Jump to content

Recommended Posts

Τι να πει και ο κακομοιρος ο @spectre :hehe:

10αρικο δυσκολο να το βρεις φετος, μην σου πω και μεσα στο 2015, ποσο μαλλον απο origin :fist:

Το κορυφαιο παντως ειναι να κανεις lure ανυποψιαστα noobakia titans και να πανε πανω εκει που σκαει ο δικος σου.Πολυ γελιο.

Δοκίμασα με το σύστημα της υπογραφής σε όλα high, 4xMSAA, 16xAF, 70FOV, vsync off

1 attrition game, maxare η vram (1GB) και πήρε και άλλα 500 από την απλή. 20min, 40avg, 60max.

παντως απο γραφικα δεν ειναι και οτι καλυτερο και το gameplay του ειναι σε γενικες γραμμες τα ιδια και τα ιδια..ελπιζω να μην ειναι ακομα massive deathmatch και να εχει και λιγο τακτικη ειδωμεννν

(edited)

FCVBbX0.jpg

Υπάρχει κανείς χωρίς key; :hehe:

2h20Lhy.png

Δεν κατάλαβα τι εγίνε.. Πως το κανες να το κανω και εγώ.. Πραγματικά είναι το πρώτο Game που δεν μπορώ να βρω Access από το πουθενά..

EDIT: ΕΣΤΗΛΑ Ε-ΜΑΙΛ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ADD ΣΤΟ LIBRARY

d2oHgmt.jpg

Έγινε επεξεργασία από sfirculitu

Yπαρχουν Οpen και Closed Beta.

E ηρθε το Titanfall και εχουμε και Semi Open οπως τα ακουστικα τωρα και εδεσε το γλυκακι

Για μερικα λεπτα κατεβαζα με 2,67 MB/sec :o

μετα απο λιγο γυρισα στην πραγματικοτητα 1.00. :hehe: για να δουμε τι λεει και το Titanfall.

Yπαρχουν Οpen και Closed Beta.

E ηρθε το Titanfall και εχουμε και Semi Open οπως τα ακουστικα τωρα και εδεσε το γλυκακι

Βασικα ο "Ζαμπετας" το πηγαινε για closed, αλλα οι απο πανω ειχαν αλλη αποψη φαινεται :hehe:

Μόνο εγώ δεν έχω τελικά... :cry::cry::cry:

Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν παρακολουθεί όλα τα media... :hehe:

Μολις ανοιξα Origin και το ειχε ετοιμο για ληψη! :fun:

Τι λες τώρα...:o :O :o Τόσο απλό ήταν...??? και εγώ περίμενα να μου έρθει email... :tomato:

Κατέβηκε κιόλας... :T:

Θα σου είχαν στείλει email με κωδικό λογικά αν το είχες από την αρχή. Μάλλον το έκαναν open beta μιας και δίνανε κλειδιά και προσέθεταν το παιχνίδι στους λογαριασμούς αβέρτα.