Jump to content

TITANFALL

GruntGR

Recommended Posts

ΟΛΕ!! ΠΗΡA BETA KEY!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Υ.Γ.

Για ποιο λογο αρχικα μου ελεγε 700kb/s οση ειναι η συνδεση μου δηλαδη και τωρα μου γραφει download με 2mb/s και αντιστοιχος χρονος κατεβασματος???

Έγινε επεξεργασία από Freak27

Είναι φυσιολογικό αυτό; Σε 1 ώρα και 20 λεπτά κατέβασα 13GB!

NSFW

Προειδοποίησα!

z552.png

13000/4800 βγάζει 2.7ΜΒ/s

Και αργός είσαι. Εγώ στο Steam κατεβάζω καρφί με 5.5+ όλο το game.

Αμα κάποιος έχει κανένα 2ο κλειδί (ξέρω γω μπορεί να μη το θέλει :p ) θα του ήμουν ευγνώμων - γιατι όπως πάντα σιγά μη μου κάτσει και στείλουν σε μένα τον γκαντέμη.

Καλό παιχνίδι σε όσους ερθουν κλειδάκια ή κερδίσουν κλειδάκι και παίξουν, να μας πείτε εντυπώσεις :upside:

Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο. Να μην έχεις κλειδί ή να έχεις κλειδί και να μην μπορείς να παίξεις;

Έχουν κλείσει τους server τώρα και για να παίξεις πρέπει να κάνεις join σε κάποιον που είναι μέσα.

Δε κατάλαβα τίποτα :p

Κλειδώνω στα ~9000, μέγιστη σε speedtest έχω γύρω στο 1 και στο Steam άντε να πιάσω 1.2MB/s. Με το Origin τί παίζει και γιατί;

1 ώρα και 20 λεπτά = 80 λεπτά = 4800 δευτερόλεπτα.

13GB ~ 13000MB

Άρα κατέβαζες με (περίπου) 2,7 ΜΒ/s.

Αν όντως έχεις 9Mbit σύνδεση, τότε δεν κατέβηκε σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Το έβαλα 11.20 και τελείωσε 12.40, αυτό το ξέρω σίγουρα από το battlereport στο battlelog, οπότε τόσο έκανε. Οπότε πρέπει να είναι bug και απλά να δείχνει λάθος ταχύτητες για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα γιατί κατέβαζε με 2.7~mb/s δε ξέρω. Όπως και να έχει, το game το πήραμε και δε μπορούμε να παίξουμε... :upside:

Εγω επαιξα καποιους αγωνες. Εχει φοβερη δραση, αλλα δε μαρεσαν καθολου τα οπλα. Μοιαζουν πολυ ψευτικα και περιεργα. Ουτε Red dots, ουτε τιποτα. Κατι με χαλαει πολυ στα οπλα τους. Επισης πρεπει να παιζει πολυ lag? Σουρωνω τους αντιπαλους με δεξια-αριστερα(σαν τον robocop) κινησεις με το αυτοματο, αλλα δεν χανουν ενεργεια.

Ειναι δυνατον να μην τους πετυχαινουν οι σφαιρες? Επισης η κινηση ειναι σαν να ''γλιστραει'' λιγο. Στο Battlefield ειναι πιο steady η ολη φαση. Επισης το παιχνιδι παιζει capped 60fps ακομα και αν κλεισω το V-Sync.

Τα Titans φοβερα! Πολυ ομορφη η αισθηση, αλλα πολυ δυσκολα. Δεν εχω νικησει ουτε ενα αντιπαλο Titan.

ΥΓ.

Εδω και 2 ωρες ειναι down ολοι οι servers. Α ρε Microsoft με το Power of the Cloud! Γελανε και τα τσιμεντα!!!!!:p

ολεεε

εκανα resister για το beta στο site. και μιας και ειδα κατι στο νετ το δοκιμασα

εστειλα mail εδω

http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall&platform=pc&category=demo-beta&subject=Eligibility+Issue

βαζοντας ενα απο τα keys που εχουν δωσει στο twitter και ειπα οτι ειναι already in use

ε λοιπον μεσα σε 2 ωρες ειχα 2 mail επειδη το εστειλα 2 φορες, ειχα κανει πρωτα λαθος το λινκ και ηταν για xbox one.

το 1 maιl μου εδωσε xbox one κωδικο και το δευτερο mail γραφει:

Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

και πραγματι μπηκα origin και ειναι μεσα το game Και κατεβενει

:ph34r:

ολεεε

εκανα resister για το beta στο site. και μιας και ειδα κατι στο νετ το δοκιμασα

εστειλα mail εδω

http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall&platform=pc&category=demo-beta&subject=Eligibility+Issue

βαζοντας ενα απο τα keys που εχουν δωσει στο twitter και ειπα οτι ειναι already in use

ε λοιπον μεσα σε 2 ωρες ειχα 2 mail επειδη το εστειλα 2 φορες, ειχα κανει πρωτα λαθος το λινκ και ηταν για xbox one.

το 1 maιl μου εδωσε xbox one κωδικο και το δευτερο mail γραφει:

Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

και πραγματι μπηκα origin και ειναι μεσα το game Και κατεβενει

ισχυει η παραπανω διαδικασια... ολα κομπλε και εδω :T:

επαιξα μερικα ματς καλο ειναι ,οχι τρελα γραφικα αλλα γρηγορο gameplay και δραση τραβηξα και με shadowplay τα πρωτα 2 ματς θα τα ανεβασω το βραδυ tube :D

Πολυ ευκολο στα kills μου φανηκε,ισως συναντουσα πιο πολυ grunts:P

Έγινε επεξεργασία από overclocked

ισχυει η παραπανω διαδικασια... ολα κομπλε και εδω :T:

Ισχύει και εδώ :magic: :T:

Ready to fight ... αμολάτε τους titans

επίσης να ευχαριστήσω για τη βοήθεια [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION]

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR