικα αν το αφηνες χωρις passcode ισως ειχες καποια πιθανοτητα για το find my iphone.

(εκτος αν το δηλωσεις και οταν παει για service να το κρατησουν και να σε παρουν τηλεφωνο πως βρεθηκε)

Νομιζω δεν θα κατσε να ασχοληθει πια με αυτο μαλλον θα κανει ενα reset-restore χωρις να δει τις πληροφοριες σου. (εκτος αν ειχες την επιλογη με τα 10 passcode failed unlocks που κανει reset το κινητΟ)

Eχω την ενεργοποιημένη την επιλογή με τα 10 passcode failed. Το ερώτημα είναι έχωντας ενεργοποιημένο το 10 passcode failed μπορεί να κάνει hard reset γιατί έχω ακούσει οτι με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων επαναφέρεις την συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμήσεις. Επίσης το τηλέφωνο δεν έχει γίνει ποτε jailbreak

Kοιτα εκτιμω οτι δε θα κατσει κανενας να δει τι εχει μεσα αλλα θα το ρισεταρει ωστε να το κρατήσει ή πουλήσει.

Εκτος αν εισαι person of interest και εχεις κατι σημαντικό μεσα που κοστίζει περισσότερο απο τη συσκευή ( μυστικά του κρατους, εταιρίας κλπ) τοτε θα το σκαλίσει μιας και ειναι ο λογος που το ηθελε αρχικα...;)(και αντε πες βλεπει τι εχεις μεσα , παλι δε μπορεις να κανεις κατι γιαυτο μη τρελαίνεσαι )

Περισσότερη προσοχή την επομενη φορα :)

Επίσης το hard reset σβήνει cerberus και όλα τα σχετικά προγράμματα.

Αν ξέρει δε τη γλυτώνεις.

Καλα κρασια. Το μονο που μπορουν να κανουν αυτου του ειδους τα προγραμματα ειναι να βρουν το τηλεφωνο αν δεν εχει απλες γνωσεις αυτος που το πηρε/εκλεψε/βρηκε και να κανουν remote wipe.

Δωσε μου καρακλειδωμενο κινητο και θα στο κανω εγω καινουριο, χωρις ιχνος απο Cerberus ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.