Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2004 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα Norton Systemworks & Norton Internet Security 2005; Το λέω γιατί λήγει σε λίγες μέρες το IS 2004 και θέλω να ξέρω αν είναι να περιμένω ή να κάνω format τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Lool, όποτε λήγει κάποιο πρόγραμμα, κάνεις format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 "Ανεπισημα" εχουν βγει παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Πιστεύω μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμο.Δεν έχουν μεγάλη διαφορά πάντως. :OT: σήμερα ήρθε και το sp2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Lool, όποτε λήγει κάποιο πρόγραμμα, κάνεις format? Μιλάω για τον υπολογιστή του πατέρα μου. Εμείς μπορούμε να κάνουμε format όποτε μας καπνίσει αλλά οι πατεράδες είναι περίεργοι. Μόνο σε έσχατες περιπτώσεις. Το Norton λήγει και για να το ξαναβάλω πρέπει να κάνω format ωστε να μπορέσω να το ξαναενεργοποιήσω (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ελπίζω να γίνεται). Το 2005 θα το πάρω έτσι κι αλλιώς εγώ μιας και στο καινούριο σπίτι θα μπορώ να συνδέομαι από το δικό μου οπότε θέλω antivirus & firewall. Αφού θα το 'χω θα το βάλω και στου πατέρα μου αλλά θα προτιμούσα να μπεί σε καθαρό σύστημα οπότε πάλι format. ’μα συνεπώς έχω το 2005 πριν λήξει το τρέχον, θα μπεί μια και καλλή με ένα format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Δεν χριεαζεται να κανεις format κανε μια απεγκατασταση το προγραμμα σβησε και την καταχωρηση απο το μητρωο και εισαι οκ. Κανεις ξανα registration. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:56] "Ανεπισημα" εχουν βγει παντως. Εχει βγει το norton 2005?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Bγήκε το 2005 final...http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Σεπτέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 norton antivirus 2005 ισως το καλυτερο που εχει βγει ποτε... οποιος το θελει ας ψαξει στα torrent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Σεπτέμβριος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 μολις σημερα "πηρα" το NORTON.ANTIVIRUS.2005-PHXiSO . Δε βλεπω κατι το διαφορετικο απο το αντιστοιχο του 2004 μεχρι στιγμης. Παντως υπαρχει εδω και καιρο στην πιατσα η συγκεκριμενη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Σεπτέμβριος 20, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 έχω Απογοητευτεί :slap: :tw: :tw: με το 2003 και δεν θέλω να Ξανακυλήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.