savvas144 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2013 Καλησπερα,Ειχα δωσει την καρτα μου σε ενα μαγαζι να μου βαλουν καινουριο ανεμηστηρακι γιατι το αλλο κουνιωταν αργα και καμια φορα σταματουσε. Δεν βρηκαν τιποτα και μου την εδωσαν πισω... Με το που την παιρνω, την βαζω παλι μεσα. Τον αναβω. ολα τα fans δουλευουν εκτως της καρτας αλλα οκ πηρε μπρος και ανοιξε κανονικα.΄Ανοιχτο case.Η καρτα επιανε 70 βαθμους - το ανεμηστηρακι δεν δουλεβε. Και λεω να βγαλω και να ξαναβαλω το καλωδιο που συνδεει το ανεμηστηρακι με την καρτα. το βγαζω, το βαζω και βλεπω την οθονη απο κει που ειμουν στο mozila μου εβγαλε κατι καθετες γραμμες ασπρο-κοκκινες. κανω restart και δεν βγαζει τιποτα στην οθονη.... εβγαλα την καρτα την ξαναβαλα, εκανα restart πολλες φορες, και με το κουμπι του τροφοδοτικου απο πισω, τα ξαναπατησα ολα τα καλωδια καλα μεσα στο case αλλα τιποτα... Πρεπει να ειναι θεμα με την καρτα... αλλα τι; και τι μπορω να κανω;
virus777 Ιούνιος 7, 2013 #2 Ιούνιος 7, 2013 Mάλλον όχι και πολλά.Πρίν τη στείλεις ψήσου να δοκιμάσεις κάτι τέτοιοhttp://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #3 Ιούνιος 7, 2013 Εφόσον η κάρτα δούλευε πριν την δώσεις στο μαγαζί την πας στο μαγαζί και τους λες η κάρτα δε δουλεύει αποταν μου τη δώσατε πίσω χωρίς λόγο. Μπορούμε να το ελέγξουμε επιτόπου; Κράτα και το σειριακό αριθμό της κάρτας κάπου σημειωμένο. Ώστε αν τυχόν γίνει έλεγχος η οτιδήποτε να ελέγξεις αν σου δώσαν άλλη ή αν έγινε κάτι.
reinko24 Ιούνιος 7, 2013 #4 Ιούνιος 7, 2013 Ποια κάρτα γραφικών είναι;ποιας εταιρείας;είχε εγγυηση και την έδωσες σε μαστροχαλαστή; ή ήταν εκτός;αν την σκάλισαν και την έκαψαν την πας πίσω ζητάς ενα κάποιο μικρό πιστωτιτκό και να σου βρει ο τεχνικός που την έκαψε κάποια άλλη.Αθήνα είσαι ή Επαρχία/Νησί;
savvas144 Ιούνιος 7, 2013 Author #5 Ιούνιος 7, 2013 Λοιπον η καρτα ειναι η radeon hd 4350 της ATI. εκεινο το μαγαζι που την πηγα ειναι μικρο. ενας μονο ανθρωπος το ' χει... δε νομιζω να κανει κατι... δεν νομιζω να χει εγγυηση γιατι πηγαινε ολο το pc μαζι ηταν ετοιμο δεμενο.. και ειναι του 2008 :/ περιπου. Ειναι σιγουρα προβλημα της καρτας?επι τη ευκαρια, αυτο με τον φουρνο ... χαχαχαχαχα
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #6 Ιούνιος 7, 2013 Ο φούρνος είναι πραγματικότητα και γίνεται. Δε γίνεται να δίνεις όμως κάτι για να σου φτιάξει κ τελικά να στο γυρνάει πίσω χαλασμένο.Ασχέτως αν η κάρτα είχε θέμα με το ανεμιστηράκι και έπαιζε πάνω κάτω η κάρτα δούλευε.Στην τελική ας σου έλεγε ξέρεις είχε πρόβλημα, έβαλα πάνω να την δοκιμάσω και κάηκε στην δοκιμή χωρίς να κάνω κάτι άλλο.
savvas144 Ιούνιος 7, 2013 Author #7 Ιούνιος 7, 2013 ναι αλλα ...τι να του πω; θα μου πει να αγορασω καμια καινουρια και οτι ετσι κι αλλιως ηταν χαλια κλπ..σιγα μην κανει τιποτα παραπανω...αυτες γυρω στο 40αρι εχουν;
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #8 Ιούνιος 7, 2013 Του λες απλά. Όταν στην έφερα δούλευε; Μπορεί να ήταν χρέπι αλλά εγώ δούλευα. Βρες μου μια χρέπη να κάνω τη δουλειά μου και όχι να βλέπω στο σπίτι οτι σου έμεινε στα χέρια.
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #10 Ιούνιος 7, 2013 Μεγαλος ξεμεγαλος.Τετοια μας καναν ετσι οπως μας κανανε.*GNex*
savvas144 Ιούνιος 10, 2013 Author #11 Ιούνιος 10, 2013 τελικά αυτο με τον φουρνο (η τελευταια λυση πριν αγορασω καινουρια καρτα - μπας και ...) πως γινεται; Θελει προθερμανση ο φουρνος; ποσους βαθμους; ποσα λεπτα; κλπ... ευχαριστω προκαταβολικα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.