Jump to content

Νέα κάρτα γραφικών

tribe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας έχω το παρκάτω σύστημα εδώ και πολλά χρόνια και θα ήθελα μια νέα κάρτα γραφικών την οποία δεν θα κάνει bottleneck το σύστημα και θα έιναι σε ένα εύρος τιμών 200-300 ευρώ.Τα παιχνίδια που παίζω είναι κυρίως adventure και fps και dota 2.

Operating System

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

CPU

Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 47 °C

Yorkfield 45nm Technology

RAM

4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5Q DELUXE (LGA 775) 46 °C

Graphics

T23B350 (1920x1080@60Hz)

SyncMaster (1920x1080@60Hz)

896MB GeForce GTX 275 (ASUStek Computer Inc) 83 °C

Hard Drives

466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-22V1A0 ATA Device (SATA) 35 °C

466GB Seagate ST3500320AS ATA Device (SATA)

Δεν υπάρχει πρόβλημα που έχει 3gb μνήμη με το σύστημα μου; Ευχαριστώ για την απάντηση

εγώ θα πρότεινα να πάς σε κάτι ποιο παλίο και μεταχειρησμένο το σύστημά σου είναι αρκετά παλίο ειδικά μετά το καλοκαίρι θα αρχήσει να παιρνάει στα ιστορικά κομματια της Intel...γνώμη μου πάντα έτσι...προσωπικά θα σου έλεγα να βρεις κάποια ΑΤΙ 6970 /max κάποια GTX 580Nvidia που θα τις βρεις απο 150-200 ευρώ ανάλογα αν έχουν εγγύηση ή όχι τώρα δε αν θες να πάς σε κάτι καινουργειο σε σχεση αποδοση τιμής θα σου πρότεινα tahiti 7870 :alien: Μην δώσεις πάνω απο 200 ευρώ πάντως μείνε εως τα 200 max 230

Προσωπικά δε θα πήγαινα με κάτι παραπάνω από ΑΤΙ 5870 σε Core 2 επεξεργαστή...

η 7950 θα είναι μια χαρά. Εγώ παίζω με q8200 και σε παιχνίδια έχω 97% usage. go for it!

97% το gpu ή το cpu ? :hmm:

πανακριβη η 7950

με +70-80e περνεις 30% καλυτερες επιδοσεις στο ελαντα + οτι ειναι και nvidia

770 gtx - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

μπορεις να περιμενεις και την 760ΤΙ σε λιγες μερες κυκλοφορει

Εννοείς το rebrand της 680 που μεταχειρισμένη τη βρίσκεις 300-350€;

Εγω θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις στις μεταχειρισμένες. Αν δεις στα γνωστά φορουμς, έχει γεμίσει η αγορά από 7970,7950 και 670, 680 σε τιμές σούπερ.

Αν η ανάλυση σου δεν ξεπερνα τα 1080π θα είσαι μια χαρά.

Εννοείς το rebrand της 680 που μεταχειρισμένη τη βρίσκεις 300-350€;

Εγω θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις στις μεταχειρισμένες. Αν δεις στα γνωστά φορουμς, έχει γεμίσει η αγορά από 7970,7950 και 670, 680 σε τιμές σούπερ.

Αν η ανάλυση σου δεν ξεπερνα τα 1080π θα είσαι μια χαρά.

και αυτο σωστο ειναι!

εγώ θα πρότεινα να πάς σε κάτι ποιο παλίο και μεταχειρησμένο το σύστημά σου είναι αρκετά παλίο ειδικά μετά το καλοκαίρι θα αρχήσει να παιρνάει στα ιστορικά κομματια της Intel...γνώμη μου πάντα έτσι...προσωπικά θα σου έλεγα να βρεις κάποια ΑΤΙ 6970 /max κάποια GTX 580Nvidia που θα τις βρεις απο 150-200 ευρώ ανάλογα αν έχουν εγγύηση ή όχι τώρα δε αν θες να πάς σε κάτι καινουργειο σε σχεση αποδοση τιμής θα σου πρότεινα tahiti 7870 :alien: Μην δώσεις πάνω απο 200 ευρώ πάντως μείνε εως τα 200 max 230

Σας ευχαριστώ όλους,θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και για οικονομία και γιατι λέω μετά το καλοκαίρι να αγοράσω ένα νέο pc. θα ψάξω να βρω κάποια σε αυτές τις τιμές. Την tahiti δεν την βρίσκω κάπου σε Ελληνικά site.

Τρελές επιδόσεις θα δεις και με την 7870 Tahiti και τα χρηματα που μένουν πάρε έναν SSd intel 530 η Samsung 830 pro θα δεις τρελές ταχύτητες σε σχέση με τους μηχανικούς και σου μένει και για το νέο σου pc

πανακριβη η 7950

με +70-80e περνεις 30% καλυτερες επιδοσεις στο ελαντα + οτι ειναι και nvidia

770 gtx - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

μπορεις να περιμενεις και την 760ΤΙ σε λιγες μερες κυκλοφορει

:hehe: ελα τωρα πες ποσα παιρνεις απο τους πρασινους;

:hehe: ελα τωρα πες ποσα παιρνεις απο τους πρασινους;

Πες μου πρωτα εσυ, ποσα παιρνεις απο τους κοκκινους? :hehe:

Πίσσα γλυτώσω από το πράσινο σφαγείο :hehe:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Πίσσα γλυτώσω από το πράσινο σφαγείο :hehe:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

κατσε με τα σαπακια :hehe:

The story looks slightly different, if you ask the partners themselves. According to them, AMD is indeed working on a new design, but it wonʼt be that attractive as the company is telling to the public. AMD is not interested in manufacturing highly efficient cooling solutions, because these are expensive.

AMD Radeon HD 8000 Graphics Cards Will Feature Better Coolers | VideoCardz.com

εγω θα σου προτεινα μια gtx 580 μεταχειρισμενη για το συστημα που εχεις ;)

97% το gpu ή το cpu ? :hmm:

το gpu ειδικα σε benchmarks παίζει στο 97%. Το ίδιο βλέπω και στα παιχνίδια

Στιε ίδιες επιδόσεις πάνω κάτω είναι η [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0099AOAUI/ref=nosim[/ame]. αλλά 7870 δεν είναι ναι μεν γρήγορη και για του κουτιού sta 168euro +17 ευρώ μεταφορικά σου πάει χονδρικά 185 ευρώ η [ame]http://www.amazon.co.uk/VTX3D-Radeon-7870-Graphics-Card/dp/B00AM3A7JY/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE[/ame] είναι πολύ δυνατή και απο overclock άστο....Πολλά παιδία που την έχουν θα σου πουν τα καλύτερα σε σχέση με την 660...

Βέβαια αν σε ενδιαφέρουν physicks και παίζεις παιχνιδια σαν το battlefield και το borderlands καλύτερα να πάς για 660 αλλά αν θες μια κάρτα να σε κρατήσει με το σύστημά σου για άλλα 2 χρόνια η 7870 tahiti είναι must σε αυτα τα χρήματα πλέον!:-O

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.